iwomalinka 10.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dla miłośników horrorów polecam Zemstę po latach- ja już nie chciałabym go drugi raz oglądać - po tym filmie mam uraz do horrorów, choć minęło juz duuuuużo lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 obejrzałam Galerianki .... brrrr ....dobrze ,ze juz nie mam dorastających dzieci .... bo włos się jeży Zmierzch - zobaczyłam ....14-latkom sie pewnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Galerianki są dwie wersje - inna obsada, jedna krótkometrażowa, druga kinowa. Niestety, to co Galerianki pokazują, to szczerą , najszczerszą prawdę. Film nie tylko dla rodziców córeniek. Polecam fantastyczny, zapierający dech film Prawo do zemsty ( Law Abiding Citizen) Odświeżam "Upadek" ( Falling down - z M. Douglasem ) To chyba powinien być film z cyklu obowiązkowych. A jak już M Douglas - to "Gra" z S. Penn'em !! A jak S.Penn to "Nie jesteśmy aniołami" z Robertem De Niro A jak Robert..( itd itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.12.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dzikie pole Rosja. To tak wyjątkowy film, że potrzeba : rolki papieru do smarkania ( ze śmiechu) , czegoś na obniżenie ciśnienia a na koniec kieliszka ostrej wódki. http://film.onet.pl/19417,87132,recenzje.html Klimatyczny, mądry, wielce piękna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali, w środę na I pr. TVP: "Smażone zielone pomidory" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali, w środę na I pr. TVP: "Smażone zielone pomidory" obowiązkowy film dla wrażliwych kobitek ja zobacze po raz setny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 obowiązkowy film dla wrażliwych kobitek ja zobacze po raz setny ja po raz pierwszy, ale skoro polecacie to mam nadzieję, że uda mi się znaleźć w środę chwilę na TV, a co ważniejsze nie zapomnieć A moje propozycje dla wrażliwych (nie tylko kobitek) to: Ciernista dolina z Jackiem Nicholsonem wspomniany już Chłopiec w pasiastej piżamie (dzięki Malka - film po prostu odejmuje mowę...) oraz Jasne błękitne okna - gra Linda, reżyseruje Linda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 20.12.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Małą Moskwę własnie obejrzałem. Gorąco polecam! Jeśli komuś słaba jakość nie przeszkadza, to film jest tutaj:http://starymarzyciel.wrzuta.pl/film/5z6BCNlvydD/mala_moskwa_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Widziałam Miasto ślepców. Bardzo poruszający i taki niesztampowy. Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 20.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Widziałam Miasto ślepców. Bardzo poruszający i taki niesztampowy. Polecam... I tę książkę też przeczytaj ( o ile nie czytałaś) - BEZ PORÓWNANIA... mam nadzieję, że Cię nie wykończę z tym czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.12.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Widziałam Miasto ślepców. Bardzo poruszający i taki niesztampowy. Polecam... I tę książkę też przeczytaj ( o ile nie czytałaś) - BEZ PORÓWNANIA... mam nadzieję, że Cię nie wykończę z tym czytaniem Ja po ksiazce, jakos na film nie mam ochoty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 polecam Dom zły ........ mocny , dobrze zrobiony ,zapadajacy w pamięć .....jednym słowem .........Smarzowski Obejrzane. Komentarz ? Jedyne słowa które mi się cisną to " jesusmaria" Klimat zachowany perfekcyjnie. Tylko młodzi ludzie nie potrafią zrozumieć, że tak było, tak było, że szczyt marzeń to był Polonez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Avatar 3D. Zacytuję daggulkę : z butów wymiata. święte słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 nie wiem czy była tu mowa o tym Gruz200 schiza na max myślałam, ze błysnę a tu juz polecane i fakt, oglądając film zastanawiało mnie, jak bardzo trzeba mieć zrytą psyche by taki scenariusz napisać........a to życie takie zeschizowane to do kompletu dołączam jeszcze "Dom zły' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 04.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 O Avatarze jest też trochę tutaj: http://forum.muratordom.pl/avatar-najnowsze-dziecko-camerona,t176416.htm W tym moja opinia na końcu wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Widziałam Miasto ślepców. Bardzo poruszający i taki niesztampowy. Polecam... I tę książkę też przeczytaj ( o ile nie czytałaś) - BEZ PORÓWNANIA... mam nadzieję, że Cię nie wykończę z tym czytaniem Dobra, przy okazji wypożyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Polecam " Prawo zemsty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Home Można zobaczyć w całości tutaj : Język polski na sieci do pobrania. Takie cudeńko bez strzelania, mordowania i szekszu Prawo zemsty Mało takich filmów, za mało. Coś w podobie do "Siedem" ale układanka z motywem bardziej ludzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Sherlock Holmes Hm. Trudno określić - fabuła niezła z zaskakującym mimo wszystko finałem, tempo akcji świetne, muzyka poprawna, klimaty dooooskonałe. Jednak łyżka dziegciu : film zachowując owe londyńskie klimaty ( ukłon, ukłon za secenografię ) - jest w 99 % w barwach szarych. Do tego maaasa czytania (angielskie kluchy ) , na trwający 130 minut film, napis daje w pewnym momencie poczucie zmęczenia gałek ocznych i przerost formy nad treścią. A treści zgubić nie można, bo o co kaman się nie zaqma. I nieustanna metodyka dedukcji też staje się męcząca. Tak to jest, jak się do miodu dołoży jeszcze kilogram cukru, żeby miał bardziej słodki posmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.01.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Prawo zemsty Mało takich filmów, za mało. Coś w podobie do "Siedem" ale układanka z motywem bardziej ludzkim. Widzialam w kinie trailera ... i stwierdzilam, ze dosyc mam takiego badziewia sensacyjnego amerykanskiego o prawdziwym i jednym hero. ale moze sie pomylilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts