Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"MARZYCIEL" !!!!!!!!!!!!!!!!

Od czasu " stowarzyszenia umarłych petów" nie poruszył mnie tak film.

Prawdziwa historia, leniwa akcja ale przesycona taka iloscia dobrych uczuć ze do kina ze soba zabieramy przynajmniej jedno opakowanie chusteczek które zuzywamy w trakcie seansu.

Po wychodzimy z innym spojrzeniem na rzeczywistość a zwlaszcza na świat w którym zyja nasze dzieci.

PS

Jedyne czego mi zabrakło to w scenie kiedy głowny bohater odgrywa pirata to to ze nie jest to kapitan "Sparow" ;)

a propos kina alternatywnego.

Z przyjaciółką jeździłyśmy do Katowic,ale uciekł nam autobus,więc jak zwykle poszłyśmy na stopa.Przed samym centrum facet połknął jakieś prochy i reakcja była taka,że zaczał tańczyć autem na drodze,a na końcu pojechał pod prąd.A my się martwiłyśmy o to,by nie spóźnić się na film :lol:

Dopiero w kinie dotarło do nas,co mogło się wydarzyć.Ten film pamiętam najlepiej.Poza tym do końca seansu tylko my dotrwałyśmy - chyba nie miałyśmy siły,by wstać,bo film był naprawdę kiepski. :lol:

Dałem się córce namówić na ,,Klątwę" - strata czasu :evil: !!!

raczej, ale jeśli lubisz horrory to spórbuj oryginalnej (japońskiej) wersji tego filmu. Zupełnie co innego i znacznie lepszego.

A jak już jestesmy przy dalekowschodnich klimatach to własnie skończylem oglądać - "Dom latających sztyletów" (do polskich kin ma wejść w kwietniu chyba). Polecam, a dla tych którym się podobał "Hero" (choc nie znam nikogo komu by się nie spodobał) to chyba "lektura" obowiązkowa. Choć moim zdaniem Hero jest lepszy.

Polecam film "Tajemnice Alexandry". Trochę drastyczny, ale dobry. Dający do myślenia.

Joanka, po twojej rekomendacji wypozyczylam ten film :)

Ale niestety to nie dla mnie - on byl rozciagniety do granic mozliwosci...

Pomysl swietny, faktycznie daje do myslenia, ale w pogotowiu trzeba trzymac pilota i co jakis czas wrzucic male przyspieszenie, zwlaszcza podczas dluuuuuugich ujec przy lodowce :D:D:D

a ja sobie kupiłam zdaje sie Fokusa z Ostatnim Cesarzem.Piękne filmisko,tylko skąd ja tyle czasu wezmę,by sie nimm spokojnie podelektować? :(

Ide sprawdzić,jak tam moje brudaski i nurka do wyrka,bo padam na mimi pyszczek.

Oj,zapomniałam ,już nie pyszczek :D