Jaga35 04.04.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Alicja, miło słyszeć Jeżeli chodzi o te filmy za którymi nie przepadasz, to rozumiem i podzielam Ostatnio (choć już dość dawno) byłam na "Porozmawiaj z nią". Super klimacik, polecam. Jeżeli chodzi o Almodovara, to jeszcze "Wszystko o mojej matce" uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.04.2003 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Almodovara to lubie wszystko A podobalo wam sie Monsunowe wesele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.04.2003 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Hmm, zauwazylam, ze prawie same kobiety tu pisuja. Czyzby mezczyzni nie ogladali filmow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 04.04.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Jestem kobietą, ale nie lubię takich "płaczliwych" filmów. Tak jak książek. Wszystkie takie filmy, które obejrzałam właściwie nie zostały mi specjalnie w pamięci. Jedynie "Gwiezdne wojny", "Matrix" no i ostatnio "Władca pierścieni". Sądzę, że były przełomowe, każdy w swoim gatunku i dlatego wywarły na mnie takie wrażenie. Chociaż prawdą jest, że lubię filmy SF jak równiez fantazy. Jak na kobietę przyznaję trochę dziwne... [ Ta wiadomość była edytowana przez: sara dnia 2003-04-04 19:15 ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: sara dnia 2003-04-04 19:16 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.04.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 A jak my wyglądamy? Napewno młodo! Dlaczego? Poniewaz spelniamy swe marzenia, realizujemy cos, co nas uskrzydla, a tego Meg zabraklo. Sama sobie po trochu winna ... nie lubie chodzic do kina Nie cierpie ogladac filmow na siedząco Czy bardzo jestem odmienna? Filmy ogladam w domu, ostatni, ktory zrobil na mnie ogromne wrazenie byl "Piękny umysł". Wspaniały film. Fortepian, Pozegnanie z Afryką,tak to sa filmy, ktore ogladałam juz kilkakrotnie. Lubie Meryl Streep (matko boska jak to sie pisze? ) i wiekszosc filmow z nia podoba mi sie. Czasami zapominam tytul (starość nie radość) lecz tresc pozostaje mi dlugo w pamieci. Pamietacie "Stalowe magnolie", "Czułe slowka" , "Wojna o dziecko" z A.Herpunka? (pisownia nie jest moja mocna stroną, wybaczcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.04.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 No i zapomnialam ( ) dopisac "Patriota" z M. Gibsonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Gajka, dobrze, że się odezwałaś. Dotąd wydawało mi się, że jestem jakims odmieńcem Ja też wolę oglądać filmy w domu, nie mam cierpliwości do kina /tłum ludzi, obce smiechy czy szeptania, szelest papierków od cukierków no i oczywiście narzucona godz. seansu /. Nie lubię filmow zbyt "płaczliwych", ani za bardzo ambitnych. Jakie oglądam? - szeroki przekrój - od wojennych np. "Pluton" po "Piękny umysł". Omijam fantazy /wolę książki/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 05.04.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Majka, w jedności siła Jest nas juz dwie, raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.04.2003 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Gajka - ja też lubię Meryl Streep Majka - ja też nie lubię tego szeleszczenia w kinie, a czasem i komentarzy, ale uważam, że atmosfera w kinie jest inna. Zabroniłbym żarcia i picia na sali Nie mam kina domowego, więc dźwięk w porządnym kinie robi na mnie wrażene. Są kina w których film Cię otacza, bo ty leżysz a ekran jest sferyczny. "last but no least": wybranie się do kina z żoną może stanowić romantyczną randkę. Czy nie warto się czasem odprężyć od pracy i domu??? Mbz - nie wiem czy Wowka jest mężczyzną ale ja zdecydowanie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.04.2003 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ja lubie ogladac filmy zarowno w domu, jak i w kinie, bo jak ogladam dobry film to potrafie tak sie w nim zatopic, ze kompletnie nie zwracam uwagi na to co sie dzieje wokol . Frankai: co do twojej meskosci to nie mialam zadnych watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 07.04.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 A co powiecie o niesamowitym Alu Pacino?. "Ojciec chrzestny", "Adwokat diabła","Gorączka" a szczególnie" Zapach kobiety".W ostanim filmie, w jakim go ogladałem "Bezsenność" jest po prostu niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 W "Adwokacie Diabła" był bosko diaboliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 08.04.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 O tak Zibi, szczególnie w "Zapachu kobiety" jest super - ach, ci prawdziwi mężczyźni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 08.04.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Tak,tak jest niesamowity chociaż ja wolę młodszych mężczyzn od siebie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.04.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 ja podobnie jak Alicjantka jestem skrzywiony ale w temacie S-F, ale staram się nie zamykać tylko w jednym schemacie. Pamietam jak raz zostalem namówiony na " Co się wydarzylo w Medison Garden" (piszę z pamięci) z Clintem Estwoodem i muszę powiedzieć, że ten obraz zrobil na mnie duze wrażenie a i Estwood pokazal, ze potrafi zagrac nie tylko Brudnego Harrego.Z innych obrazów co mi utkwily w pamięci to sprzedawcy, cube no i pulp fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 08.04.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Agnes, mi chyba brakowało ojca, bo lubię jednak dojrzałych panów Np. taki Sean Connery jako Król Artur albo w "Imieniu Róży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 08.04.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Do Agnes. Czy ktoś z młodzieży umie tak zatańczyć tango jak Al Pacino w "Zapachu kobiety"? Starsi panowie też na miły Bóg mają swoje zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.04.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 A starsze panie też mogą wyglądać nieźle. Patrz Jane Seymour (oczywiście chodzi mi wygląd, bo "Domku na prerii" nie oglądam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.04.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 O tak "Zapach kobiety" A.Pacinem, cos wspanialego.Starsi Panowie mają same zalety, wady zgubili w młodosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.04.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 On 2003-04-08 18:48, Frankai wrote: A starsze panie też mogą wyglądać nieźle. I to calkiem nieźle. Az mozna oszukac się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts