Lawy 24.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A tu jakie fajne Kingdom Hospital Dawno temu czytałem wywiad z Larsem w którym mówił że pisze scenariusz do trzeciej części. Potem pojawił się news o śmierci doktora Helmera (BTW pamiętne porównania - Dania vs Szwecja) i temat zanikł, coś tam jeszcze wtedy grzebałem w necie na zagrawanicznych stronkach bo sam robiłem www swoją i miałem dział nt Królestwa , ale nic nie znalazłem coby mówiło wiecej na temat tych planów. A wysiedzenie w kinie na tym było naprawde niezłe. Pamietam jak druga część weszła to w sobotę zrobili taki seans że w południe zaczynała się pierwsza część - tak dla przypomnienia; a wieczorem od razu po pierwszej właśnie ta druga. coś około 9 -10 godzin w kinie ale wybrałem wersję light i tydzień później udałem się na 5 godzinny seans (pod pachą pizza i butelka wina ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A tu jakie fajne Kingdom Hospital Dawno temu czytałem wywiad z Larsem w którym mówił że pisze scenariusz do trzeciej części. Potem pojawił się news o śmierci doktora Helmera (BTW pamiętne porównania - Dania vs Szwecja) i temat zanikł, coś tam jeszcze wtedy grzebałem w necie na zagrawanicznych stronkach bo sam robiłem www swoją i miałem dział nt Królestwa , ale nic nie znalazłem coby mówiło wiecej na temat tych planów. A wysiedzenie w kinie na tym było naprawde niezłe. Pamietam jak druga część weszła to w sobotę zrobili taki seans że w południe zaczynała się pierwsza część - tak dla przypomnienia; a wieczorem od razu po pierwszej właśnie ta druga. coś około 9 -10 godzin w kinie ale wybrałem wersję light i tydzień później udałem się na 5 godzinny seans (pod pachą pizza i butelka wina ). Oj to widze, ze naprawde trafilam na fanow tego filmu, a moze i nawet rezysera - istnieje jeszcze ta strona www??? A co do ogladania to ja robilam wszystko an odwot Codziennie ogldalismy po 1 odcinku, zeby dozowac to uczucie. Nawet nie wiecie, jak szybko wracalam z pracy do domku, szybki obiadek - wrecz fast - foodzik:), szybki spacerek wokol bloku z pieskiem, potem przygotowanie jakies "przegryzki" i cosik do popiciano i na koncu oczywiscie wylaczenie wszelkiego rodzaju telefonikow,a by ostatecznie usiasc spokojne przed tv i odlaczyc sie od swiata :D- MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ja jeszcze gorzej - puszczali to w TVP - co tydzień odcinek Ileż ja się naczekałem Ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ja jeszcze gorzej - puszczali to w TVP - co tydzień odcinek Ileż ja się naczekałem Ale warto było. No to faktycznie tortury! Ja tylko odlaczylam sie od swiata na 8 dni Przeczytalam te recenzje, ktore podeslales. I co one cie tak zniechecily do Idiotow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Nie, wcześniejsza, z którejś z gazet, niedługo po premierze. Padło tam zdanie, że wygłupy "spastykujących" są nie do wytrzymania dla przeciętnie wrażliwego widza Ale i tak obejrzę, tylko czasu znajdę troszkę i nastroju. Mam chyba nagrane gdzieś na kasecie [no tak, jeszcze znaleźć trzeba ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 To co niby ja jestem niewrazliwa??? Typowa wrazliwa rybka (oczywiscie zodiakalna ) A tak swoja droga to cos bym jeszcze dobrego ogladnela. ostanio ogldalam troche filmow dokumentalnych - glownie Miachaela Moora i teraz z chcecia bym wrocila do "fikcji" . Moze cos poradzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 25.02.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 senna juz wielbicielka Larsa się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ojoj, toz to istnia larsomania ja tak dalej pojdzie to zzlozymy odrebny watek dotyczacy tylko Larsa. Problem jest tylko jeden - Lars w gruncie rzeczy nie nalezy do zbyt plodnych rezyserow raptem kilka fimow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.02.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Kilka ?? No nie... Lars von Trier - filmografia "Lars von Trier jest jak jednoosobowa horda Wikingów. Nadciąga ze Skandynawii i wszystko wywraca do góry nogami." :D:D Lars von Trier i jeszcze raz Lars von Trier Trieromania nam grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam wieczorowa pora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 ojoj, faktycznie jeszcze duzo przede mna... 2005: Manderlay 2003: 5 nieczystych zagrań (Fem benspænd, De) 1988: Epidemia (Epidemic) - nie wiem czy tego nie ogladalam... 1984: Element zbrodni (Forbrydelsens Element) - od paru lat probuje to dorwac w wypozyczalni 1982: Befrielsesbilleder 1982: Wyobrażenia wolności (Befrielsesbilleder) 1981: Sidste detalje, Den 1981: Ostatni szczegół (Den sidste detalje) 1980: Nocturne 1979: Menthe la bienheureuse 1979: Menthe- la bienheureuse 1977: Ogrodnik orchidei (Orchidégartneren) 1976: Orchidégartneren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 zastanawiam sie tylko czy te filmy sa dostepne u nas w polskiej wersji jezykowej - nie chce mi sie zglebiac jezyka dunskiego - raz bylam w Dani i poslucham jak mowia - i mi wystarczy :D A moze ktos z was ma te filmy - najlepiej na DVD - i moglby to przegrac - oczywiscie zwracam koszty plytki i przesylki :D ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.02.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ,,Marzyciel" - film piękny, choć jeżeli ktoś pójdzie specjalnie aby posłuchać ,,polskiej" muzyki, to się zawiedzie bo słabo ją słychać... ,,Zatańcz ze mną" - urocza bajka z ciekawym przesłaniem dla facetów którzy mają wszystko... OSKARY - start...za wszelką cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ,,Marzyciel" - film piękny, choć jeżeli ktoś pójdzie specjalnie aby posłuchać ,,polskiej" muzyki, to się zawiedzie bo słabo ją słychać... ,,Zatańcz ze mną" - urocza bajka z ciekawym przesłaniem dla facetów którzy mają wszystko... OSKARY - start...za wszelką cenę... hmmm, Krystian, to "zatancz ze mna" to tak z reka na sercu - wybrales przede wszystkim ze wzgledu na glowna aktorke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Wojty - w czwartek zatańczymy w ciemnościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Wczoraj obejrzałam "Zatańcz ze mną" - milutki filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjord 13.03.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Polecam "Zelary" film produkcji czeskiej,bardzo dobre kino. Tak poza tematem filmowym a nawiazujacej do bydowania, jest tam umieszczona scena budowy podlogi drewnianej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.03.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 My jesteśmy po "Dochodzeniu" z De Niro i "Amnezji" z S.L. Jacksonem, A. Judd. - dla mnie oba takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 "Constantine"A taki filmik co to z przyjemnością oderwie od świata , zaczaruje, rozśmieszy , pobudzi wyobraźnię i zachwyci możliwościami obróbki komputerowej.Wchodząc do kina proponuję odrzucenie wszelkiego nastawienia się na cokolwiek i zabawę każdym kadrem. Dla amatorów sf , komiksu , humoru z rodzaju sytuacyjnego i nałogowych palaczy .Zabawa na 4 z dużym plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Wczoraj obejrzałam "Vinci" Machulskiego - bardzo mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts