KiZ 09.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nie wiem co z tego było, ale polecam: Australia - fajna bajka, świetne obrazki, miły dla oka Jackman i dobra, choć z plastikową twarzą Kdiman. Appallosa - Ed Harris - najciekawsza twarz kina, Mortensen wyglądał jak babka z wąsami ale dobrze po raz kolejny uzupełnił Harrisa, niezgorsza Bridźet ups Zellweger. W sieci kłamstw - polecam, fajna rozrywka z DiCaprio i Crowe, choć maniera wszechwałdnych służb z USA jest drażniąca. Cos tam jeszcze widzialem, ale muszę sobie tytuły spomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 KIZ Ty w siłę pożondliwości nie wierzysz. ?? [/i] Wierzę, ale bywam czasem na kardiocirurgii Chociaż z takim p na przeszczep chyba wolalbym na koniec łozko niz chodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Outlander - bajka tylko dla wyznawców Archiwum X oraz Wiedźmina. Mimo, że kiszka to ma szansę stać się dla norweskiej turystyki tym, czym Władca Pierścieni dla nowozelandzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No i przyznam się do mojej wieeelkiej miłości :Dynastia Tudorów Z ogromną niecierpliwością czekam na cz.3 ( jest w trakcie kręcenia ) Chyba jeden z najlepszych historycznych filmów ostatniego półwiecza. To spodoba Ci się "Kochanice króla" z Natalie Portman i Scarlett Johanson. O Henryku VIII i jego kobietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Z nowszych filmów ja polecam Vicky Cristina Barcelona - bardzo dobry film, Woddy w hiszpańskim klimacie czuje sie doskonale, świetna rola Penelope Cruz. Warto zobaczyć. Na dzień Matki córka mnie zaprosiła d kina ... obydwu nam się ten film podobał i to bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No i przyznam się do mojej wieeelkiej miłości :Dynastia Tudorów Z ogromną niecierpliwością czekam na cz.3 ( jest w trakcie kręcenia ) Chyba jeden z najlepszych historycznych filmów ostatniego półwiecza. To spodoba Ci się "Kochanice króla" z Natalie Portman i Scarlett Johanson. O Henryku VIII i jego kobietach. Oglądałam ... lubie kostiumowe filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 15.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Serce na dłoni - polskie filmy dzielę na durnowate komedyjki i smutne, dołujące realizmem dramaty. Ten film jest gdzieś pośrodku. Polecam warunkowo. Miasto ślepców - Blindeness - kolejna wariacja nt. "człowiek człowiekowi wilkiem". Gdzie oni kręcili ten film? Wygląda mi na Włochy, a wręcz Neapol w czasach kryzysu śmieciowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 22.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Z polskich, które są może dramatyczne, ale nawet niezłe to polecam 33 sceny z życia. Dobry film i do tego ciekawa sprawa, bo grała w nim Niemka, której głos został zdubingowany. I wyszło na prawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.06.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Miasto ślepców - Blindeness - kolejna wariacja nt. "człowiek człowiekowi wilkiem". Gdzie oni kręcili ten film? Wygląda mi na Włochy, a wręcz Neapol w czasach kryzysu śmieciowego Wlasnie czytam ksiazke i ... chyba nie chce tego filmu ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 23.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dla miłośników fantasy z domieszką science-fiction polecam Outlander. Mi przypadł do gustu, ale na pewno nie dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Miasto ślepców - Blindeness - kolejna wariacja nt. "człowiek człowiekowi wilkiem". Gdzie oni kręcili ten film? Wygląda mi na Włochy, a wręcz Neapol w czasach kryzysu śmieciowego Wlasnie czytam ksiazke i ... chyba nie chce tego filmu ogladac mam podobne odczucia. Po przeczytaniu książki - jakoś nie chcę sobie tego wizualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 24.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Miasto ślepców - Blindeness - kolejna wariacja nt. "człowiek człowiekowi wilkiem". Gdzie oni kręcili ten film? Wygląda mi na Włochy, a wręcz Neapol w czasach kryzysu śmieciowego Wlasnie czytam ksiazke i ... chyba nie chce tego filmu ogladac mam podobne odczucia. Po przeczytaniu książki - jakoś nie chcę sobie tego wizualizować. Pójdź na całość i... obejrzyj z zawiązanymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.06.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Miasto ślepców - Blindeness - kolejna wariacja nt. "człowiek człowiekowi wilkiem". Gdzie oni kręcili ten film? Wygląda mi na Włochy, a wręcz Neapol w czasach kryzysu śmieciowego Wlasnie czytam ksiazke i ... chyba nie chce tego filmu ogladac mam podobne odczucia. Po przeczytaniu książki - jakoś nie chcę sobie tego wizualizować. Pójdź na całość i... obejrzyj z zawiązanymi oczami A wiesz co KIZ, to by moglo byc nawet ciekawe doswiadczenie. Maluszku - dokladnie, moja wyobraznia w tym zakresie zupelnie mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 The Reader - kolejny mocny dowód, że Slumdog jako najlepszy film, to pomyłka. The Reader jest filmem świetnym - choć zaznaczam, że z wiekiem robię się bardziej ckliwy Winslet, choć generalnie nie mój typ, jest niesamowice pociągająca w tym niemieckim oldskulowym seksualnym sosie. To nie tak jak myslisz kotku - najlepsza polska komedia ostatnich lat. Sekwencja scen z Schejbalem w hotelu przyprawiła mnie o skurcze mięśni brzucha. Dodam też gwoli ścisłości, że byłem po piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 28.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dodam też gwoli ścisłości, że byłem po piwie to Cię rzeczywiście tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
learning_to_fly 29.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 zdecydowanie nie polecam. kompletna strata czasu! za to zachęcam do obejrzenia “berlin calling”. co prawda mój syn dziwi się, że film o muzyce techno podoba się ludziom w moim wieku, ale na prawdę uważam, że jest wart obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Byłam wczoraj na Coco Chanel. Moim zdaniem przeciętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 16.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Knowing - całkiem fajny film s.f. z całkiem fajnym Nicolasem Cage, niestety dosc banalny finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 16.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a ja właśnie wróciłem z "Public Enemies", cóż o nim powiedzieć? film w porządku , gra Depp'a i Bale'a znakomita; film fajnie kręcony - część ujęć jest ala takich z pierwszej ręki; film dość długi, mi kojarzył się troszkę z Blow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Good Shepherd/Dobry agent - troche już zakurzony, ale wart obejrzenia film z Damonem, Jolie, Baldwinem i DeNiro. Mroczne klimaty tworzących się służb specjalnych. Dylematy a'la orzeł czy reszka. No i Angelina w wersji okołowojennej jest niebywale niebywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts