Ew-ka 26.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ponury dziekuje za podpowiedz Zdążyć przed północą - nie wiedzialam ,ze bedzie - zaraz zasiadam wygodnie przed tv..... acha-Biała sukienka też mnie urzekła w ogole bardzo lubie Ś wieta Polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Świetne są ostatnie reklamy Plusa. Za każdym razem jak je widzę to mnie śmieszą "Bożenka ja się spóźnie, te mazy robię..." albo "Co mi pan tu napisał ? Kopytko ! " Znacie ? Znamy ! No to poczytajcie Obciach - rozmowa z Jadwigą Basińską z 'Mumio' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.05.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Świetne są ostatnie reklamy Plusa. Za każdym razem jak je widzę to mnie śmieszą "Bożenka ja się spóźnie, te mazy robię..." albo "Co mi pan tu napisał ? Kopytko ! " Znacie ? Znamy ! No to poczytajcie Obciach - rozmowa z Jadwigą Basińską z 'Mumio' na poprawę nastroju Tu mumiowe filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 a u nas big lebowski superancki, a wczoraj windtalkers dopisuje , traz jest Pluton bo mamy Memorial Day, piekny jest , a ta muzyka, lubie wojenne , ale nie rozumiem , dlaczego po raz 20 rycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 31.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 chociem jeszcze nie taka stara ale nikto tu nie pisał, albo mi podrodze na wzrok padło, o takich cudeńkach jak,piknik pod wiszącą skałą, 8 i ół, absolwent, odyseja kosmiczna (1), mechaniczna pomarańcza, obywatel kain, hair, sławaa z polskich trzecia część nocy i jeszcze pożegnanie jesieni? z lżejszego kalibru to komedie polskie i te starei z nowych też kilkaduuużo by pisać - większośc filmów wymieniliście, które lubie a dla lenistwa to lubie komedie romantyczne z NY w tle - chociaż niesą najwyższych lotów ach no i SF i nie uważam że na babę to dziwne - i książki i filmy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.05.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 rrmmiJeśli chcesz poryczeć na wojenną nutę, z całego serca polecam " Stalingrad " Dla fanów dobrego kina w wersji "zabij z wdziękiem " - " Łowca Umysłów"Coś jak " Siedem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 dzieki Ziaba. siedem lepszy z Twojego repertuaru placzka jestem , jak ktos chce wynajac na sluby , wesela i co tam jeszcze, polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wczoraj w Polsacie był "Truman Show" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dla fanów Stenki i nie tylko: w Vivie jest "Nigdy w życiu" (14,95 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja mam Pulp Fiction , normalnie debesciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a w sobotę będzie Adwokat diabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a w sobotę będzie Adwokat diabla Baaaardzo lubię ten film. A Charlize Theron w tym filmie jest najpiękniejszą kobietą świata. (ps, z moją głową i orientacją seksualną wszytsko w porządku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Funia a kto by ciezarna kobiete o co posadzal? chociaz ja raczej za Pacino obstaje, upalne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a w sobotę będzie Adwokat diabla A Charlize Theron w tym filmie jest najpiękniejszą kobietą świata. niewiarygodne, jakie z niej zrobili Monstrum , co ? Keanu też pikny, ale poczciwy, stary Al bije go na głowę kusząca propozycja na sobotni wieczór w środę : "Co się wydarzyło w Madison Country" i obok niestety o tej samej porze "Listonosz zawsze dzwoni dwa razy" wersja z 1981 roku z Lang i Nicholsonem mosty Madison odczarowały mi Brudnego Harrego - Clint jest wielki - opowiada bez wielkich budżetów i wodotrysków i to tak, że można się w ten film zapaść i nie wychodzić z niego przez tydzień a w Listonoszu jest jeden z lepszych momentów w historii kina - ten z bochenkami ( Linda z Szapołowską próbowali to powtórzyć z makowacami - ale chiba nie tak wyszło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 11.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 no i nie obejrzałam mojego aniołka z matrisa w adwokaturze Majster chcu\iał podpisywać umowę po usmej, zanimsię dogadał z nami było po 22 o i taka sobota, ale za to chałupa może w końcu ruszy do góry czas poskakać po kanałach może coś na dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.06.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Oglądałem wczoraj MEAN CREEK no hmm... NIezły ale może ktoś wie czyja muzyka - ten temat na końcu jak lecą napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Przestrzegam przed tzw hitem " Autostopem przez galaktykę "!!! Czegos tak żałosnego nie widziałam ( śmy bo było nas parę sztuk ) od zarania dziejów. Odpuściliśmy po 20 minutach. Nie dało się wysiedzieć.Miała być komedia - cisza była w kinie jak na pokazie rzezi młodych fok. Lepiej kupić sobie małosolnego, chłodne piwko i puszkę orzeszków i w spokoju obejrzeć 4 Pancernych . Chociaż 1 odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Polecam dla fanów komedii romantycznych (lub kina lekkiego, łatwego i przyjemnego) Warty obejrzenia HITCH z Willem Smithem (warto obejrze chocby dla niego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Przestrzegam przed tzw hitem " Autostopem przez galaktykę "!!! Czegos tak żałosnego nie widziałam ( śmy bo było nas parę sztuk ) od zarania dziejów. Odpuściliśmy po 20 minutach. Nie dało się wysiedzieć. Miała być komedia - cisza była w kinie jak na pokazie rzezi młodych fok. Lepiej kupić sobie małosolnego, chłodne piwko i puszkę orzeszków i w spokoju obejrzeć 4 Pancernych . Chociaż 1 odcinek. książka była doskonała, poprostu arcydzieło.. ale film... klapa na calej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Przestrzegam przed tzw hitem " Autostopem przez galaktykę "!!! Czegos tak żałosnego nie widziałam ( śmy bo było nas parę sztuk ) od zarania dziejów. Odpuściliśmy po 20 minutach. Nie dało się wysiedzieć. Miała być komedia - cisza była w kinie jak na pokazie rzezi młodych fok. Lepiej kupić sobie małosolnego, chłodne piwko i puszkę orzeszków i w spokoju obejrzeć 4 Pancernych . Chociaż 1 odcinek. książka była doskonała, poprostu arcydzieło.. ale film... klapa na calej linii Zgadzam się z Maksiem Książka super Filmu jeszcze nie widziałam więc nie mogę nic powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts