Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W tym konkretnie kinie, fakt repertuar raczej niedziecięcy, ale w innym ( juz nieistniejącym) jako dziecię smigałam (w niedzielę) na poranki...

nienawidzę multipleksów i nic na to nie poradzę :roll:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szukałam po wypożyczalniech osławionego przez Was "funny games" -jest i owszem, ale z 2007 r (szukałam tego z 97) - warto brać ten nowszy, czy grzebac dalej za pierwowzorem ??

Kurde gdzie jest wątek o serialach ? Głowę bym dał że gdzieś go tu widziałem (na tym forum) .

O co biega? O Lostów , oglądałem 1 i 2 sezon , 3 i 4 wcale , teraz oglądam w miarę regularnie 5 . I niech mi ktoś wytłumaczy O CO TU K...A CHODZI W TYM ??? :o :o Ktoś się jeszcze rozeznaje w tej superzawiłej intrydze ? Bo coś mi się widzi że nieuchronnie zmierza toto do superinfantylnego końca ! :(

A tak dobrze się zapowiadał....

Kino lepsiejsze :

"Internacional" z Clivem Ovenem

http://img1.gildia.pl/_n_/film/tworcy/clive_owen/foto-200.jpg

Ziabka - to jeden z mojej scislej "trojki" :wink: :lol:

Bardzo podobal mi sie w "Wykolejonym" ( Derailed) i w "Planie doskonalym" (Inside Man)

Slumdog.Milioner z ulicy -obejrzałam z wiekim zainteresowaniem - bida z nedzą , żebractwo dzieci ,mafia - a w tym wszystkim rodząca sie Miłość .....warto zobaczyć :D

właśnie wczoraj obejrzałam i prawdę mówiac troche mnie rozczarował :roll: . A ten taniec na końcu to jakis zart miał byc , a może symbol jakis :o 8)

Nie umywa się nawet do" 7 dusz". ten film przebija wszytskie.

Dzisiaj zasiądę pzred "Oszukana".

Napisze Wam czy mi sie podobał

7 dusz to ten film z W. Smithem? No całkiem dobry, ale za cholere nie moge zrozumieć jak babka z takim kapciem zamiast serca mogła się bzykać :o