Funia 04.02.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Mimipilnuj repertuaru "60 krzeseł"nie wykluczone że wkrótce Faceci tam będą. Ponuryja tez uwielbiam ten film,bardzo podoba mi sie nie tylko kreacja M. Streep, ale jeszcze bardzej G. Close no i młodziutkiej W.Ryder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.02.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Dałem się córce namówić na ,,Klątwę" - strata czasu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Wczoraj byłen na Kontrolerach. Węgierski film, którego akcja toczy się w metrze...połączenie rzeczywistości, z czymś wyimaginowanym....szybka akcja, troszkę śmiechu, trochę strachu...jednym słowem bardzo polecam Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 06.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 "MARZYCIEL" !!!!!!!!!!!!!!!! Od czasu " stowarzyszenia umarłych petów" nie poruszył mnie tak film. Prawdziwa historia, leniwa akcja ale przesycona taka iloscia dobrych uczuć ze do kina ze soba zabieramy przynajmniej jedno opakowanie chusteczek które zuzywamy w trakcie seansu. Po wychodzimy z innym spojrzeniem na rzeczywistość a zwlaszcza na świat w którym zyja nasze dzieci. PS Jedyne czego mi zabrakło to w scenie kiedy głowny bohater odgrywa pirata to to ze nie jest to kapitan "Sparow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.02.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 A ja wczoraj ogladnelam "Zabawy z bronia" Moora - polecam - zwlaszcza tym, ktorzy bardzo zachwycja sie amerykanskim stylem zycia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 a propos kina alternatywnego. Z przyjaciółką jeździłyśmy do Katowic,ale uciekł nam autobus,więc jak zwykle poszłyśmy na stopa.Przed samym centrum facet połknął jakieś prochy i reakcja była taka,że zaczał tańczyć autem na drodze,a na końcu pojechał pod prąd.A my się martwiłyśmy o to,by nie spóźnić się na film Dopiero w kinie dotarło do nas,co mogło się wydarzyć.Ten film pamiętam najlepiej.Poza tym do końca seansu tylko my dotrwałyśmy - chyba nie miałyśmy siły,by wstać,bo film był naprawdę kiepski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.02.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Kino alternatywne to moje ulubione kino !!! Ostatnio kilka fajnych rzeczy obejrzałam i podzielę się z wami : - Historie kuchenne (czadowy- skandynawski ) - Eling ( j.w. ) - Dróżnik - Bezdroża ( ponoć w USA po tym filmie ogromnie wzrosła sprzedaż wina !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.02.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Właśnie obejrzałam "Dziewczyny z Kalendarza" SUPER Fajna opowieść o Angielkach w średnim wieku. Ciepły,a przy tym napawający energią i nadzieją film. Gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 To o tych kobietach, które postanowiły zrobić kalendarz a'la Pirelli podczas czynności domowych?Jeśli to to, to słyszałem, że rzeczywiście niezły film. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Tommco tak dokładnie. O taki kalendarz chodzi. Ale wszytsko wplecione w fajną opowieść, polecam. A poza tym polecam kolejny fajny brytyjski film -- komedię romantyczną "To właśnie miłość" Dla wszytski pań i nie tylko (a dla ciężarówek leżących w domku - szczególnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Funia - "To tylko miłość" jest super. Polecam obejrzeć ten film wydany na DVD. Jest tam wiele dodatkowych scen, które reżyser wyciął podczas montażu a które tworzą spójną część z filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Obejrzałam właśnie "Dziewczynę z perłą", film-obraz, niczym spod pędzla holenderskiego malarza... i muzyka... Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.02.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Jestem na świeżo po "Ławeczce". Polecam zwłaszcza tym, którzy widzieli wcześniej spektakl, no i oczywiście fankom A. Żmijewskiego (tutaj nie jest już taki "burski" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 16.02.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Dałem się córce namówić na ,,Klątwę" - strata czasu !!! raczej, ale jeśli lubisz horrory to spórbuj oryginalnej (japońskiej) wersji tego filmu. Zupełnie co innego i znacznie lepszego. A jak już jestesmy przy dalekowschodnich klimatach to własnie skończylem oglądać - "Dom latających sztyletów" (do polskich kin ma wejść w kwietniu chyba). Polecam, a dla tych którym się podobał "Hero" (choc nie znam nikogo komu by się nie spodobał) to chyba "lektura" obowiązkowa. Choć moim zdaniem Hero jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.02.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Polecam film "Tajemnice Alexandry". Trochę drastyczny, ale dobry. Dający do myślenia. Joanka, po twojej rekomendacji wypozyczylam ten film Ale niestety to nie dla mnie - on byl rozciagniety do granic mozliwosci... Pomysl swietny, faktycznie daje do myslenia, ale w pogotowiu trzeba trzymac pilota i co jakis czas wrzucic male przyspieszenie, zwlaszcza podczas dluuuuuugich ujec przy lodowce :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 17.02.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 ja lubię horrory i sfwśród ulubionyh mam:DraculaTerminatory 1-3ObcyWładca PierścieniMatrixi inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.02.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Wojty też chciałam pare razy przwinąć, ale udało mi sie powstrzymać Ale musisz przyznać, że film jest niebanalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a ja sobie kupiłam zdaje sie Fokusa z Ostatnim Cesarzem.Piękne filmisko,tylko skąd ja tyle czasu wezmę,by sie nimm spokojnie podelektować? Ide sprawdzić,jak tam moje brudaski i nurka do wyrka,bo padam na mimi pyszczek. Oj,zapomniałam ,już nie pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.02.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Wojty też chciałam pare razy przwinąć, ale udało mi sie powstrzymać Ale musisz przyznać, że film jest niebanalny Film faktycznie niebanalny, a jesli lubisz tego typu filmy to ogladnij ( o ile jeszczenie ogladalas) "Porozmawiaj z nia" Almodowara :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 22.02.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 "Shall we dance"oprocz watku tanecznego jest i głebsza warstwa filmu, okraszone sympatycznym humorem - wprawia w dobry nastrój i ma, co jest rzadkoscia zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts