nastka79 02.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja polecam bardzo "Private Lives of Pippa lee": http://www.filmweb.pl/f464734/Private+Lives+of+Pippa+Lee%2C+The,2009Wg mnie powinien poważnie namieszać na rozdaniu Oscarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Z polskich, które są może dramatyczne, ale nawet niezłe to polecam 33 sceny z życia. Dobry film i do tego ciekawa sprawa, bo grała w nim Niemka, której głos został zdubingowany. I wyszło na prawdę fajnie. baaaardzo smutny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 02.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jako że skompletowałem sobie zestaw kina domowego ( wzmacniacz, kolumny) projektor i ekran postanowiłem obejrzeć cześć filmów z mojej kolekcji jeszcze raz i sięgnąłem po: Frida + ( film + mareriały dodatkowe około 5,5h) Gladiator Requiem dla snu Lektor - super ekstraPodejrzaniNo Cauntry for old manMoje życie bezemnie Malowany Welon ( palce lizać ) Labirynt fauna District 9 Metoda ( kino latino)Sex i lucia ( kino latino)Nieswiadomi ( kino latino)Plan doskonały ( Inside man)Kopia mistrzaKochanek ( film z 1992 roku) HELIKPTER W OGNIU - super ekstra.Zgon na pogrzebie Wszystkie te filmy goraco polecam jak ktoś jeszcze nie widział !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dla totalnej przeciwwagi Transformers 2 z dowcipami robiącymi zajady http://www.youtube.com/watch?v=hpT-IXO6QXY W sumie to na tym filmie trochę się zawiodłam - spodziewałam się czegoś lepszego Podczas oglądania robiłam sobie paznokcie,a to nie jest dobry znak,bo to znaczy,że się nudziłam gdyby nie te dowcipy,to nie oglądnęłabym go całego Polecam: *The taking of pelham 123 - prymitywnie przetłumaczony przez naszych na *"Metro strachu" (nie wiem,kto takie głupie tytuły wymyśla) *Eden lake *Public enemies - bardzo mi się podobał *The proposal - fajny oczywiście również *"Bękarty wojny" a także *"The hangover" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Może już było..... Wczoraj wreszcie oglądałam Wszyscy jesteśmy Chrystusami Koterskiego. Czaiłam sie z tym filmem dość długo, bo przeczytałam gdzieś niezbyt pochlebną recenzję. Ale dla mnie rewelacja. Film powinien być lekturą obowiązkową w ośrodkach odwykowych. Kazda scena to symbol albo metafora, każdy dialog przemyślany. Rewelacyjny Andrzej Chyra. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ojej właśnie widziałam "7 DUSZ" (Seven pounds) Strasznie smutny film, ale polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Życie za życie Alana Parkera. Kevin Spacey i wszystko jasne. Kto jest fanem Tudorów, oczaruje go pewnie Rosyjska megaprodukcja o jedynym synu carycy Katarzyny "Biedny, biedny Paweł" Po prostu Rosja pełną gembom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Życie za życie Alana Parkera. Kevin Spacey i wszystko jasne. Film super, Kevin też - dobry był też w K-Pax oraz w Kronikach portowych - kto nie widział - oba filmy to lektury obowiązkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Życie za życie oglądałam w takim starym kinie ze skrzypiącymi fotelami z widownią w postaci mojego męża, mojej szwagierki i dwóch obcych osób . Myśleliśmy, że odwołają seans, ale puścili film dla 5 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 14.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wczoraj wybrałam się do kina na film Machulskiego - Ostatnia akcja I co.....? Totalna kicha...... Jestem niemile rozczarowana Chociaż super obsada, to niestety nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Właśnie wróciłam z 2012. Momentami wciska w fotel. Nie zdziwię się jak zgarnie oskara za efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wczoraj wybrałam się do kina na film Machulskiego - Ostatnia akcja I co.....? Totalna kicha...... Jestem niemile rozczarowana Chociaż super obsada, to niestety nie polecam Do totalnych kich zaliczam też emitowany w ostatni weekend przez TVN film ze Stenką i Fryczem "Jeszcze raz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 polecam Dom zły ........ mocny , dobrze zrobiony ,zapadajacy w pamięć .....jednym słowem .........Smarzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Polecam "Rewers" - rzadko zdarza mi się polecać polski film, ale ten jest naprawdę wart obejrzenia. "Dystrykt 9" - pozytywnie mnie zaskoczył - spodziewałam się komercyjnej kichy, a tu wcale nie... "Bękarty wojny" - mistrz Tarantino nie zawodzi i tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Moon Bardzo mało jest takich filmów : jeden aktor, niby kosmos, niby s-f.I pełną gębą jak działa człowiek. Oklaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.12.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Moon Bardzo mało jest takich filmów : jeden aktor, niby kosmos, niby s-f. I pełną gębą jak działa człowiek. Oklaski. Widziałam - też polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A koncerty na DVD to w tym dziale polecamy?Jeśli tak to warte zobaczenia:Peter Gabriel - koncert "growing up" z Milano Pink - koncert z lipca tego roku z Australii.Oba to świetne show. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pandorum S-F. Dla mnie załamka. Po ekranie zaczynają biegać stworki ludzkie żywiące się ludźmi. No i tak sobie biegają, machają jakimiś rurami przekutymi na miecze a główna postać też biega ,tylko że ucieka, goni kogoś innego, potem wszyscy się ganiają i już nie wiadomo o co chodzi.. Na koniec główny bohater co dogonił wziął i uciekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Bez mojej zgody (My Sister's Keeper) 10/10 w ocenie. O wielkiej miłości do chorego dziecka , tak wielkiej, że rodzice decydują się na drugie dziecko zgodnego tkankowo z pierwszym.. W zestawie litr łez gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.12.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 polecam Dom zły ........ mocny , dobrze zrobiony ,zapadajacy w pamięć .....jednym słowem .........Smarzowski Absolutne mistrzostwo!!! Potwierdzam zdanie Ew-ki w 200 %. Do kin biegiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts