malka 28.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 W tym konkretnie kinie, fakt repertuar raczej niedziecięcy, ale w innym ( juz nieistniejącym) jako dziecię smigałam (w niedzielę) na poranki... nienawidzę multipleksów i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.05.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A ja po latach latania po malych kinach, dkf-ach, itp. jakos do multi sie przekonalam i od czasu do czasu chodze. I na szczescie nie tylko sieczka tam leci, wiec mozna wybrac cos dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kino lepsiejsze : "Internacional" z Clivem Ovenem http://img1.gildia.pl/_n_/film/tworcy/clive_owen/foto-200.jpg Kino powoli sięga głębiej po prawdziwe tematy. Niestety..tak funcjonuje świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 szukałam po wypożyczalniech osławionego przez Was "funny games" -jest i owszem, ale z 2007 r (szukałam tego z 97) - warto brać ten nowszy, czy grzebac dalej za pierwowzorem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 29.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Z nowszych filmów ja polecam Vicky Cristina Barcelona - bardzo dobry film, Woddy w hiszpańskim klimacie czuje sie doskonale, świetna rola Penelope Cruz. Warto zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kurde gdzie jest wątek o serialach ? Głowę bym dał że gdzieś go tu widziałem (na tym forum) . O co biega? O Lostów , oglądałem 1 i 2 sezon , 3 i 4 wcale , teraz oglądam w miarę regularnie 5 . I niech mi ktoś wytłumaczy O CO TU K...A CHODZI W TYM ??? Ktoś się jeszcze rozeznaje w tej superzawiłej intrydze ? Bo coś mi się widzi że nieuchronnie zmierza toto do superinfantylnego końca ! A tak dobrze się zapowiadał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 29.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 http://forum.muratordom.pl/ulubiony-seeerrriiiaaallll,t20286.htmRzeczywiście fajnie się zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.05.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kino lepsiejsze : "Internacional" z Clivem Ovenem http://img1.gildia.pl/_n_/film/tworcy/clive_owen/foto-200.jpg Ziabka - to jeden z mojej scislej "trojki" Bardzo podobal mi sie w "Wykolejonym" ( Derailed) i w "Planie doskonalym" (Inside Man) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dla mnie The International to porażka, nie lubię takich filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 "Adrenalina" Marka Neveldina samczy świrnięty film. Męskie grono znajomych jest nim oczarowane ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 "Driving miss Daisy" Padłam na kolana po kreacji Freemana. To film do którego się wraca i wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Obejrzałam "Nothing but the truth" - polecam. Po raz pierwszy chyba ryczałam na amerykańskim politycznym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 04.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Z nowszych filmów ja polecam Vicky Cristina Barcelona - bardzo dobry film, Woddy w hiszpańskim klimacie czuje sie doskonale, świetna rola Penelope Cruz. Warto zobaczyć. Rewelacyjny film i super muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 "Adrenalina" Marka Neveldina samczy świrnięty film. Męskie grono znajomych jest nim oczarowane ( ) może małe szczegóły dlaczego oczarowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina.Oporska 05.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A co z horrorów byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A co z horrorów byście polecili? nie wiem czy horror, ale dreszczykiem trąci "Sierociniec" no i moje ukochane "Lśnienie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.06.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 może małe szczegóły dlaczego oczarowani? "Adrenalina" to typowy samiec filmowy. Jest w nim męski wyuzdany dowcip , męskie ego i męski sex. Czyli wszystko co wywołuje na męskiej twarzy męskie poczucie samczego zadowolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Był "Labirynt Fauna" Guillerma del Toro ? To zjawiskowy film. Horror obyczajowy. Z cyklu piekło na ziemi w wykonaniu ludzi. Dla mnie majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Slumdog.Milioner z ulicy -obejrzałam z wiekim zainteresowaniem - bida z nedzą , żebractwo dzieci ,mafia - a w tym wszystkim rodząca sie Miłość .....warto zobaczyć właśnie wczoraj obejrzałam i prawdę mówiac troche mnie rozczarował . A ten taniec na końcu to jakis zart miał byc , a może symbol jakis Nie umywa się nawet do" 7 dusz". ten film przebija wszytskie. Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana". Napisze Wam czy mi sie podobał 7 dusz to ten film z W. Smithem? No całkiem dobry, ale za cholere nie moge zrozumieć jak babka z takim kapciem zamiast serca mogła się bzykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 KIZ Ty w siłę pożondliwości nie wierzysz. ?? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts