rafgrzeg 02.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 pewien bank w ktorym wzialem kredyt wyplacil ostatnia transze dla sprzedajacego z kilkudniowym opoznieniem....dokladnie z 3 dniowym, chociaz w umowie wyraznie stoi ze mial zrobic to w terminie, co iecej na moja reklamacje ewidentnie przyznal sie do winy ze wyplata nastapila z winy pracownika banku....czy moge cos od nich wyciagnac....moze zwrot prowizji? w koncu nie wywiazali sie z warunkow umowy...ile czasu moge dochodzic roszczen bo szczerze powiem ze w chwili obecnej nie mam czasu na zabawy z nimi, ale moze za miesiac czy dwa....a moze dac sobie spokoj - z drugiej stony ciekawe czy oni tez by dali spokoj gdybym ja sie nie wywiazal z umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 coś tam pewnie wywalczysz, bo skoro przyznano ci rację to znaczy że jest ktoś jest winny i to on zapłaci, bank nie płaci za czyjeś błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 02.09.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Mogą Ci powiedzieć, że masz prawo do rozwiązania umowy i oni wtedy wypłaca Ci karę/odszkodowanie. Tylko musisz jeszcze znaleźc pieniądze na spłatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 07.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Albo oni zaczna uwaznie czytac u mowe i szukac Twoich bledow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 rafgrzeg...trzy dni i taka afera? odpuść sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 kusi spróbuj spóźnic sie z czymkolwiek 3 dni wtedy pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 rafała g-ce wiem, że masz rację tylko...jeśli rafgrzeg zacznie walczyć z bankiem, że spóźnili się trzy dni z wypłaceniem transzy to oni zaczną z nim walczyć jak spóźni się trzy dni z ratą...jeśli wypłaca już ostatnią transzę to znaczy, że jest już "zaprawiony w boju" jeśli chodzi o budowę. Na pewno nie raz ktoś na budowie z czymś się spóźnił....ja w każdym razie chyba bym odpuściła chociaż wiem, że przegieli. Po co jeszcze sobie szargac nerwy pismami, telefonami. Czy nie lepiej skupić się na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts