TommyT 19.05.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Jaga, a klimat filmów Kondratiuka ??był też taki polski film "Czarne słońca", nie znam reżysera,udupiony przez cenzurę, widziałem w tvp kilka ładnych lat temu, rewelacja imhoTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 19.05.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 "Czarne słońca" to film z 1992r. a cenzury nie ma od 1990 - ja chciałem zobaczyć ten film dla muzyki Kultu ale nie było mi dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 19.05.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 nie zmienia to faktu udupienia filmu, nie wiem czy wogóle trafił do kin, raczej od razu trafił na półki ,ew. moze był pokazywany na jakiś niezależnych festiwalach lub pokazach, a w tvp widziałem go tylko raz, nawet nagrałem, ale kaseta zaginęłą na przestrzeni lat ;-( , a piosenka kultu -superTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 19.05.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 A propos polskich filmów. Co powiecie o "Siekierezadzie"? Na mnie duże wrażenie zrobił "Dzień świra" , może dlatego, że mieszkam na podobnym blokowisku co bohater w/w filmu i codziennie stykam sie z podobnymi problemami. Dlatego buduję domek i uciekam na peryferie miasta, gdzie "woda czysta i trawa zielona", że o ciszy nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 20.05.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Jaga - Janco the best! No to jeszcze z tych debesciackich: "Rozmowy przy wyrebie lasu" i "Ciemno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 20.05.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 On 2003-05-19 22:05, zibi.maz. wrote: A propos polskich filmów. Co powiecie o "Siekierezadzie"? Na mnie duże wrażenie zrobił "Dzień świra" , może dlatego, że mieszkam na podobnym blokowisku co bohater w/w filmu i codziennie stykam sie z podobnymi problemami. Dlatego buduję domek i uciekam na peryferie miasta, gdzie "woda czysta i trawa zielona", że o ciszy nie wspomnę. Również oglądałam "Dzień świra" Najlepsza była scenka u lekarki....zgroza.A to blokowisko to katastrofa,na szczęście nie doświadczam tego......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 20.05.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Zgoda - caly Kondratiuk Lubie baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 nio i Matrix nadchodzi:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.05.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Agnes - a mi się najbardziej podobała scena jak poszedł się załatwić babie pod balkon Generalnie film niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 A moja ulubiona to w kibelku w pociągu!Od tej pory unikam kibli PKP jak ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.05.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 :lol: a co powiecie na filmy Jana Jakuba Kolskiego np. "Jancio Wodnik" Tesia ale i tak "Matrix" nadchodzi Jak tam się macie Bateryjki ??? hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.05.2003 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 MATRIX REAKTYWACJA!!! Fajna zabawa, ale jak już prawie wszystko było jasne to pojawił się ARCHITEKT i tak namieszał (jak to budowlaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 26.05.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Jańcio był wczoraj na tvp3 i Zagubiona autostrada na EuropaeuropaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.05.2003 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Przypomnialo mi sie ostatnio, ze bardzo lubie filmy angielskie, kostiumowe i wspolczesne tez. Wlasnie w niedziele w tvp byl "Mansfield Park" - super:smile: Uwielbiam filmy z Hugh Grantem, wszystko jedno o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 28.05.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 hmm, to raczej uwielbiasz hugh granta , ale dla michelle pfeiffer zrobię wszystko haha Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.05.2003 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Gabriel Byrne to moj number 1! Swietnie rozumiem twoja malzonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.05.2003 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 No wlasnie, tak mi sie teraz nasunelo, ze piszemy tu o ulubionych filmach, a chyba ? nikt nie pisal o ulubionych aktorach i aktorkach. Zapraszam do podzielenia sie swoimi fascynacjami () [ Ta wiadomość była edytowana przez: mbz dnia 2003-05-28 13:30 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 28.05.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Jak juz kiedys wspomnialam, jezeli o chodzi o meski typ - zdecydowanie Sean Connery (nawet ostatnio kilka razy przypomniano na malym ekranie jego meskie lico ). Jezeli babka, to np. Susan Sarandon (moze inna pisownia, ale wiemy kto zacz). Ale mam tez wiele typow polskich, miedzy innymi Piotr Adamczyk (zagral np. Chopina w filmie Antczaka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 28.05.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 z facetów to connery, cage, nicholson, travolta, brando, penn, tim roth, pacino, de niro,z naszych to jan nowicki, czarek pazura, jan frycz,holoubek, wilhelmi, maklakiewicz, stuhr, a z pań to pfeiffer, angela basset, angelina jolie, o kurcze ciężko sobie te nazwiska przypomnieć, nie wiem czy wymieniać w kategoriach urody czy talentów aktorskich )))),bo to nie zawsze idzie w parze, stanowczo pań jest zbyt wiele by wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 28.05.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Christopher Walken "Łowca Jeleni" i Tom Berenger "Pluton". Jeśli chodzi o panie to Sharon Stone / ta rola w "Nagi instynkt" !/, że nie wspomnę o IQ coś koło 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts