godul1 04.03.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Aniszkin,nie jestem wielbicielem "Solarisa". Ten film zapadł mi wpamięć ponieważ wyraźnie wyróżnial sie spośród reszty popowej cooltury. MNie on nie znudził ale wiem, że wielu znajomych miało takie wrażenie. Niemniej w tym filmie podobnie jak w "między słowami" akcja toczy sie tak naprawdę "poza ekranem" i dlatego pozwoliłem sobie na porównanie. Ze starszych filmów polecam "trainspotting"(w tym przypadku moge powiedziec, że jestem gorącym wielbicielem tego filmu-jest poprostu z....y), "Human traffic", "Bracie gdzie jesteś" Pozdrawiam Zapomniałe z tego wszystkiego o "dzikości serca" Nikolas"em Cage"m ale to klasyka, która pewnie kazdy ogladał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Bracie gdzie jesteś - jest extra, gorąco go polecam A czy ktoś oglądał Kill Bil vol.1? I co o nim sądzicie? Mnie się tam ogromnie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Obejrzałem wczoraj Pasje i jestem pod wrazeniem... głęboki i wstrząsający film.. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 06.03.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Właśnie wróciłam z kina byłam na filmie Pasja przez poł godziny nie mogłam dojść do siebiejestem pod wrażeniem tego obrazunie odebrałam tego jako oznak antysemityzmu, bo pokazano szlachetne postacie choćby Szymon dźwigający krzyż czy Weronika z wodą i chustąperzecież to też byli żydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.03.2004 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Troszke lzejszy repertuar - bylam ostatnio w kinie na "Nigdy w zyciu" - szczerze polecam - super sposob na odreagowanie zlego dnia itp.- plus piekny domek z bajecznym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja obejrzałam "Pasję"Co prawda nie w kinie, ale dla mnie przereklamowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 17.03.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja również byłem z żoną na "nigdy w życiu", gdyż "Pasja" z uwagi na stan żonki raczej nie wskazana. Mam wrażenie, że po filmie "Nigdy w życiu" zdecydowanie wzrośnie zainteresowanie budową domów z balii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 23.03.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Byliśmy na "Pasji". Wstrząsające przeżycie.Pierwszy raz w kinie spotkałam się z taką reakcją widzów. Panie zapłakane a panowie milczący. Dla osób o słabych nerwach raczej nie polecam. Z wiosennym pozdrowieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Polecam "Stację"oj..uwielbiam takie klimatyNie wspomnę już o ''Dym-ie", bo to klasyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 25.03.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 "Lepiej późno niż później" , z J. Nickolson'em i D. Keaton. Ha ha naprawdę dobrze sie ogląda choć pod koniec mocno schematyczny. Ale i tak warto obejżeć. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.04.2004 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 A ja wczoraj obejrzalam pierwszy raz "Szosty zmysl" - kto nie ogladal, niech obejrzy koniecznie! Polecam tez obejrzane w ten weekend: "Przeklenstwa niewinnosci" (pierwszy film Sofii Coppola) oraz "Wszystko o Adamie" (swietna komedia damsko-meska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 06.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 "przekleństwa Niewinności" rzeczywiście są ok tylko strasznie smutno się kończą ale pozostawiaja dość glębokie wrażenie.W troche podobnym klimacie jest "Milion dollar hotel". Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.04.2004 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Polecam bardzo "Plotke" z Danielem Auteil i Gerardem Depardieu - swietna komedia A w sobote byla "Afera Tomasza Crowna" - baaardzo fajny film z super muzyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.05.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Przeleciałem stronę czwartą tego wątku i stwierdziłem tutaj różne gusta i guściki. Piraci z Karaibów i Pasja - przereklamowane ale ostatni samuraj, 6 zmysł czy powrót króla bardzo dobre filmy. Szkoda, że jeszcze nie oglądałem nigdy w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.05.2004 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Ostatnio po raz drugi obejrzalam "To wlasnie milosc" i podobalo mi sie bardzo Polecam tez komedyjke "Okrucienstwo nie do przyjecia", glownie ze wzgledu na aktorow: diabelnie przystojny George Clooney (dla Pan ) i niewarygodnie piekna Catherine Zeta-Jones (dla Panow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.05.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 ''Starsza Pani musi zniknąć "Koniecznie w zestawie z pampersem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 08.05.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Kocham horrory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.05.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Proszę bardzo : Van Helsing ( z Volverinem... ) http://film.onet.pl/_i/fototematy/v/van_helsing/g13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ...no i wystraszyłem ludzi Byłem w kinie na ,,TROY"... fanki Brada Pita - marsz do kin !!! Mnie się też podobał...(film oczywiście!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 02.06.2004 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 A ja polecam "Bulgarski.Poscikk", tak dla odmiany, ciekawe polskie kino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts