nastka79 20.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dorothy Mills - z dreszczykiem na leniwe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja jakiś czas temu pokonałam "Plac zbawiciela" i zastanawia mnie fakt, czy każdy dobry polski film musi być przegadany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 "Swoi" produkcja Rosja. Niebywała rzecz. Doskonała rzecz. Kto ma N-kę niech poluje na kanale wojna i pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.07.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Clubbed - angielskie kino w stylu Guya Richiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 witam, ja wyciągnę moich faworytów, może ktoś czegoś nie oglądał? kolejnosc "losowa" ale polecam serdecznie: Skazani na Shawshank (Shawshank Redemption) [1994] - Tim Robbins, Morgan Freeman Miasto Aniołów (City of Angels) [1998] - Nicolas Cage, Meg Ryan Szósty zmysł (Sixth Sense) [1999] - Bruce Willis Inni (Others) [2001] - Nicole Kidman Iluzjonista (Illusionist) [2006] - Edward Norton i jeszcze film który bawi mnie zawsze: Dzieciak (Kid) [2000] - Bruce Willis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 26.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ilizjonisty nie widziałam więc przy okazji nadrobię tę stratę, "Skazanych" już polecano kilkakrotnie, ale co tam, ja też się dołączę. "Inni" rzeczywiście inni -świetnie się oglądało-strach się bać Dorzucę tu jeszcze "Fridę"-Salma Hayek, nie wiem czy ktoś o niej wspomniał, a na pewno jest tego warta. Dalej "Indochiny" z C.Deneuve, "Porozmawiaj z nią" P.Almodovar - zresztą Almodovara chyba wszystko, a dla relaksu np."Drobne cwaniaczki" W.Allena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 27.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 To ja dorzucę kolejnych kilka filmów ostatnio obejrzanych, które polecam:Iluzjonista - dobryDas leben der Anderen (jakoś tak, nie wiem jak po polsku..) - doskonały film, akcja się dzieje w NDR, jest o Stasi.Public Enemies - świetny, bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Das leben der Anderen (jakoś tak, nie wiem jak po polsku..) - doskonały film, akcja się dzieje w NDR, jest o Stasi. Polski tytuł to Życie na podsłuchu. Faktycznie świetny, też mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witam, ja wyciągnę moich faworytów, może ktoś czegoś nie oglądał? Miasto Aniołów (City of Angels) [1998] - Nicolas Cage, Meg Ryan Szósty zmysł (Sixth Sense) [1999] - Bruce Willis Inni (Others) [2001] - Nicole Kidman Te są też na mojej liście, poza tym: Gorączka (the heat) - De Niro, Pacino, Kilmer, no i Kilerzy oczywiście Pazura ps. wczoraj byłam na Potterze a ostatnio też Lejdis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 "Kup teraz" -jesli ktoś lubi niskobudżetówki - to polecam, epizod Makłowicza cudny i "Zombi Ci flaszkę wytrąbi" - ja wymiękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 witam, ja wyciągnę moich faworytów, może ktoś czegoś nie oglądał? kolejnosc "losowa" ale polecam serdecznie: Skazani na Shawshank (Shawshank Redemption) [1994] - Tim Robbins, Morgan Freeman Miasto Aniołów (City of Angels) [1998] - Nicolas Cage, Meg Ryan Szósty zmysł (Sixth Sense) [1999] - Bruce Willis Inni (Others) [2001] - Nicole Kidman Iluzjonista (Illusionist) [2006] - Edward Norton Uwielbiam te filmy Z polskich filmów to "Dzień świra", "Szczęliwego Nowego Jorku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jak ktoś się spodziewa po "Australii" z Nicole Kidman fajerwerków, to niech sobie lepiej w kominku rozpali. Zmiksowano 3 filmy : "Pożegnanie z Afryką", "Przeminęlo z wiatrem " i uwieńczono końcówką jak z "Titanic'a". Na koniec zabrakło mi Amerykańskiej flagi i ręki na sercu w rytm Australijskiego hymnu. I to trwa prawie 3 godziny..załamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 "Chłopiec w pasiastej piżamie" ....nic więcej nie powiem - obejrzyjcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.09.2009 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Malka Ty zamiast na porządne filmy , jak na przykład "Załoga G" to nie pójdziesz .....z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 "Chłopiec z latawcem" oklaski na stojąco ( to z cyklu chłopiec ) A filmów pt. obejrzyj , pobaw się i zapomnij : "Oszukać przeznaczenie 4" ale w 3D ! Najlepiej, jak by to był pierwszy obejrzany z cyklu, ale można czasami wstrzymać oddech. Z filmów lepszych proponuję : "Wróg publiczny numer jeden" część 1 i 2 ( "Mesrine: L'instinct de mort") Kino Francuskie ale za to jakie !! Rosja z kolei znów rzuciła mnie na kolana swoją perełką "Breżniew" ( był na N'ce) Fantastyczna gra głównego aktora, po prostu bajka !! No i ta kiełbasa.. Z utęsknieniem czekam na "Up" ( "Odlot" ) - premiera 16 października. ( pokazy przedpremierowe mur beton ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 "Chłopiec w pasiastej piżamie" ....nic więcej nie powiem - obejrzyjcie sami Widziałam, na końcu płakałam, ale i myślałam "dobrze im tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Malka Ty zamiast na porządne filmy , jak na przykład "Załoga G" to nie pójdziesz .....z dzieckiem no widzisz, bo ja taka wredna matka jestem, co to z dzeckiem do kina nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.09.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A może ktoś już oglądał flm "Dorian Gray"? Bo tak się zastanawiam czy warto iść do kina Ostatnio oglądałam "Pachnidło" i powiem,że mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 "Bękarty wojny " Tarantino Do kina marsz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 "Bękarty wojny " Tarantino Do kina marsz ! mój znajomy był zachwycony ...... mocne nerwy to podstawa akcja ze skalpami .... kto by to wymyślił jak nie Tarantino!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts