zaba_gonia 17.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no i dlatego czegos nie rozumiem gdzie dziewczyny widzaiły film ? hmmm..... pewnie gdzieś z netu jakaś kopia ściągnięta jestem niewinna koleżanka mi dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Na "Siedem dusz" też ryczałam. Ale ja to lubie tak sobie czasem poryczeć a jak ja lubie!!!!!!!!!! pieknie oczyszczam sobie kanaliki łzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no i dlatego czegos nie rozumiem gdzie dziewczyny widzaiły film ? hmmm..... pewnie gdzieś z netu jakaś kopia ściągnięta jestem niewinna koleżanka mi dała to podaj dalej ..... koleżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 17.02.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 film Eastwooda "Gran Torino" ( on jako rezyser i odtwórca głównej roli) Warte obejrzenia Fajne teksty oczywiście zapomniałaś dodać, że na końcu też do ryczenia... "Droga do szczęścia" może zaprowadzić na manowce, ale jak ktoś lubi ryczeć to polecam. Chusteczki powinni dodawać do biletów gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 23.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no i dlatego czegos nie rozumiem gdzie dziewczyny widzaiły film ? hmmm..... pewnie gdzieś z netu jakaś kopia ściągnięta Jak można być takim podejrzliwym. Zaraz z neta. To już nie można se do stanów śmignąć samolotem na seans ? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Slumdog.Milioner z ulicy -obejrzałam z wiekim zainteresowaniem - bida z nedzą , żebractwo dzieci ,mafia - a w tym wszystkim rodząca sie Miłość .....warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.02.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jak można być takim podejrzliwym. Zaraz z neta. To już nie można se do stanów śmignąć samolotem na seans ? ano można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Oscary rozdane. Szczególnie cieszą mnie wybory najlepszej aktorki i aktora czyli Kate Winslet za "The Reader" (Lektor) i Sean Penn za "Milka". Faktycznie im się należały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Z różnych przyczyn mam wiele zaległości i książkowych i filmowych, ale staram się nadrabiać. Ostatnio zauroczył mnie film Sofii Coppoli "Maria Antonina" (może już ktoś o nim pisał, bo to film z 2007 r.). Gorąco polecam ze względu na przepiękne zdjęcia. Każda scena wygląda jak historyczny obraz. Trudno oderwać wzrok.[/img]http://img152.imageshack.us/img152/22/39868.jpghttp://img152.imageshack.us/img152/39868.jpg/1/w398.png[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ..... i Sean Penn za "Milka". Faktycznie im się należały Penn to fajny aktor, powiedziałbym jeden z najlepszych, rola "faceta kochającego inaczej" chyba pierwszy raz nie wywołała u mnie mieszanych odczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Penn to fajny aktor, powiedziałbym jeden z najlepszych, rola "faceta kochającego inaczej" chyba pierwszy raz nie wywołała u mnie mieszanych odczuć. No ale chwilami szokują sceny erotyczne grane przez dwóch facetów... Przynajmniej mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.02.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No ale chwilami szokują sceny erotyczne grane przez dwóch facetów... Przynajmniej mnie. ja wtedy zamykam oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No ale chwilami szokują sceny erotyczne grane przez dwóch facetów... Przynajmniej mnie. ja wtedy zamykam oczy Mój mąż też, ja jakoś daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 25.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 "Slumdog" Takiej kamery dawno się nie widziało. Każdy kadr niczym pocztówka . Obejrzany dwa razy, żeby za drugim oglądać plan drugi dokładniej "Choć goni nas czas" (Bucket list) Jack Nicholson i Morgan Freeman Nooo Panowie . Taki duet to orgasmus musgus. Nic więcej nie powiem . "Trade" z Alicją Bachledą -Curuś Jest tam scena, która warta jest Oscara. Włosy stają dęba a adrenalina chlupocze w uszach. Nóż otwiera się w kieszeni i człowiekowi wyć się chce. Cholerra, jeszcze mnie telepie na wspomnienie I o to chyba chodzi. Wielkie brawa właśnie za to.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 "Slumdog" Takiej kamery dawno się nie widziało. Każdy kadr niczym pocztówka . Obejrzany dwa razy, żeby za drugim oglądać plan drugi dokładniej A wg mnie to taki oklepany. Powtórka z "rozrywki" po Miasto Boga i Amores Perros. Nie rozumiem czemu wzbudza taki zachwyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 25.02.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oscara dostali ?Dostali. "To nie jest kraj dla starych ludzi " też dostał ? Ano.Tylko ja nie wiem o co w tym filmie chodzi. Gupia jestem czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 "To nie jest kraj dla starych ludzi " też dostał ? Ano. Tylko ja nie wiem o co w tym filmie chodzi. Ja też nie dałam sobie z nim rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 25.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oj Nastka, na duchu mnie wsparłaś Myślałam, że tylko mnie się to przytrafiło. Już kompleksy zaczęłam hodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Slumdog sucks! w ogole mi sie nie podobał Ostatnio to tak ziewałam na Angielskim Pacjencie (tez oscarowy gniot moim zdaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Slumdog sucks! w ogole mi sie nie podobał ) osoba sie myli ...niech osoba jeszcze raz zobaczy i potem wyrazi swoją zmienioną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts