Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja polecam goraco "Wloska robote", remake filmu z M. Caine. W nowej wersji graja m.in. olsniewajaca Charlize Theron, przystojniaczek-przyjemniaczek Mark Wahlberg, Edward Norton oraz w roli drugoplanowej ( a moze nawet epizodycznej) Donald Sutherland. Swietny film :)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam ,

Osobiście lubię każdy film, który przedstawia: dobry humor, grają w nim Polscy aktorzy itp.

Myśle, że odpocznę od filmu i pojdę do teatru na:

"Pelikan"

reżyseria:

Pelikan: scenariusz: (wg pomysłu o. J. Alliende-Luco) - Mariusz Kozubek, reżyseria - Mariusz Kozubek, scenografia - Marek Stecko, choreografia - Henryk Konwiński, muzyka - Marcin i Jacek Dzwonowscy.

http://www.motto.pl/index.php?action=3&isbn=83-7168-177-1

Pozdrawiam Serdecznie

Józef Kozubek

http://www.teczka.com

Odświerzam wątek: Właśnie obejżałem Magnolię (dvd). Gorąco polecam. Naprawde warto. Co prawda film jest smutny ale dość głęboki i w sumie ma pozytywne przesłanie. Troszkę ciezko na początku załapać cołączy poszczególne wątki ale po 15 minutach mniej wiecej wiadomo o co chodzi. Poza tym ma sie wrażenie zektoś ciagle zmienia kanały w twlewizji.

Naprawdę warto to obejżeć.

• 3 weeks później...

A ja uwielbiam poskie filmy .

Może troszkę głupawe i naiwne, ci sami aktorzy a ja i tak je lubię . A więc: Sztos, Kiler, Pogoda na jutro, Zróbmy sobie wnuka, Poranek kojota ,Chłopaki nie płaczą, Kariera Nikosia Dyzmy, Dzień Swistaka, mc2, itd.

Pozdrawiam paty.

• 1 month później...

W czasie urlopu trzy razy bylam w kinie i polecam:

"Amnezja" - thriller policyjny, (choc przyznam, ze prawie w pierwszej minucie odgadlam, kto jest zabojca)

"Ladykillers" - a ten to naprawde swietny :) Tom Hanks - rewelacyjny!

A trzeci film to Powrot krola (wiem, dopiero teraz :o ), ogladany w gwiezdzista pogodna noc pod chmurka :D