amalfi 25.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 własnie byłam w kinie na włatcach móh, czy jak sie to tam pisze. Polecam tylko miłośnikom serialu, reszta nie bedzie wiedziała kto jest kto. Końcowa piosenka w wykonaniu Pani Higienistki rozbroiła wszystkich (wracali z korytarza żeby posłuchac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Slumdog sucks! w ogole mi sie nie podobał ) osoba sie myli ...niech osoba jeszcze raz zobaczy i potem wyrazi swoją zmienioną opinię Dobrze Ja ostatnio mam kryzys osobowosciowy (za duzo pracy i stresów i ostatnio np. jakas strzelanina na ekranie bardzo mi sie podobała ) Na "przypadkach BB" tez ziewałam i przysypiałam ps. Władcy Móch - rewelka! i włacha! ):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 władcy móch ...co to za ustrojstwo jak cos takiego leci w TV to przełączam na inny kanał ...źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 26.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 władcy móch ...co to za ustrojstwo jak cos takiego leci w TV to przełączam na inny kanał ...źle ? właśnie dzisiaj omawiany temat... przed salą z "władcami móch" tłum ludzi , na moim filmie 20 osób;-))) to chyba inne pokolenie a przecież ja taka młoda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja ostatnio też byłem na bardzo ambitnym filmie "idealny chłopak dla mojej dziewczyny" 3/4 sali w kinoplexie, w tym durny i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 władcy móch ...co to za ustrojstwo jak cos takiego leci w TV to przełączam na inny kanał ...źle ? Ewa ja też tak robię, choc moja siostra twierdzi ze teksty sa super. Tylko co z tego, skoro ja nie rozumiem co mówia bo strasznie seplenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Slumdog.Milioner z ulicy -obejrzałam z wiekim zainteresowaniem - bida z nedzą , żebractwo dzieci ,mafia - a w tym wszystkim rodząca sie Miłość .....warto zobaczyć właśnie wczoraj obejrzałam i prawdę mówiac troche mnie rozczarował . A ten taniec na końcu to jakis zart miał byc , a może symbol jakis Nie umywa się nawet do" 7 dusz". ten film przebija wszytskie. Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał Polecam, naprawdę rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał Polecam, naprawdę rusza... nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Dawaj, bałagan nie zając. Na pewno sam nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Dawaj, bałagan nie zając. Na pewno sam nie ucieknie a szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nastka79 nie kuś bo zaczne ogladac juz a w domu bałagan straszny Dawaj, bałagan nie zając. Na pewno sam nie ucieknie a szkoda.. potwierdzam. czekam od paru dni . nie uciekł - a nawet sie zagęszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 27.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nie wiem czy już padło Boisko bezdomnychRęce same skłądają się do oklasków. Z filmów dla tych o mocniejszych nerwach ogromnie polecamKarny batalion - bodaj 6 odcinków niesamowiecie dobry rosyjski film wojenny. No i przyznam się do mojej wieeelkiej miłości :Dynastia TudorówZ ogromną niecierpliwością czekam na cz.3 ( jest w trakcie kręcenia )Chyba jeden z najlepszych historycznych filmów ostatniego półwiecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Slumdog sucks! w ogole mi sie nie podobał ) osoba sie myli ...niech osoba jeszcze raz zobaczy i potem wyrazi swoją zmienioną opinię Dobrze Ja ostatnio mam kryzys osobowosciowy (za duzo pracy i stresów i ostatnio np. jakas strzelanina na ekranie bardzo mi sie podobała ) Na "przypadkach BB" tez ziewałam i przysypiałam ps. Władcy Móch - rewelka! i włacha! ):) jednym słowem "zajebiaszcze" jak to mówią włatcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No i przyznam się do mojej wieeelkiej miłości :Dynastia Tudorów Z ogromną niecierpliwością czekam na cz.3 ( jest w trakcie kręcenia ) Chyba jeden z najlepszych historycznych filmów ostatniego półwiecza. to jest rewelacyjny serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to jest rewelacyjny serial leci tylko na HBO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to jest rewelacyjny serial leci tylko na HBO? ja oglądałam na HBO a teraz chyba na TV1 jest puszczany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 i chyba na tvn style o ile się nie mylę (ale mi się rymło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Siedem Dusz ....mam jeszcze oczy pełne łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Into the wild. Z fenomenalnymi tekstami i muzyką Pearl Jam. Popłakałam się zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts