Agduś 01.09.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny????? Oj daleko mi do ideału, ale po przeczytaniu pierwszego posta zbaraniałam! Primo - nie wpadłabym na pomysł płacenia za namiary na ekipy. Jakich Ty masz znajomych???!!! Secundo - sama namiary na "moje" ekipy rozdaję na prawo i lewo. Niektóre dostałam od kogoś, innych długo i pracowicie szukaliśmy, jeszcze inne "trafiły się jak ślepej kurze ziarno". To jak je powinnam cenić? Ba, sprawia mi przyjemność dzielenie się tym, czego udało mi się dowiedzieć. Jakaś chyba naiwna jestem, czy co? Ale chyba nie, bo spotkałam wiele takich "nieżyciowych" osób. Ale, jak napisałam, daleko mi do ideału, więc nie oceniam tego stylu postępowania. Po prostu współczuję znajomości. Rzeczywiście, spotkawszy się kilka razy z koniecznością kupienia namiarów, można uwierzyć, że taki jest ten świat. Proponuję terapię: czytanie forum. Kilka razy w tygodniu, dopóki nie powróci Ci wiara w człowieka. Czego serdecznie życzę PS. Mogę podać namiary na kilka dobrych ekip z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aga, ja jestem idealny - tak sądzę. Siwy, daj mi swoje namiary Skłonna jestem nawet zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Napisałem "tak sadzę". Z wrodzonej skromności nie będę cytował innych.Faktem jest, że się podbudowałem i to dwa razy dzisiaj. Ślicznie dziękuję. Świat jest jednak piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No i kosza dostałam Ale przynajmniej w eleganckim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 01.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Proponuję bujać się z takim rodzajem pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 01.09.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a ja zaraz ide na wieczor panienski i bede pic za wasze, nasze zdrowie.....za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Świat oszalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.09.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ...co chcecie... 26 postów w 2 godziny... ..niezłe, niezłe... wygląda na to, że to Forum multimilionerów [nie wiem tylko jak indeksować telefon do całej ekipy, a jak do hydraulika ] "- Czy jest na sali ładowarka?" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 01.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny????? I o to w tym wszystkim chodziło. Niby sprytna reklama jakiegoś wykonawcy. Czekam na dalsze posty kolejnych nowicjuszy forumowiczów zachwyconych super wykonawstwem jakiejś co prawda tajemniczej niemniej rewelacyjnej firmy której nazwy i nr telefonu jeszcze nie znamy ale poznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Yogi masz racje ...fachowiec ktory chce zdobyć robote , to co to za fachowiec wiele osob prywatnie mnie prosi zeby dac namiar na ekipe ,migam sie od tego jak moge -bo tak naprawde z czystym sumieniem nie ma kogo polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 01.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To będą firmy z limitowanej serii w promocji więc lepiej będą smakować. Niezła socjotechnika ,najpierw wzbudzić pożądanie a później dawkować informację .Ciekawe tylko czy ci handlarze namiarami zwracali pieniądze jak firma nie została skonsumowana. A i sam właściciel tego telefonu powinien chyba dostawać jakieś tantiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... Ale kto z Was jest idealny????? JA...choć zależy w czym. Ale na kilku meblach i w samochodzie Ja...Ja.... i jeszcze raz JA Aga, ja jestem idealny - tak sądzę... Oj widzę ze mamy konkurencję Siwy chyba my z Dolnego Ślaska mamy wysokie poczucie własnej wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To wszystko żarty, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam To wszystko żarty, prawda? To jest 1 wrzenia a nie 1 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 01.09.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tym twoim ekypom to pewnie Panorama Firm i Polskie Ksiązki Telefoniczne musiały ciężki grosz zapłacić za umieszczenie w spisie nie? A nie daj Boże reklama kolorowa Na twoim miejscy wystawiłbym tą informację na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 02.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Boze, chron mnie od takich znajomych... Na szczescie za zadne namiary nie musialam placic, no i jestem z Krakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 02.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ale o co tu kurna chodzi?! ktoś chce od ciebie kupić drużynę piłkarską - to zrozumiem, ale drużynę murarską! jakoś nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dobrze ze ja nie mialam takich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 02.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ludzie, ten świat zwariował płacić za namiary!!! A jabko pora zjeść w 100 jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 02.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A co jak ekipa mi 'spitoli" robotę To chyba należy mi się zwrot kasy + poniesione koszty Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts