nastka79 26.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 wczoraj oglądałam "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" Dla mnie rewelacja. Skłania do refleksji Polecam http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=22697 Potwierdzam, świetny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Wczoraj oglądałam The Reader:http://www.filmweb.pl/f439584/The+Reader+Zaklinacz+s%C5%82%C3%B3w,2008Super film, wg mnie spokojnie mógłby odebrać Oscara za najlepszy film, ale znając oscarowe wybory wygra pewnie Benjamin Button... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 28.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a ja najbardziej lubię polskie kino mój ulubiony film to "SAMI SWOI" - może być w telewizji raz w tygodniu a ja i tak będę oglądał Ostatnio byliśmy w kinie na "ILE WAŻY KOŃ TROJAŃSKI" - komedia lekko romantyczna, trochę nierealistyczna ale warto iść. Można sobie przypomnieć czasy PRLu i pośmiać się z tamtych czasów - zwłąszcza ówczesnych strojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsaii 28.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ooo, to może się skuszę na konia trojańskiego, bo wcześniej też słyszałam niezłe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassa 06.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mi się ostatnio spodobał Traitor- film o islamskim terroryzmie. Trochę pokazuje fenomen tego zjawiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 właśnie obejrzałam "Siedem dusz" Will Smith jest boski jestem spuchnieta od płaczu.. a może to wina mojej wrazliwości??? Powiedzcie mi jak obejrzycie czy też wyliście , czy to ze mną cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie ogladałam wiec nie powiem. Ja to wyłam jak bóbr przy filmie "Co sie wydarzyło w Madison County" (Bridges of Madison County) z meryl Streep i Clintem Eastwoodem - zwł. prawie końcowej w scenie z samochodami w deszczu Wyszłam z kina zapuchnieta jak świna a potem za kazdym razem jak ogladałam te scene (juz w domu na DVD) ryczałam tak samo Koniecznie do obejrzenia film (o ile ktos nie widział)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie ogladałam wiec nie powiem. Ja to wyłam jak bóbr przy filmie "Co sie wydarzyło w Madison County" (Bridges of Madison County) z meryl Streep i Clintem Eastwoodem - zwł. prawie końcowej w scenie z samochodami w deszczu Wyszłam z kina zapuchnieta jak świna a potem za kazdym razem jak ogladałam te scene (juz w domu na DVD) ryczałam tak samo Koniecznie do obejrzenia film (o ile ktos nie widział)!!! Nareszcie widzę Zielonooką. Mam nadzieję, że wróciłaś na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 tez mam taka nadzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja ostatnio niestety -stety? przez budowę mam bardzo mało czasu na kino, ale kiedyś to nadrobię a propos Eastwooda ciekawie ewoluują jego role, dawniej twardziel kowboj bądź policjant teraz coraz częściej pokazuje inne twarze aktorstwa i nie tylko, choćby pisanie muzyki do swoich filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie ogladałam wiec nie powiem. Ja to wyłam jak bóbr przy filmie "Co sie wydarzyło w Madison County" (Bridges of Madison County) z meryl Streep i Clintem Eastwoodem - zwł. prawie końcowej w scenie z samochodami w deszczu Wyszłam z kina zapuchnieta jak świna a potem za kazdym razem jak ogladałam te scene (juz w domu na DVD) ryczałam tak samo Koniecznie do obejrzenia film (o ile ktos nie widział)!!! zielonooka To też mój ulubiony film Mogłabym go oglądać i ogladać a ta scena w deszczu to wyciskacz łez Jestem pewna, ze tez bedziesz ryczała na filmie "Siedem dusz" premiera w marcu). Jest równie niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja ostatnio niestety -stety? przez budowę mam bardzo mało czasu na kino, ale kiedyś to nadrobię a propos Eastwooda ciekawie ewoluują jego role, dawniej twardziel kowboj bądź policjant teraz coraz częściej pokazuje inne twarze aktorstwa i nie tylko, choćby pisanie muzyki do swoich filmów. wczoraj ogladałam najnowszy film Eastwooda "Gran Torino" ( on jako rezyser i odtwórca głównej roli) Warte obejrzenia Fajne teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a ta scena w deszczu to wyciskacz łez Jestem pewna, ze tez bedziesz ryczała na filmie "Siedem dusz" premiera w marcu). Jest równie niesamowity W takim razie 7dusz zanotowane w notatniczku - i bedzie obejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Na "Siedem dusz" też ryczałam. Ale ja to lubie tak sobie czasem poryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a gdzie mozna go zobaczyć ? siedem dusz -oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a gdzie mozna go zobaczyć ? siedem dusz -oczywiscie teraz??......oficjalnie tylko w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a gdzie mozna go zobaczyć ? siedem dusz -oczywiscie teraz??......oficjalnie tylko w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W Polsce premiera tego filmu 19 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W Polsce premiera tego filmu 19 marca no i dlatego czegos nie rozumiem gdzie dziewczyny widzaiły film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no i dlatego czegos nie rozumiem gdzie dziewczyny widzaiły film ? hmmm..... pewnie gdzieś z netu jakaś kopia ściągnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts