Frankai 08.04.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Gajka - czy wypada zdradzać wiek kobiety? No skoro się sama tego nie wstydzi (http://www.friendsofjane.com/) to pewnie tak. Otóż ta pani ma skończone... 52 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.04.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Nie wypada Ale ja tez nie wstydze sie swojego, a mam........... Miłej nocy czy tez dnia u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.04.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Gajka - no to zdradzę: jesteś o rok starsza ode mnie. W Twojej wypowiedzi naliczyłem 11 kropek, a ja mam 10 lat (mężczyna ma tyle na ile się czuje) Dziękuję. Miłej nocy i dobrego filmu na dobranoc [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-04-08 21:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.04.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 A kobieta tyle na ile wyglada Jestem ugodowa, zgadzam sie z Twym wyliczeniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 10.04.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 A czy ktoś widział film "Przepiórki w płatkach róż"? Bardzo smakowita rzecz Jeżeli mowa o kulinariach, to jest jeszcze jeden film, który pięknie opowiada o tych sprawach, nosi tytuł "Uczta Babet" (chyba, że przekręciłam) - szczególnie smakoszom polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.05.2003 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Chyba dawno nikt zadnego filmu nie ogladal, a szkoda Mi z ostatnio ogladanych najbardziej podobala sie "Szkarlatna litera", ktora wreszcie obejrzalam w calosci do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 06.05.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Siesta-film i muzyka( pycha), Dzikość serca i wogole Cage, Blue Velvet, porachunki, przekręt, blues Bros dwie części, Gotyk, odmienne stany świadomości, pluton, SztoS, gorączka, Grease i gorączka sobotniej nocy, oczywscie miś, rejs, wniebowzięci i inne polskie komedie, jezuuuu mogę tak wymieniać w nieskończoność, oobym zapomniał Lsnienie z nicholsonem i caaaaaałe mnóstwo innych uwielbianychpzdrTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 06.05.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 To ja jeszcze dołożę z męskiej strony kanapy "Trainspotting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.05.2003 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Bylam wczoraj w kinie i zostalam po prostu porazona! To byl film "Adaptacja", dawno, dawno nie widzialam czegos takiego, jest kompletnie inny od filmow jakie zazwyczaj sa w kinie lub w tv. Byl nominowany do Oscara w kilku kategoriach i powiem wam calkowicie zasluzenie. Nicholas Cage w roli braci blizniakow swietny, Meryl Streep rowniez, ale co jest najbardziej powalajacego to doskonale nietypowe zdjecia i intrygujaca fabula.Goraco, goraco polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.05.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 na świeżo : MAKROKOSMOS (nawet dla takiego wielbiciela ptaków jak ja) grubo przereklamowany - Puchalski robił lepsze 40lat temu X-men, córka była zachwycona (10 lat), żona też (trochę starsza ) Władca Pierścieni - kto nie widział BIEGIEM DO KINA !!! MATRIX - nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 13.05.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 W oczekiwaniu na Matrixa ogladam Amelię już chyba z 10 raz Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 13.05.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 jestem jedyna znaną mi osobą która bezkrytycznie uwielbia "SZtos", sam do końca nie wiem za co, ale z uczuciem tak bywa, jest tu ktoś taki jeszcze?tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.05.2003 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Moj maz tez bardzo lubi Sztos, tu z kolei ja nie bardzo wiem dlaczego az tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 13.05.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 sceny z dancingu to po prostu coś cudownego, no i " było wleczone" hahaT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Dzis w telewizji Matrix. Chyba moge sie przyznac, ze obejrze go dopiero pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 16.05.2003 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Nicholas Cage, to dla mnie zawsze "Wplyw ksiezyca" - uuuuuwielbiam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 mbz. KIEDY TY SIĘ URODZIŁAŚ, że jeszcze nie widziałaś MATRIX-a? Co robiłaś? TYLKO BUDOWA cię usprawiedliwi ! [ Ta wiadomość była edytowana przez: Krystian dnia 2003-05-18 00:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.05.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Ja tam jestem miłośnikiem filmów Barei. Ostatnia powtórka "Nie ma róży bez ognia" to jest to co powinno być częściej. Gdzie te czasy, kiedy "Alernatywy 4" wyznaczały wysokie loty polskich seriali. Dzisiaj jak mam oglądać polskie, amerykańskie itp tasiemnce wolę wyłączyć telewizor i poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 19.05.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Nareszcie jakies polskie filmy...No dobra, a co z "U Pana Boga Za Piecem"???Ten klimat zascianka, miodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 19.05.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Szdom, a "Janco Wodnik"? Dla mnie - palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts