Krystian 29.05.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 ...a Himilsbacha nikt nie lubi? I ten jego sznapsbaryton... Dla kontrastu kobitka - Salma Hayek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 29.05.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Salma Hayek owszem. Ale raczej w roli jak w filmie "Od zmierzchu do świtu". Horror taki sobie ale Salma tańcząca na stole! Panom polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.05.2003 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 W sobote w tv bedzie "Otchlan", jesli ktos nie ogladal, to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 a ja sobie pojdę...na ....kubusia i prosiaczka:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 a facet aktor który nie koniecznie jest bardzo przystojny...ale cos ma w sobie to... Dustin Hoffmann...Kobieta aktorka...Zeta- Jones ( ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.05.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Ach, Ta ZETA-JONS-ZORRO-Z-BANDERAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2003 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jesli chodzi o mezczyzn - aktorow, ktorzy robia na mnie najwieksze wrazenie to sa to: Gabriel Byrne i Viggo Mortensen (Aragorn z Wladcy Pierscieni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 mbz - masz równie spaczony gust jak moja kochana żona (jeśli idzie o facetów), aż się zastanawiam czy TWÓJ mgr to też taki potwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.06.2003 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 jaki potwor, jaki potwor, czy Ty uwazasz ktoregos z przeze mnie wyzej wymienionych za potwora, czy porownujesz do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 10.06.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 ja nie wiem co te kobiety tak tylko G. Byrne i G. Byrne , moja lepsza połówka również, ciekawe co wy w nim widzicie ???Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.06.2003 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Co my w nim widzimy? Hmm, jakby to powiedziec, to po prostu prawdziwy stuprocentowy mezczyzna ( a jaki boski byl w "Nikicie" albo w "Czlowieku w zelaznej masce" !!! ) Oczywiscie, bez urazy, Wy tez jestescie prawdziwymi mezczyznami, a na dodatek przez nas wybranymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 11.06.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 za całą odpowiedź, a i tak Michelle Pfeiffer jako czarownica, albo Catwoman jest najlepsza Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 jaki potwor, jaki potwor, czy Ty uwazasz ktoregos z przeze mnie wyzej wymienionych za potwora, czy porownujesz do siebie ...PRZEZ WRODZONĄ SKROMNOŚĆ BYM NIE ŚMIAŁ... ...ale ,,gusta" masz podobne do mojej żony...opisz swojego mgr to może zmienię zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.06.2003 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No coz, pozwolisz, ze ja rowniez przez wrodzona skromnosc nie bede dokonywac opisu Napisze tylko i prosze, przekazcie malzonkom, ze maja swietny gust, jesli chodzi o facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 NIO TO NIECH TAK ZOSTANIE... Gratulacje na okoliczność 500-ki!!! Skontaktuj się z Redakcją należy Ci się KUBEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.06.2003 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 A wczoraj obejrzalam pierwszy raz "Zone rzeznika" z Demi Moore, bardzo mi sie podobal, taki w klimacie Czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.06.2003 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Widze, ze sama sobie tu pisze przewaznie, ale co tam Wczoraj obejrzalam sobie po raz drugi Zaklinacza koni, i podobal mi sie tak samo, a moze nawet bardziej niz za pierwszym razem. Poza tym to jeden z bardzo niewielkiej liczby filmow nakreconych na podstawie ksiazek, ktory jest nawet ciut lepszy od ksiazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.06.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Myśląc w ten sposób o ,,Władcy Pierścieni" mam uczucia ambiwalentne... ...książka, film...co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Wczoraj w telewizji był "Full Monty" Dla mnie książka 'Władca pierścieni' jest zdecydowanie lepsza niż film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 24.06.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 A ja mam pytanko moze nie na temat samych filmow ale sposobie ich ogladania.. Czy budujac dom zaprojektowaliscie jakies pomieszczenie wlasnie na kino w domu ? A moze jakies pomieszczenie zostalo zaadoptowane do tego celu juz po wprowadzeniu sie. A moze nie ma kina domowego tylko poprostu TV w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts