Gość 01.04.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Witam ! Mam zamiar otynkować niebawem ściany wewnętrzne mojego domu. Jaki jest wg Was potrzebny czas ich schnięcia, aby móc zamieszkać w nim ?Za odpowiedzi dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 02.04.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Minimum miesiąc i to w ciepłej temperaturze. Doradzam wietrzenie w słoneczne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Jan 08.04.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Mam zrobione jakieś 4 tygodnie temu tynki gipsowe (maszynowe) - niestety jest zimno a budynek n ie jest ogrzewany i czeka mnie jeszcze wylewanie posadzek (dużo wody) i malowanie ścian (sporo wody) i narazie myślę , że nie wcześniej jak 2 - m-ce od końca tych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts