philip12 02.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam! Zrobiłem w całym pokoju tynk strukturalny - najpierw pacą a póżniej gładkim wałkiem do tapet[góra dół]. Powstał bardzo fajny wzór i tu zaczyna się problem... Po oparciu sie czy naet przesunieciu po ścianie kabla tynk sie obsypuje. Nie widać tego absolutnie na ścianie tylko że codziennie trzeba by bylo odkurzać... Macie jakies pomysłt jak temy zaradzic?? Prosze o pomoc. PS: pokój jest juz w wiekszosci umeblowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 02.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobrze zagruntuj bezbarwnym Unigruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
philip12 02.09.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Czy jest to pomysł sprawdzony?? Namęczyłem się nad tym tynkiem nieźle...i nie chce tego zepsuć. Naszczęście został barwiony pigmentem... A czy jak pomaluje ściany Unigruntem[chodzi o ten Atlasa??] to będę mógł kiedyś przemalować ściany dając farbe na unigrunt?? Dobrze zagruntować tzn. jak , raz a dobrze czy kilka warstw? Jak kiedyś gruntowałem ściany cem-wap to powłoka po gruntowaniu była taka błyszcząca i śliska tu tez taka będzie?? thx za 1 szybka odpowiedz Foty tynku:[/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jaki to był tynk - chodzi mi o rodzaj spoiwa i jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
philip12 02.09.2006 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Gipsar Max barwiony pigmentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
philip12 04.09.2006 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Podciągam - Rezi jaki masz pomysł?? Opinie innych forumowiczów też chętnie poznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts