paprotka 17.01.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Może nie jest to film z górnej półki,ale chyba ze względu na to ,że z czasów L.O. ,to czuję do niego wielki sentyment i chętnie obejrzę po raz enty. och tam, a musi być z górnej ? sentyment to sentyment, w całości mi trudno DD znieść, ale te niektóre sceny, to nooo do "gniociuchów wielokrotnego użytku " dorzucam "Pretty W. ","9 i 1/2 weeks", "Top Gun" ( szioł mi hefen ) , "Flashdance", "Dziką orchideę" i pewnie jeszcze parę by się znalazło... a "Ukryte.." bardzo lubię - zdjęcia piękne, Irons jak zwykle świetny, Liv urocza, całość taka smakowito - ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.01.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Czy ktoś (albo raczej któraś ) już obejrzał nową "Dumę i Uprzedzenie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.01.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja nie, ale tez jestem ciekawa wrazen, zwlaszcza w porownaniu do swietnego serialu BBC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 19.01.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 No właśnie?Też jestem ciekawa,bo podobno wiele nie ma wiele wspólnego z książka ,którą właśnie niedawno przeczytałam(czytałam gdzieś recenzję),ale film podobno jest niezły. A czy ktoś oglądał film "Kapitan Corelli"?Bo ja tak i uważam ,że jest świetny-polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 20.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 no wlasnie ciekawe nikt jeszcze nie ogladal? jakos nie moge sobie wyobrazic kogos innego w roli pana Darcy co na to Bridget Jones? - chyba bedzie zrozpaczona ze to nie Collin Firth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 "Sekretarka"!!! Stevena Shainberga! Świetny film, jak to ludziki znajdują przyjemność i poczucie szczęścia w zaspokajaniu wzajemnym swoich... różnych... upodobań. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 "Sekretarka"!!! Stevena Shainberga! o yeah ! skusiła mnie onegdaj recenzja " klasyczna komedia romantyczna " i zapodałam dla relaksu w HBO nooo, poza klasyką i romantyzmem to strasznie dobry film jest ... i wciąga, ekhem .. intryga obrazki, kolorki, kompozycje chwilami jak z Greneway`a też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.01.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 No to mnie zachęciłyście (zwłaszcza tym Greenaway'em). Zamówiłem, zapłaciłem - mam nadzieje pojutrze obejrzeć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Duma i Uprzedzenie. Wspaniały film. Wiem, wiem, że naiwny, ale jednak kino to fabryka snów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Na rozluźnienie i dla sentymentów bardzo odległych proponuję the Goonies Na poważnie i dla chwili zadumy naszego KOMORNIKA A szykuję się do obejrzenia w przyszłym tygodniu MONACHIUM...ponoć niezłe tylko smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Melduję obejrzenie kolejnej ekranizacji Grocholi " Ja wam pokażę " Siedziałam z otwartą paszczęką na widok domu Judyty. Ot ..jak się ma hopla na punkcie pewnym .. Całość oczywiście mniej fantastyczna jak książka - ale istnieje kilka monologów i dialogów od których można dostać ogólnej wesołości. Polecę coś do niecnego obejrzenia w domowym zaciszu ( pozdrówka od Muła) : The shutter coś między Ringiem a pewną wiedźmą z pewnego lasa ( tadarassa) Warte dla finałowej sceny . Pełny zaskok i pełne ździwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 "Sekretarka"!!! Stevena Shainberga! Świetny film, jak to ludziki znajdują przyjemność i poczucie szczęścia w zaspokajaniu wzajemnym swoich... różnych... upodobań. Polecam! matko i paprotko - dziekuje za rekomendacje wlasnie obejrzalam Sekretarke. No i bardzo. I muzyczka tez bardzo To sie mozna w zyciu odnalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.02.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A ja upolowalam we wtorek zalaczony do jednej z codziennej gazet Walentynkowy film : "Czasem slonce, czasem deszcz" i polecam goraco, goraco Piekna historia, piekne obrazy, piekna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.02.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Trzy pogrzeby Melchiadesa Estrady - bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 25.02.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Kto oglądał ,,Komornika,, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 03.03.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jak już dyskusja zeszła na Keanu, a telewizja własnie rzuca "Matrixa", to zapytam - czy nie sšdzicie, że dwa kolejne tytuły trylogii powinny mieć odwrotne tytuły? Dla mnie druga częć jest kompletnym nieporozumieniem i pasuje mi tu włanie "rewolucje" (apropos różnorodnoci pozycji położenia ciała ). A reaktywacja następuje w końcu częci trzeciej - tak po mojemu. Nijak nie mogę dojć czym kierowali sie twórcy przy takim doborze tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Kto oglądał ,,Komornika,, warto? oglądałam ....muszę powiedzieć ,że nie powalił mnie na kolana ...Połowa filmu - dramatyczna -ogląda sie z zainteresowaniem .....ale druga połowa ....hmmmm......przemiana bohatera ....jakaś mało pradziwa .....film można obejrzeć .....ja tam lubię polskie filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 14.03.2006 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jak jestem 'w pracy' (na statku) to codziennie cos ogladam, i tak: wczoraj 'the girl in the cafe' - swietny, polecam przedwczoraj 'the matador'(nie ten Almodovara) - taki sobie pare dni temu - 'czlowiek ringu' - polecam dzisiaj bedzie (jak sie sciagnie) 'monachium' - i wiem, ze bedzie mi sie podobal. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.03.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 W moim osiedlowym wypożyczaku, "Seketarki" nie znają. Ale zachęcona waszymi recenzjami wybiorę sie gdzies dalej. Pozyczyłam za to "Między niebem a piekłem" (wiem - polski tytuł straszny, ale warto dla W. Robinsa). Tak właśnie widzę koncepcję zaświatów, a efekty rzeczywiście rewelacyjne, zwłasza farbowane błoto. Polecam tym, którzy jescze nie widzieli. I nie zraźcie się cukierowym początkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pozyczyłam za to "Między niebem a piekłem" (wiem - polski tytuł straszny, ale warto dla W. Robinsa). Tak właśnie widzę koncepcję zaświatów, a efekty rzeczywiście rewelacyjne, zwłasza farbowane błoto. To jest zaje...fajny film tylko trzeba znać do niego klucz. Tak właśnie widzę koncepcję zaświatów, A kluczem jest własnie to o czym piszesz tzn każdy ma swoją wizję pamiętasz gdzie wizja zony ją uwieziła a w jakiej rzeczywistości obracał się mąż jak... - takie jest też zycie ale najciekawsze że można modyfikować i zmieniać swoje wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts