wartownik 03.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no dobra 1000 zł netto A jaki numerek masz do zaoferowania , ze tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny????? I o to w tym wszystkim chodziło. Niby sprytna reklama jakiegoś wykonawcy. Czekam na dalsze posty kolejnych nowicjuszy forumowiczów zachwyconych super wykonawstwem jakiejś co prawda tajemniczej niemniej rewelacyjnej firmy której nazwy i nr telefonu jeszcze nie znamy ale poznamy. Ładna ściemka reklamowa-Aga "spadówa" do działu ogłoszeń w dziale ogłoszen ona juz tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolandka 03.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dokladnie taki sam post Agi-K o sprzedazy nr tel jest w ogloszeniach drobnych.Czyzby ktos kpil sobie z tego co jest sensem tego forum,czyli bezplatna wymiana doswiadczen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolandka 03.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cale szczescie ze Forumowicze maja duze poczucie humoru,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jak się ma czym chwalić to trza się chwalić. Zaraz pójdę na stary rynek i będę głosić "jabko ma piękny ogonek", tylko chwilę poczekaj muszę znaleźć coś w rodzaju tuby, by lepiej było słyszalne dla wszystkich. Jak ryknę to umarłych z grobów powyciągam. Darmowa reklama Czy myśmy się kiedyś spotkali ?? ... bezplatna wymiana doswiadczen???. Jolandka czy to jakaś propozycja for me ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolandka 03.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 He,he na tym forum wszystko rozbija sie o numerki i pieniadze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 03.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 jak Pani sobie juz sprzeda ten numerek to w ktorym polu rocznej deklaracji PIT36 potem trzebaby taki dochod wpisac ? pozycja "przychód z numerka" ? albo zapytam inaczej "można ten numerek na fakture?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 03.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Pewnym uzupełnieniem tego pasjonującego wątku będzie lektura "małopolskiej białej i czarnej listy wykonawców"... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=65420 Być może uświadomi ona forumowiczom z innych regionów Polski, że nie jest łatwo zdobyć tu jakiś nr telefonu. Desperacja nowych inwestorów tworzy więc rynek, hm, usług informacyjnych A jak jest popyt, pojawi się i j.w.podaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotos 03.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ta Aga -K to niezły dowcipniś. Zakpiła sobie a niektórzy dali się podpuścic.Znam takie osoby, które udają sierotke Marysię i nieżle się bawią reakcją innych. Ja proponuję zapłacic Adze-K za to że chciała tu napisać, w koncu niektórzy dobrze sie ubawili a kabaret kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 03.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tanio sprzedam numer do extra elektryka. Dane techniczne: młody, przystojny brunet, wzrost 180cm, posiada wszystkie uprawnienia, solidny i przede wszystkim tani . e, teraz w modzie hydraulicy.... i pielęgniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 03.09.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Gdybym musial zaplacic za wszystkie porady udzielone mi na tym forum i informacje , ktore uzyskalem czytajac setki watkow to chyba zostalbym w samych skarpetkach. Wielkie dzieki za Wasza bezinteresownosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.09.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Przeczytałem wątek i resztka włosów mi się zjeżyła. Dotychczas płacenie "za numerek" kojarzyło mi się trochę inaczej Pozdrowienia dla braci Lajkoników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 04.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 jabko oj, chyba się nie spotkaliśmy jabka z ogonkami uwielbiam a mężuś patrzył się na mnie /jak pisałam na forum/ jak na wariata bo pisząc śmiałam się do rozpuku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a jednak coś w tym może być. Kiedyś próbowałem wydębić na grupie krakowskiej namiar na jakiegoś kierownika budowy i mimo wielu próśb NIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts