galka 18.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ''Ciekawy przypadek Benjamina Buttona'' Kiedyś czytałam to opowiadanie jako jedno z wielu w książce''Piękność południa i inne opowiadania''I zastanawiałam czy da się zrobić z tego film.Miałam wątpliwości.Dziś po obejrzeniu już wiem ,że się dało i to jak.Realia są nieco zmienione warto obejrzeć ten piękny,klimatyczny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.09.2009 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ''Ciekawy przypadek Benjamina Buttona'' Kiedyś czytałam to opowiadanie jako jedno z wielu w książce''Piękność południa i inne opowiadania''I zastanawiałam czy da się zrobić z tego film. Miałam wątpliwości.Dziś po obejrzeniu już wiem ,że się dało i to jak. Realia są nieco zmienione warto obejrzeć ten piękny,klimatyczny film masz racje ogladalam ten film jakis czas temu super chetnie obejrze go jeszcze raz za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.09.2009 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 bardzo podobaly mi sie tez7 duszrevolutionary road Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 19.09.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ''Ciekawy przypadek Benjamina Buttona'' Kiedyś czytałam to opowiadanie jako jedno z wielu w książce''Piękność południa i inne opowiadania''I zastanawiałam czy da się zrobić z tego film. Miałam wątpliwości.Dziś po obejrzeniu już wiem ,że się dało i to jak. Realia są nieco zmienione warto obejrzeć ten piękny,klimatyczny film masz racje ogladalam ten film jakis czas temu super chetnie obejrze go jeszcze raz za jakis czas Szczerze mówiąc,to nie umieściłabym tego filmu na liście tych,które bez przewijania mogę oglądnąć jeszcze raz chyba,że z kimś,kto jeszcze tego nie oglądał ....owszem - podobał mi się,ale momentami był trochę nudny i długi .....obsada aktorska super,z piękną Cate Blanchett na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 7 dusz Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Obejrzałam "Los abrasos rotos" Almodovara. Dlaczego Polacy nie potrafią zrobić takiego świetnego filmu o niczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaogrodniczka 22.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam. " Dirty Dancing" to dla mnie najlepszy film odkąd go obejrzałam pierwszy raz u sasiadki dobre z 15 lat temu i to jeszcze w wersji niemieckiej. Do dziś obejrzałam go juz kilka dziesiat razy i jeszcze mi się nie znudził. Włączam zawsze gdy mam zły nastrój. Szkoda tylko że Patrick przegrał walke z chorobą...niezłe ciacho z Niego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.09.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wyczekany wymarzony 3 sezon "Dynastii Tudorów" został wesssssany . . Na razie tylko 5 odcinków ale za to jakich..jakich..!!!! Czemu ludzie robią głupie filmy z gatunku "ja będę strzelać a ty będziesz uciekać " , skoro historia pełna sexu, intryg, moralnych niepokojów jest tak niemożliwie wspaniała ?? Biję czołem o ziemię za ten serial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 23.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 polecam fim:Mała Moskwa (PL) [2008] Mała Moskwa, duże wzruszenia Niesprawiedliwie potraktowany przez krytyków film Waldemara Krzystka udowadnia, że polskie kino potrafi wydać z siebie nie tylko przaśne odmiany popularnych gatunków (komedia romantyczna, kino historyczne), ale także (...) rasowy, sprawnie zrealizowany melodramat w interesujących historycznych dekoracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Kino Rosyjskie nadal Jeśli ktoś ma N'ke - gorąco polecam Swołocz. Włosy stają dęba. Wojenny - ale inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Obejrzałam "Wojnę polsko-ruską" i muszę powiedzieć, że jak na polski film to całkiem niezły im wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ostatnio widziałam "Bękarty wojny" moim zdaniem to majstersztyk, no i gra Brada Pitta ...a ze starszych filmów to "Ścigany" z Fordem, muzyka do tej pory za mną chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Znów zachęcam do kina Rosyjskiego - tym razem ostrzał z grubej rury - kino trudne ale nogi się po nim trzęsą. Idź i patrz http://www.filmweb.pl/f35185/Idź+i+patrz,1985/plakaty Dla totalnej przeciwwagi Transformers 2 z dowcipami robiącymi zajady http://www.youtube.com/watch?v=hpT-IXO6QXY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 04.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 a ja z kolei przepadłem za Vicky Christina Barcelona Penelope Cruz, muzyka i ... Barcelona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.10.2009 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Moze juz byl wymieniony - The Shawshank Redemption. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 05.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Moze juz byl wymieniony - The Shawshank Redemption. popieram. w polskiej wersji "skazani na Shawshank". Zaplanowanie ucieczki z więzienia prawie jak w "skazanym na śmierć", ale moim zdaniem film zrealizowany z większą finezją. No i mniej trzyma w napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Z nowszych to polecam Julia&Julia - akcja dziej sie na obrzezu Greenpointu gdzie i film byl czesciowo krecony - pizzeria nad ktora wynajeli mieszkanie to Long Island City - jeszcze most i juz Greenpoint - obecnie dzielnica artystow, muzykow i studentow NYU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Znów zachęcam do kina Rosyjskiego - tym razem ostrzał z grubej rury - kino trudne ale nogi się po nim trzęsą. Idź i patrz http://www.filmweb.pl/f35185/Idź+i+patrz,1985/plakaty nie wiem czy była tu mowa o tym Gruz200 schiza na max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Długo oczekiwany animowany "Up": Oscar dla pierwszych 15 minut ( dla historyjki o śwince) Reszta licha i chuda. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 01.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Moze juz byl wymieniony - The Shawshank Redemption. popieram. w polskiej wersji "skazani na Shawshank". Zaplanowanie ucieczki z więzienia prawie jak w "skazanym na śmierć", ale moim zdaniem film zrealizowany z większą finezją. No i mniej trzyma w napięciu. To jeden z moich ulubionych filmów , własnie go oglądałam po raz enty przedwczoraj na Polsat film A..... i polecam wszystkim BUDUJACYM super komedię SKARBONKA z Tomem Hanksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts