Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

smutne jest to - że tak naprawdę to nadal nic lepiej tam się nie dzieje :cry:

nie tylko tam

fawele to ludzie, a gdy nie ma alternatywy..

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80285,5024620.html

hmmm - to tylko kolejny przykład-przestroga by Utopie literaturze pozostawić...bo tym jest budowanie świata idealnego dla nieidealnego społeczeństwa...

jak dla mnie to jedna wielka tykająca bomba...póki chleba starczy... :(

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 months później...
Jako ze ostatnio nadrobilam troche zaleglosci kinowych to obejrzalam kilka filmow starszych i nowszych, m.in. "Kod da Vinci" ( da sie obejrzec, ale bez rewelacji), "Katyn" i "Falszerze" ( i juz teraz wiem, dlaczego to Falszerze dostali Oscara - nie dziwie sie i pochwalam), "Ocean's 13" ( jak zwykle swietna rozrywka i lamiglowka :) ), "Mr. Brooks" ( baardzo ciekawie zrobiony thriller z Kevinem Costnerem), a poza tym to ogladam duzo klasyki angielskiej zekranizowanej literatury :D

• 1 month później...

ostatnio oglądałem:

UPROWADZONA (2008) - fajny film jak to porywają nastolatkę i bogaty tatuś były tajnos agentos jedzie ją odzyskać

21 - grupa młodych ludzików - studentów jeździ do las vegas i gra w 21 - oczko - blach jack chyba to jedno i to samo

amerykańska szmira jakich wiele

• 1 month później...
  • 1 month później...
A ja polecam z ostatnio ogladanych: "Plan doskonaly" (Inside Man) - Jodie Foster, Denzel Washington i Clive Owen :) ; "Teoria chaosu", "wspominany tu wyżej "To nie jest kraj dla starych ludzi" ( chociaz ten to strasznie ciezki jest ) i "Miasto gniewu" - film, ktory wygral w walce o Oscara z "Tajemnica Brokeback Mountain".