amalfi 25.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 własnie byłam w kinie na włatcach móh, czy jak sie to tam pisze. Polecam tylko miłośnikom serialu, reszta nie bedzie wiedziała kto jest kto. Końcowa piosenka w wykonaniu Pani Higienistki rozbroiła wszystkich (wracali z korytarza żeby posłuchac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ew-ka napisał: zielonooka napisał: Slumdog sucks! w ogole mi sie nie podobał ) osoba sie myli ...niech osoba jeszcze raz zobaczy i potem wyrazi swoją zmienioną opinię Dobrze Ja ostatnio mam kryzys osobowosciowy (za duzo pracy i stresów i ostatnio np. jakas strzelanina na ekranie bardzo mi sie podobała ) Na "przypadkach BB" tez ziewałam i przysypiałam ps. Władcy Móch - rewelka! i włacha! ):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 władcy móch ...co to za ustrojstwo jak cos takiego leci w TV to przełączam na inny kanał ...źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 26.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ew-ka napisał: władcy móch ...co to za ustrojstwo jak cos takiego leci w TV to przełączam na inny kanał ...źle ? właśnie dzisiaj omawiany temat... przed salą z "władcami móch" tłum ludzi , na moim filmie 20 osób;-))) to chyba inne pokolenie a przecież ja taka młoda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja ostatnio też byłem na bardzo ambitnym filmie "idealny chłopak dla mojej dziewczyny" 3/4 sali w kinoplexie, w tym durny i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ew-ka napisał: władcy móch ...co to za ustrojstwo jak cos takiego leci w TV to przełączam na inny kanał ...źle ? Ewa ja też tak robię, choc moja siostra twierdzi ze teksty sa super. Tylko co z tego, skoro ja nie rozumiem co mówia bo strasznie seplenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ew-ka napisał: Slumdog.Milioner z ulicy -obejrzałam z wiekim zainteresowaniem - bida z nedzą , żebractwo dzieci ,mafia - a w tym wszystkim rodząca sie Miłość .....warto zobaczyć właśnie wczoraj obejrzałam i prawdę mówiac troche mnie rozczarował . A ten taniec na końcu to jakis zart miał byc , a może symbol jakis Nie umywa się nawet do" 7 dusz". ten film przebija wszytskie. Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zaba_gonia napisał: Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał Polecam, naprawdę rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nastka79 napisał: zaba_gonia napisał: Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał Polecam, naprawdę rusza... nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zaba_gonia napisał: nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Dawaj, bałagan nie zając. Na pewno sam nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nastka79 napisał: zaba_gonia napisał: nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Dawaj, bałagan nie zając. Na pewno sam nie ucieknie a szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zaba_gonia napisał: nastka79 napisał: zaba_gonia napisał: nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Dawaj, bałagan nie zając. Na pewno sam nie ucieknie a szkoda.. potwierdzam. czekam od paru dni . nie uciekł - a nawet sie zagęszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 27.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nie wiem czy już padło Boisko bezdomnychRęce same skłądają się do oklasków. Z filmów dla tych o mocniejszych nerwach ogromnie polecamKarny batalion - bodaj 6 odcinków niesamowiecie dobry rosyjski film wojenny. No i przyznam się do mojej wieeelkiej miłości :Dynastia TudorówZ ogromną niecierpliwością czekam na cz.3 ( jest w trakcie kręcenia )Chyba jeden z najlepszych historycznych filmów ostatniego półwiecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zielonooka napisał: Ew-ka napisał: zielonooka napisał: Slumdog sucks! w ogole mi sie nie podobał ) osoba sie myli ...niech osoba jeszcze raz zobaczy i potem wyrazi swoją zmienioną opinię Dobrze Ja ostatnio mam kryzys osobowosciowy (za duzo pracy i stresów i ostatnio np. jakas strzelanina na ekranie bardzo mi sie podobała ) Na "przypadkach BB" tez ziewałam i przysypiałam ps. Władcy Móch - rewelka! i włacha! ):) jednym słowem "zajebiaszcze" jak to mówią włatcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Cytat No i przyznam się do mojej wieeelkiej miłości :Dynastia Tudorów Z ogromną niecierpliwością czekam na cz.3 ( jest w trakcie kręcenia ) Chyba jeden z najlepszych historycznych filmów ostatniego półwiecza. to jest rewelacyjny serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Maluszek napisał: to jest rewelacyjny serial leci tylko na HBO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 naLeśnik napisał: Maluszek napisał: to jest rewelacyjny serial leci tylko na HBO? ja oglądałam na HBO a teraz chyba na TV1 jest puszczany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 i chyba na tvn style o ile się nie mylę (ale mi się rymło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Siedem Dusz ....mam jeszcze oczy pełne łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Into the wild. Z fenomenalnymi tekstami i muzyką Pearl Jam. Popłakałam się zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts