emems 29.01.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A ja wieczorem "Drogę do Eldorado".. bardzo milusia bajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.02.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 A ja byłam z córcią na "Mój brat niedźwiedź" i jako jedyna w pełnym kinie chyba beczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.02.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Dnia 8 lutego 1931 roku urodził się James Dean (właśc. James Byron, zm. 1955) R. I. P. James Dean - nieoficjalna polska strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 08.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Emanuelle ... achhhh echhhhochhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.02.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Wczoraj po raz kolejny obejrzałam "Gorączkę - Heat"Bardzo bardzo mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.02.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ja nie mogłem niestety wczoraj po raz kolejny obejrzeć Gorączki, ale uważam ją za jeden z najlepszych filmów, jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.02.2004 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 A ja polecam wszystkim "Piratow z Karaibow", swietny film, rozrywka dla calej rodzinki. Genialny Johnny Depp (dla pan) i sliczna Keira Knightley (to dla panow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 A ja polecam wszystkim "Piratow z Karaibow", swietny film, rozrywka dla calej rodzinki. Genialny Johnny Depp (dla pan) i sliczna Keira Knightley (to dla panow) A ja obejrzałam początek i jakoś mnie zniechęcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.02.2004 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 to sprobuj dalej, chyba ze ogolnie nie lubisz filmow przygodowych, ja bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 12.02.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A ja obejrzałam początek i jakoś mnie zniechęcił Jeżeli nie lubisz przygodówek to obejrzyj Ławę przysięgłych (Runaway jury) z Cusack, Hackmanem i Hoffmanem. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.02.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Melduję powrót z ,,Ostatniego Samuraja" ... Film do przemyślenia.... Nie zawsze to co dawne jest do ,,D..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.02.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ...a córka z żoną wróciły zachwycone z ,,Piratów z Karaibów", każda z innego powodu , córka - aaaaaaaaaaaaaaaaaaach ten Orlando żona - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaach ten Johny Deep a mnie nie zabrały... Nominacje do Oskarów wykazały lepszą orientację żony w dziedzinie filmowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.02.2004 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 A teraz polecam, kto jeszcze nie ogladal "Moje wielkie greckie wesele", swietna komedia, a do tego bardzo madra, z przeslaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.02.2004 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Wczoraj urządziliśmy rodzinną wyprawę do kina na "Nigdy w życiu"- fajna komedia, choć książka bardziej mi się podobała. Rodzinka podsumowała film ..." szkoda kasy przecież mamy taką Judytę w domu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.02.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 W sobote bylam na filmie ,,Pasja Chrystusa" Mela Gipsona.Bardzo polecam ten film.Robi niesamowite wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.03.2004 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 A teraz prosze sie zameldowac, kto z kinomanow i filmomaniakow ogladal transmisje z Oscarow Ja ogladalam i wiem, ze np. Emems tez Ktos jeszcze? Jak wam sie podobaly? I co sadzicie oczywiscie o wygranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 02.03.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 I jaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Przyznaję własną nagrodę dla Billa Crystala. Dał facet czadu.A reszta wiadomo - Król rządzi !!Przy okazji polecam;Szkoła Rocka Dziewczyny z kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ja chciałam obejrzeć ale nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 03.03.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Jako, że nie mam telewizorni to mogę polecac jedynie pozycje kinowe, ewentualnie DVD/VCD. Jeżeli ktoś lubi ladnie opowiedziany film ze szczątkowymi dialogami za to cholernie ciekawy i naprawdę dobry to polecam "Między słowami". Najlepsze jest to, że akcja w tym filmie toczy sie naprawde w glowach widzów (troszke jak w "Solaris" z Clooney'em).Naprawde polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniszkin 03.03.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ja też naprawdę polecam "Między słowami" bardzo, bardzo przyjemny klimacik. Ale z "Solarisem", który mnie znudził i uśpił bym nie porównywała. Za to polecam "Dużą rybę". No cudeńko po prostu pozdrawiam uchylając się przed ciosami wielbicieli "Solariasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts