mbz 03.06.2004 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A ja polecam goraco "Wloska robote", remake filmu z M. Caine. W nowej wersji graja m.in. olsniewajaca Charlize Theron, przystojniaczek-przyjemniaczek Mark Wahlberg, Edward Norton oraz w roli drugoplanowej ( a moze nawet epizodycznej) Donald Sutherland. Swietny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.06.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A z lekkich i niezbyt wymagajacych myslowo polecam "Trzeci do pary" - niezla komedia z m.in. Denise Richardson (grala w Bondzie) i Benem Affleckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam , Osobiście lubię każdy film, który przedstawia: dobry humor, grają w nim Polscy aktorzy itp. Myśle, że odpocznę od filmu i pojdę do teatru na: "Pelikan" reżyseria: Pelikan: scenariusz: (wg pomysłu o. J. Alliende-Luco) - Mariusz Kozubek, reżyseria - Mariusz Kozubek, scenografia - Marek Stecko, choreografia - Henryk Konwiński, muzyka - Marcin i Jacek Dzwonowscy. http://www.motto.pl/index.php?action=3&isbn=83-7168-177-1 Pozdrawiam Serdecznie Józef Kozubekhttp://www.teczka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 07.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Odświerzam wątek: Właśnie obejżałem Magnolię (dvd). Gorąco polecam. Naprawde warto. Co prawda film jest smutny ale dość głęboki i w sumie ma pozytywne przesłanie. Troszkę ciezko na początku załapać cołączy poszczególne wątki ale po 15 minutach mniej wiecej wiadomo o co chodzi. Poza tym ma sie wrażenie zektoś ciagle zmienia kanały w twlewizji.Naprawdę warto to obejżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.06.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Van Helsing http://film.onet.pl/_i/fototematy/v/van_helsing/g13.jpg ... no i okazało się, że te śliczne potwory to narzeczone hrabiego DRAKULI...... śliczności... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 23.06.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 A ja polecam "Bulgarski.Poscikk", tak dla odmiany, ciekawe polskie kino Popieram!!!!!! Mozna się posikac ze śmiechu (oczywiście to poczucie humoru nie każdemu odpowiada). Polecam. Jeśli chodzi o klasyke kina to "OJCIEC CHRZESTNY" nic dodać nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.06.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Wiecie, jak się testuje poczucie chumoru przyszłego ziecia? Puszcza mu się "Poznaj mojego tatę" z deNiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.06.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 A ja uwielbiam poskie filmy .Może troszkę głupawe i naiwne, ci sami aktorzy a ja i tak je lubię . A więc: Sztos, Kiler, Pogoda na jutro, Zróbmy sobie wnuka, Poranek kojota ,Chłopaki nie płaczą, Kariera Nikosia Dyzmy, Dzień Swistaka, mc2, itd. Pozdrawiam paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 30.06.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Chyba Dzień świra raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master14 01.08.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Shrek i Shrek 2.To najlepsze filmy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.08.2004 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 W czasie urlopu trzy razy bylam w kinie i polecam: "Amnezja" - thriller policyjny, (choc przyznam, ze prawie w pierwszej minucie odgadlam, kto jest zabojca) "Ladykillers" - a ten to naprawde swietny Tom Hanks - rewelacyjny! A trzeci film to Powrot krola (wiem, dopiero teraz ), ogladany w gwiezdzista pogodna noc pod chmurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.08.2004 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ach, i polecam jeszcze obejrzany wczoraj "Porozmawiaj z nia", piekny i smutny film Almodovara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.08.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ,,Król Artur" - byłem, widziałem, zapomniałem... cienizna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.08.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 a ja dorwałem wreszcie "Legendę Tatr" i idę właśnie oglądać na diwidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.08.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 A ja byłam dzisiaj na "Osadzie" i nikomu nie powiem zakończenia, a jeśli ktoś widział to też niech nie mówi.Film super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.08.2004 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wczoraj w TV byl przepiekny film - Trzeci cud. Dawno nie widzialam czegos tak poruszajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Mbztko. miałam oglądać i zasnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.08.2004 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Uuu, to jesli masz na co, to wypozycz koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.08.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wczoraj w TV byl przepiekny film - Trzeci cud. Dawno nie widzialam czegos tak poruszajacego. ... a ten trzeci cud był największy, widoczny jak na dłoni... a nikt go nie widział... Piękny film - niech żyje Kino europejskie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerbin 10.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 a wczoraj na TCM wpadłem zupełnym przypadkiem na Kotkę na rozgrzanym, gorącym dachu. Nie ma to jak stare dobre kino, świetne z kinowych za to na Rrrr się z Moją Panią wybraliśmy - brrrrrr :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts