izat 01.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 co można robić przez 5 dni w Paryżu??macie jakieś propozycje jak sensownie wykorzystać ten czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 01.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To zalezy co ciebie interesuje.My tam bylismy 5 dni i to bylo za malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.09.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 wszystko mnie interesuje muzea i galerie zaliczyłam poprzednim razem jesli to nie tajemnica to napisz proszę co porabialiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 No my wlasnie ten czas poswiecilismy na muzea i galerie,a takze taz troche poplywalismy po Loarze.Na Montmartre moglibysmy lazic i siedziec na okraglo.Zaliczylismy tez pare winnic oczywiscie z degustacjami. Nastepnym razem chcielibysmy troche pojezdzic po okolicy,glownie zamki.Jednak coraz czesciej mowi sie w domu o wypadzie do Francji i zwiedzanie jej z wody.Mozna wynajac lodz,wcale nie za tak wielkie pieniadze i poplywac trasami ktore sa opisane w przewodnikach, mieszkajac takze i na lodzi.SUPER SPRAWA.Do tego jednak najlepiej jest pojechac w pare osob,my jednak mamy problemy ze zgraniem sie ze znajomymi ,jesli chodzi o czas.Teraz niestety jest na tapecie budowa domu,wiec i znow to sie przeciagnie troche.Musze jednak z pewnym zalem przyznac,ze bardziej nam sie podoba Praga niz Paryz,no i okolice ona tez ma piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czy tylko raffran był w Paryżu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 05.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 byliśmy 5 razy po tygodniu i jeszcze wszystkiego nie widzieliśmy... opcji jest nieskończenie wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 chciałabym poznać jakieś miłe zakątki, nie muszą byc tak bardzo znane, bo te już zwiedziłam kozik, 5 tygodni to sporo a gdzie najlepiej udać się na niesnobistyczne zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 chciałabym poznać jakieś miłe zakątki, nie muszą byc tak bardzo znane, bo te już zwiedziłam kozik, 5 tygodni to sporo a gdzie najlepiej udać się na niesnobistyczne zakupy? do Tati ja duzo włóczyłam sie po Paryżu. Wychodziłam rano, wracałam wieczorem. kasy miałam na bagietke i kawę. Piękne to dni były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ..może muzeum fgur woskowych.. a i polecam włóczenie się bocznym uliczkami ( np. równoległe do Pól Elizejskich gdzie cisza i brak turystów... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Iza - zajrzyj do mojego dziennika : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61157&postdays=0&postorder=asc&start=120&sid=9dfe19578a9c16b4d1b7c78150e01bc4 - tam, gdzie zdjątka z Paryża. Miałam 5 dni - i zobaczyłam wszystko co chciałam - oprócz muzeum ( nie liczę Tego Największego) Znajdziesz tam 3 posty na ten temat (opis trasy) i kilka pożytecznych wskazówek - Tak, jakby napisane dla Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 06.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 polecam !!!!!!!! Disneyland... tego nie można nie zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 polecam !!!!!!!! Disneyland... tego nie można nie zobaczyć... oj, można nie zobaczyć, można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ... zgadzam się, można nie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 07.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Poprostu pij przez 5 dni aby zapomniec o Polsce i tutejszej rzeczywistosci :D w wawie tak sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts