Sonika 02.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A co jak ekipa mi 'spitoli" robotę To chyba należy mi się zwrot kasy + poniesione koszty Dobre A jak zmieni numer telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dużo bym juz zarobiła postępując w ten sposób ale na szczęście nie robię tego, nawet mi to przez myśl nie przeszło otrzymuję za to cos znacznie więcej, coś najcenniejszego wdzięcznośc wykonawców dzwoniących do mnie i dziękujących za polecenia to bardzo miłe uczucie, a doświadczam go ostatnio bardzo dużo a to co napisała na początku koleżanka jest chore do potęgi n na pochybel takim ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 02.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 uśmiałem sie do łez...ale egzemplarz....zabytkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 przypomnialo mi sie cos.... niekonieczie w temacie budowlanym za czasow studiow - wiadomo jak wygladaly wyklady - malo kto chodzil (zwl. na 4 i 5 tym roku ) ale egzamin trzeba bylo zdac Zawsze na roku znalazlo sie pare pracowitych duszyczek co dzielnie chodzily na 8 rano a potem bidule dawali czytac notatki z tych wykladow... teraz ponoc ci co siedza na wykladach kaza sobie slono za notatki płacic.... czy to zle? nie wiem... za moich czasow ( ) nie do pomyslenia z drugiej strony dobra informacja to najwyzej ceniony towar - w tym tez informacja o fachowcach... swiat sie zmiania , ehhh co do placenia za namiary ... hmmm dziwne ale widocznie w tym kierunku to idzie - informacja jest cenna tylko co jak sie nie sprawdza :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 02.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A tak na poważnie pierwszy raz słyszę coś takiego jak zapłata za telefon do fachowców. Całe szczęście że nikt nigdy nawet o tym nie wspomniał a mnie nawet do głowy nie przyszło brać pieniądze jak kogoś polecam To jest chore a może ja już żyję w IV RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 02.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ludzie!!!! Myślcie logicznie. Nie ma czegoś takiego jak płacenie za kontakt z fachowcami. Autor postu jaja sobie z Was robi usiłując jednocześnie (za jakiś czas) zareklamować swoją firmę czy też firmę kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ... A jabko pora zjeść w 100 jest dobre Kusisz ?? Moja ekpipa powiada "Inwestor ty nie podawaj nikomu naszych namiarów bo my nigdy tego domu nie skończymy" Jak ktośchciałby ode mnie choć 1zł za namiar na ekipę to musiałby usłyszeć kilka miłych słów w stylu " Co Cie ku... poj... ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 02.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Tanio sprzedam numer do extra elektryka. Dane techniczne: młody, przystojny brunet, wzrost 180cm, posiada wszystkie uprawnienia, solidny i przede wszystkim tani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 02.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a mówi się ze Poznaniacy są obliczeni do grosza Krakusy bija nas na głowę Podobno tak powstal drut. Krakus z Poznaniakiem przeciagali zlotowke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Tanio sprzedam numer do extra elektryka. Dane techniczne: młody, przystojny brunet, wzrost 180cm, posiada wszystkie uprawnienia, solidny i przede wszystkim tani . czasem nawet sam płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 02.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jabko widać że jesteś soczysty i dojrzały , taki do schrupania Kuszę? Słabo powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skarbie na fotce jestem ogonkiem do dołu więc skąd to "branie" ? pozdrawiam Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 02.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja mam rengena w oczach i widzę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja mam rengena w oczach i widzę dużo Słyszycie dziewczęta !! Żeby później nie było że sam się chwalę Niech Ci się za to Dorotko aniołki śnią... i jabuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 02.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Jak się ma czym chwalić to trza się chwalić.Zaraz pójdę na stary rynek i będę głosić "jabko ma piękny ogonek", tylko chwilę poczekaj muszę znaleźć coś w rodzaju tuby, by lepiej było słyszalne dla wszystkich.Jak ryknę to umarłych z grobów powyciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jak się ma czym chwalić to trza się chwalić. Zaraz pójdę na stary rynek i będę głosić "jabko ma piękny ogonek", tylko chwilę poczekaj muszę znaleźć coś w rodzaju tuby, by lepiej było słyszalne dla wszystkich. Jak ryknę to umarłych z grobów powyciągam. I pozniej zaloza ci ubranko z przydlugimi rekawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny????? I o to w tym wszystkim chodziło. Niby sprytna reklama jakiegoś wykonawcy. Czekam na dalsze posty kolejnych nowicjuszy forumowiczów zachwyconych super wykonawstwem jakiejś co prawda tajemniczej niemniej rewelacyjnej firmy której nazwy i nr telefonu jeszcze nie znamy ale poznamy. Ładna ściemka reklamowa-Aga "spadówa" do działu ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A może ktoś kupi mój numer tylko za jednyne 100zł+ vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A może ktoś kupi mój numer tylko za jedyne 100zł+ vat eee no co sie tak malo cenisz? podbijam do 200 :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no dobra 1000 zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts