KiZ 05.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja sie tylko smialam pare razy - ze pare lat po tym kataklizmie (gdzie teoretycznie Will jest calkowicie sam - no przynajmniej na wyspie ) a prąd w chałupie dziala...., woda w kranach leci.... (i to jak najbardziej zdatna do picia ? Gdzieś tam chyba mignęły agregaty prądotwórcze hondy (...) co ze smieciami? przeciez w tych domach opustoszalych byly smieci - w pzrelozeniu na liczbe mieszkancow - to jakies tysiace to - nie pozasmiardalo sie to?! zadne muchy nie latały no ale ja sie tam nie znam Za to motylki latały (...) natomiast - bardzo ciekawa idea - totalnego bycia samym w ogromnym mieście - zastanawiam sie jakby to bylo (ok - zakladajac ze np. zombi nie ma) - mozna wejsc do kazdego sklepu, wziąć z niego co się tylko chce [ ps. podobalo mi sie jak WS skrupulatnie odnosil wypożyczone filmy ] ale np taka wizja - skrecenia nogi, bolącego zęba czy "głupiego" zapalenia wyrostka robaczkowego - już niekciekawa - nie? Generalnie rażąco zabrakło w tym elemencie realizmu - słowo daję, przez moment myślałem, że W.S. bzyknie, albo conajmniej pościska tą manekinkę z wypozyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 18.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 o bosze - też to obejrzałam - tam gdzie bylam 1 tytuł na dwa tygodnie z braku laku... Zielona - muchy bzyczały i lataly... KiZ - też myslalam że chociaz sex będzie - bo scena na drążku mnie zachęcila (no nie powiem nie powiem... )...a tu nic...nuda...nic sie nie działo ... szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zielona - muchy bzyczały i lataly... : NO TAK W JEDNYM MOMENCIE FAKTYCZNIE BYLY ALE JAK WLAZL DO CZYJEJS CHALUPY PELNEJ (przepraszam caps - nie mam sily przepisywac ) jedzenia to ani jednej muszki Przyznaje ze faktycznie chlopina mial chyba generatory prądu ale nadal uwazam ze wiele spraw bylo glupich !: (uwaga spojler!!!) - skad ta baba w srodku nocy ktora go uratowala ? (powinna gdzies siedziec zabarykadowana a nie paletac sie z malym dzieckiem po ulicy w towarzystwie zombi - jak one (zombie) ich wysledzily?!?!?! przeciez jechali samochodem (no chyba ze gdzies kolo chalupy sie czaily inne- ale wtedy jak dostali sie do domu z samochodu ???niezaatakowani- przeciez nie wjechala samochodem do salonu) - czemu chalupa byla az tak zle zabezpieczona _ mogl nawet przez te pare lat jak mu sie nudzilo zrobic chociazby duza metalowa klatke - juz nie mowie w konstrukcji budynku (dachu itp.) ale chocby w oknach (skoro te rolety wylecialy przy byle wybuchu) albo juz nawet w laboratorium jakas duuuza klatke (przybita do podloza na tyle gruba ze nie byla by do pokonania inaczej niz palnikiem - a nie jakies szkalne dzwiczkiz biliczki ktore jak zobie 2 x rabnal czółkiem to zaczeły pekać - czemu zrobil wybuch? - jedyne co sie po nim stalo to to ze naruszyl wlasne zabezpieczenia (barykade w oknach) - o co chodzilo ze skanem zony - byla nosicielka i nagle przy drugim badaniu juz nie?! - czemu dziecko oddalo psa? a jak juz oddalo a on wyraznie go nie chcial to czemu nie oddal ?- mial chyba kilka sek. zanim wystartowali no i dla mnie najglupsze: noce spedzal z zabitymi oknami i dzrzwiami - bardzo szczelnymi (nawet jak zamykal to pomimo tego ze slonce nie zaszlo w domu robilo sie momentalnie ciemno) noce spedzal w wannie z bronia (no ok moze nie wszystkie) wiec u licha jakim cudem przynajmniej 2 razy byla scena jak Will budzi sie rano w łózku w zalanym słoncem pokoju?!?!?! te okiennice sie samoczynnie o swicie otwieralky czy jak? (w lunatykowanie i przejscie w nocy do lozka jeszcze uwierze ale na pewno nie w otwieranie przez sen okien:)) dlatego czasem nie lubie "hamerykanskich" filmow za bardzo skupiam sie na debilizmach i glupich scenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.03.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Hmm, a czy ktos lubi filmy z Bollywood Ja sie przyznaje ja je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 nie! potwornie mnie nudza denerwuja , faceci sa brzydcy (no ok - kobiety sliczne) no i za dlugo trwaja (pupa boli ) a poza tym nie nawidze "mjuzikali" a tam b. czesto akcja przeplata sie z tancem i spiewem. Tak wiec - stanowcze nie Za to bardzo lubie filmy hiszpanskie (i nie tylko almodowara mam na mysli) Ostatnio widzialam "horror" produkcji hiszpanskiej pt. "Pokoj dziecka" (gdyby nie zakonczenie ktorego w ogole nie załapałam :/ i nie wiem o co chodzilo - film niezły ) i nawet ze 2 razy moze sie cisnienie ze strachu podniesz BTW. jak ktos zna fily na ktorych mozna sie "bać" to niech rzuci tytulami - cierpie na niedobor takich (po prostu sie nie boje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Nie wiem czy ktos polecal ten film, jak nie to JA polecam!!! Obejrzec koniecznie: LĘK PIERWOTNY z Edwardem Nortonem i Richardem Gere :) Rewelacja !!! (zwl. E. Norton) Aha - jakby ktos jeszcze nie znal - i zeby sie milosnicy lekkich filmow nie rozczarowali - jest to cos a'la dramat psychologiczny (z duuuuzym naciskiem na "psychologiczny" a nawet "psychiatryczny" ) z duzym udzialem sali sadowej i pewnego procesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.03.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 jeśli już o R. Gere mowa, to ja uwielbiam film "Oficer i dżentelmen" ma już /ten film/ pewnie ponad 20 lat, ale wracam do niego z sentymentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.03.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 nie! potwornie mnie nudza denerwuja , faceci sa brzydcy (no ok - kobiety sliczne) no i za dlugo trwaja (pupa boli ) a poza tym nie nawidze "mjuzikali" a tam b. czesto akcja przeplata sie z tancem i spiewem. Tak wiec - stanowcze nie Hmm, niektorzy faceci sa fajni Jako ze uwielbiam filmy (zreszta jako matka-zalozycielka tego wewatku nie moze byc inaczej), muzyke i taniec - lubie musicale, wiec bollywood jak dla mnie wpisuje sie swietnie, ztym, ze tam tez bywaja filmy dobre i takie raczje beznadziejnawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.03.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nie wiem czy ktos polecal ten film, jak nie to JA polecam!!! Obejrzec koniecznie: LĘK PIERWOTNY z Edwardem Nortonem i Richardem Gere :) Rewelacja !!! (zwl. E. Norton) Aha - jakby ktos jeszcze nie znal - i zeby sie milosnicy lekkich filmow nie rozczarowali - jest to cos a'la dramat psychologiczny (z duuuuzym naciskiem na "psychologiczny" a nawet "psychiatryczny" ) z duzym udzialem sali sadowej i pewnego procesu "Lek pierwotny" - bardzo fajny, chociaz wtorny ( bo takie filmy juz byly) - ale atmosfera napiecia -pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.03.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A tak w ogole to pomyslalam sobie wlasnie, ze ja to strasznie duzy rozrzut gatunkowy mam Wlasciwie to na pewno nie lubie zadnych filmow sci-fi, horrorow (nie mylic z thrillerami), zadne tam "gwiezdne wojny" czy inne "odyseje kosmiczne" to nie dla mnie. Za to bardzo lubie wspomniany Bollywood, angielskie filmy (no i tu to prawie wszystko - komedie, klimaty Jane Austen, obyczajowe - bardzo odpowiada mi angielski humor), trzymajace w napieciu thrillery, filmy o mafii i gangsterach (stare, nowe) itp. Ale najbardziej to lubie filmy przewrotne, takie ukladanki, gdzie nie mozna nawet na chwile sie odwrocic, zeby sie nie zgubic , ktore do tego maja duzo humoru i czesto watek kryminalny np. "Przekret", "Formula", "Ocean's Eleven, Twelve", "Osaczeni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ostatnio właśnie zdażyło mi się oglądać bardzo fajny angielski film: Hallem Foe - polecam, super... Oczywiście fani muzyki i filmu muszą obejrzeć także świetny Control, jak dla mnie też bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dziś dwa doskonałe obrazy w TVP 2 >> "Iris", 21:50 >> "Miasto Boga", 00:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dziś dwa doskonałe obrazy w TVP 2 >> "Iris", 21:50 >> "Miasto Boga", 00:20 No, no, tylko te godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Miasto Boga smutne jest to - że tak naprawdę to nadal nic lepiej tam się nie dzieje Mam pytanie - czy ktoś z was oglądał flim z Cubą Gooding Jr i smakowitą Hellen Miren - Zawód Zabójca (ang. Shadowboxer)? Ciekawi mnie jak odebraliście ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie wiem czy ktos polecal ten film, jak nie to JA polecam!!! Obejrzec koniecznie: LĘK PIERWOTNY z Edwardem Nortonem i Richardem Gere :) Rewelacja !!! (zwl. E. Norton) Aha - jakby ktos jeszcze nie znal - i zeby sie milosnicy lekkich filmow nie rozczarowali - jest to cos a'la dramat psychologiczny (z duuuuzym naciskiem na "psychologiczny" a nawet "psychiatryczny" ) z duzym udzialem sali sadowej i pewnego procesu "Lek pierwotny" - bardzo fajny, chociaz wtorny ( bo takie filmy juz byly) - ale atmosfera napiecia -pierwsza klasa. Też potwierdzam, Edziu to doskonały aktor. A oglądaliście z nim i z Pitem "Podziemny Krąg"??? Męskie kino, no ale jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Też potwierdzam, Edziu to doskonały aktor. A oglądaliście z nim i z Pitem "Podziemny Krąg"??? Męskie kino, no ale jest na co popatrzeć Haaa!!! Fight Club!!!! Moja pierwsza trojka ukochanych filmów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 plus "Przekręt "... plus 12 małp...plus Mexican..plus... mąz juz mi odpuszcza tego Pita - daruje mi nawet drgniecie wargi w geście usmieszku i błysk w oku na jego widok na ekranie... bo sam go polubił za kreacje w Faith Clubie i inne - niestety równie dobre od tego czasu moge już podziwiać - nie tylko zerkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 plus "Przekręt "... plus 12 małp...plus Mexican..plus... mąz juz mi odpuszcza tego Pita - daruje mi nawet drgniecie wargi w geście usmieszku i błysk w oku na jego widok na ekranie... bo sam go polubił za kreacje w Faith Clubie i inne - niestety równie dobre od tego czasu moge już podziwiać - nie tylko zerkać mój też już nic nie mówi jak się uśmiecham na sam widok tego języka wyciągniętego "12 małp" to normalnie genialna rola No i dla mni ejeszcze "Siedem" A w ogóle to wszytskie Mniaaaaaammmmm, ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 smutne jest to - że tak naprawdę to nadal nic lepiej tam się nie dzieje nie tylko tam fawele to ludzie, a gdy nie ma alternatywy.. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80285,5024620.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.04.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 plus "Przekręt "... plus 12 małp...plus Mexican..plus... mąz juz mi odpuszcza tego Pita - daruje mi nawet drgniecie wargi w geście usmieszku i błysk w oku na jego widok na ekranie... bo sam go polubił za kreacje w Faith Clubie i inne - niestety równie dobre od tego czasu moge już podziwiać - nie tylko zerkać mój też już nic nie mówi jak się uśmiecham na sam widok tego języka wyciągniętego "12 małp" to normalnie genialna rola No i dla mni ejeszcze "Siedem" A w ogóle to wszytskie Mniaaaaaammmmm, ciacho Ha, a moj maz to mi ostatnio powiedzial, ze Brad Pitt to jego ulubiony aktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts