pasmal 01.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Chodzi mi o dokument.Ja już to, czego wymagali w WZ mam a załatwiałam wszystko 2 miesiące. Aż się boję, bo jakoś szybko... Może coś przeoczyłam. Dodam, że nie muszę uzgadniać nic w ZUDzie - dzielnica odstąpiła od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania66 02.09.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Najdłużej czeka sie na uzgodnienia projeków wjazdów w Zarządach Dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 02.09.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja na WZ czekałem ponad 3 miesiące, a jak je już dostałem, to okazało się że są do bani i na zmianę czekałem kolejne 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 02.09.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 1,5 roku czekałem na 'warunki zabudowy' od Sz. P. kochanego wójta. Sprawa musiała się otrzeć 2 razy o kolegium i raz o NSA, ze względu na opieszałość i totalne olewactwo tych co nie chcą smarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts