Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na początku nie sądziłem, że dojdziemy do jakichś wspólnych wniosków "a jednak".

Dziękuję Ci Pello za dyskusję, która miała zdecydowanie merytoryczny charakter. Nie we wszystkim zgadzam się z Tobą (np nie wyobrażam sobie wytwórni peletów beż suszarni), ale już nie będę wchodził w szczegóły i przedłużał wątku, ponieważ forumowicze mogą być zmęczeni nadmiarem aspektów, które w ogóle ich nie interesują.

Widzę, że niektórzy wyciągneli właściwe wnioski (dla własnego dobra) i to jest w tej dyskusji najważniejsze.

Pozdrawiam Cię Pello i wszystkich pozostałych i jeszcze raz dziękuję za dyskusję.

• 1 month później...

Czy to nie jest tak , że kostrzewa plus moze być też opalany eko groszkiem , a w ostateczności drewnem ( kłodami)?

Mam znajomego , który opala pelletami w jakimś fińskim piecu i jest bardzo zadowolony.

Ja myśle o kostrzewie.

seba

Czy to nie jest tak , że kostrzewa plus moze być też opalany eko groszkiem , a w ostateczności drewnem ( kłodami)?

Mam znajomego , który opala pelletami w jakimś fińskim piecu i jest bardzo zadowolony.

Ja myśle o kostrzewie.

seba

Kostrzewa Pellets plus - opalany pelletsem (ok. 650zł/t) ekogroszkiem (ok 500zł/t) tudzież drewnem, a nawet spokojnie węglem czy też śmieciami po zamontowaniu rusztu.

I o czym tu dyskutować? Chyba o cenie (ok. 12 tys zł brutto)...