Profedalna 11.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jeśli ktoś potrzebuje głupiego odmóżdzacza polecam College Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 11.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Polecam "Oszukana" z A.Jolie. Albo "Chłopiec w pasiastej piżamie". Oba dramatyczne.Moim zdaniem warto zobaczyć też "Zeitgeist", dokument dosyc kontrowersyjny, ale dający do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Do Slumdoga milionera zbieralam sie trzy dni, bo myslalam, ze to kicz. Ale sie pomylilam... Skąd wy te wszystkie filmy bierzecie? Może podeślecie jakies linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Polecam "Oszukana" z A.Jolie. zaczelam oglądac poźno w nocy i nie dokonczyłam widzialam jakąś godzinę - caly dzien nie mogłam przestac myslec o tym filmie -jest wstrzasający ... nie wiem kiedy dokończe buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 czy Ktoś już polecał Sierociniec ? Jak nie to ja polecam Dobre. Bardzo dobre. I smutne. Bardzo smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Siedem Dusz ....mam jeszcze oczy pełne łez a mówiłam ze niesamowity.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Polecam "Oszukana" z A.Jolie. zaczelam oglądac poźno w nocy i nie dokonczyłam widzialam jakąś godzinę - caly dzien nie mogłam przestac myslec o tym filmie -jest wstrzasający ... nie wiem kiedy dokończe buuuu mi tez się podobał, Jolie bardzo wiarygodnie zagrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Siedem Dusz ....mam jeszcze oczy pełne łez a mówiłam ze niesamowity.. to dzieki Tobie obejrzałam a może przez Ciebie płakałam Oszukaną też dokończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 12.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 "August Rush""Zielona mila""Łzy słońca""Kurier""Zabójcze trio""Asterix i obelix: misja Kleopatra""Little Stuart" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 "Dzień, w którym zatrzymała się ziemia" - beznadzieja, nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 "Przekręt doskonały" film z 2003r. Ciekawe dialogi i super obsada.....przyjemnie się go ogląda choć nigdy nie życzyłbym sobie ani nikomu być tak okantowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zmierzch (Twilight) - super film, oglądając go nie chce się żeby się skończył... Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi, ale ja miałam takie odczucie. Super dobrani aktorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Siedem Dusz ....mam jeszcze oczy pełne łez a mówiłam ze niesamowity.. obejrzałam, poryczałam się - piękny film naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zmierzch (Twilight) - super film, oglądając go nie chce się żeby się skończył... Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi, ale ja miałam takie odczucie. Super dobrani aktorzy. to też oglądałam - wcześniej czytałam książkę - i uważam, że aktorzy byli kiepsko dobrani. Cały ten film jakiś taki nienaturalny był. Może jestem za stara na takie młodzieżowe historyjki. Nawet mojej córce i jej koleżankom ten film zbytnio się nie podobał. Książka za to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Może dlatego, że ja książki nie czytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Red Cliff Mega super produkcja made in China. 2 części . Wow ! Gały wypadły i szczęka opadła Dla małych i dużych chłopców wojenny z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakimi cudami iż dech zapiera. Z babskiej strony - niesamowita scenografia, kostiumy i szczegóły wojennego rynsztunku. I historia jakiej nie znamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 "Gran Torino" Clinta Eastwooda Eastwood ostatnio robi naprawdę niezłe filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Po raz kolejny obejrzałam Pianiste.Polecam, ale tylko osobom o mocnych nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oglądałam kilka razy i gorąco polecam komedię "Zakopana Betty". O śmierci z przymruzeniem oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.03.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 "Gran Torino" Clinta Eastwooda Eastwood ostatnio robi naprawdę niezłe filmy hmmm znowu nasz forumowicz widział film jeszcze przed premierą w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts