Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płacić za nr tel do fachowców?

Aga-K

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dużo bym juz zarobiła postępując w ten sposób

ale na szczęście nie robię tego, nawet mi to przez myśl nie przeszło

otrzymuję za to cos znacznie więcej, coś najcenniejszego

wdzięcznośc wykonawców dzwoniących do mnie i dziękujących za polecenia

to bardzo miłe uczucie, a doświadczam go ostatnio bardzo dużo

a to co napisała na początku koleżanka jest chore do potęgi n

na pochybel takim ................. :x

przypomnialo mi sie cos.... niekonieczie w temacie budowlanym :wink:

za czasow studiow - wiadomo jak wygladaly wyklady - malo kto chodzil (zwl. na 4 i 5 tym roku :wink: ) ale egzamin trzeba bylo zdac :)

Zawsze na roku znalazlo sie pare pracowitych duszyczek co dzielnie chodzily na 8 rano a potem bidule dawali czytac notatki z tych wykladow... :oops:

teraz ponoc ci co siedza na wykladach kaza sobie slono za notatki płacic.... :wink:

czy to zle? nie wiem... za moich czasow ( :wink: :lol: :lol: :lol: ) nie do pomyslenia :wink:

z drugiej strony dobra informacja to najwyzej ceniony towar - w tym tez informacja o fachowcach...

swiat sie zmiania , ehhh

co do placenia za namiary ... hmmm dziwne ale widocznie w tym kierunku to idzie - informacja jest cenna :wink:

tylko co jak sie nie sprawdza :):):)?

...

A jabko pora zjeść :wink: w 100 jest dobre :lol:

Kusisz ?? :lol:

Moja ekpipa powiada "Inwestor ty nie podawaj nikomu naszych namiarów bo my nigdy tego domu nie skończymy"

Jak ktośchciałby ode mnie choć 1zł za namiar na ekipę to musiałby usłyszeć kilka miłych słów w stylu " Co Cie ku... poj... ? "

Jak się ma czym chwalić to trza się chwalić.

Zaraz pójdę na stary rynek i będę głosić "jabko ma piękny ogonek", tylko chwilę poczekaj muszę znaleźć coś w rodzaju tuby, by lepiej było słyszalne dla wszystkich.

Jak ryknę to umarłych z grobów powyciągam.

I pozniej zaloza ci ubranko z przydlugimi rekawami :D

Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny?????

I o to w tym wszystkim chodziło. Niby sprytna reklama jakiegoś wykonawcy.

Czekam na dalsze posty kolejnych nowicjuszy forumowiczów zachwyconych super wykonawstwem jakiejś co prawda tajemniczej niemniej rewelacyjnej firmy której nazwy i nr telefonu jeszcze nie znamy ale poznamy.

Ładna ściemka reklamowa-Aga "spadówa" do działu ogłoszeń 8) :lol: :lol: :lol: