Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płacić za nr tel do fachowców?

Aga-K

Recommended Posts

Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny?????

Oj daleko mi do ideału, ale po przeczytaniu pierwszego posta zbaraniałam!

Primo - nie wpadłabym na pomysł płacenia za namiary na ekipy. Jakich Ty masz znajomych???!!!

Secundo - sama namiary na "moje" ekipy rozdaję na prawo i lewo. Niektóre dostałam od kogoś, innych długo i pracowicie szukaliśmy, jeszcze inne "trafiły się jak ślepej kurze ziarno". To jak je powinnam cenić?

Ba, sprawia mi przyjemność dzielenie się tym, czego udało mi się dowiedzieć. Jakaś chyba naiwna jestem, czy co? Ale chyba nie, bo spotkałam wiele takich "nieżyciowych" osób.

Ale, jak napisałam, daleko mi do ideału, więc nie oceniam tego stylu postępowania. Po prostu współczuję znajomości. Rzeczywiście, spotkawszy się kilka razy z koniecznością kupienia namiarów, można uwierzyć, że taki jest ten świat. Proponuję terapię: czytanie forum. Kilka razy w tygodniu, dopóki nie powróci Ci wiara w człowieka. Czego serdecznie życzę :)

PS. Mogę podać namiary na kilka dobrych ekip z Krakowa.

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny?????

I o to w tym wszystkim chodziło. Niby sprytna reklama jakiegoś wykonawcy.

Czekam na dalsze posty kolejnych nowicjuszy forumowiczów zachwyconych super wykonawstwem jakiejś co prawda tajemniczej niemniej rewelacyjnej firmy której nazwy i nr telefonu jeszcze nie znamy ale poznamy.

To będą firmy z limitowanej serii w promocji więc lepiej będą smakować.

Niezła socjotechnika ,najpierw wzbudzić pożądanie a później dawkować informację .

Ciekawe tylko czy ci handlarze namiarami zwracali pieniądze jak firma nie została skonsumowana. A i sam właściciel tego telefonu powinien chyba dostawać jakieś tantiemy.