Blackjack2 08.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Stare kino jest najlepsze. Jeśli chodzi o komedie to lubie filmy typu : jak rozpętałem drugą wojnę światową, a co do klasyki kina akcji zawsze wracam do ojca chrzestnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 23.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dom zły - specjalnie nie polecam, chyba kurw_, że ktoś kurw_ lubi kino kurw_ mocne! kurw_ W połowie zasnęłam, rano pytałam o wrażenia męża - zabronił mi oglądać Nadal się zastanawiam czy Mu wierzyć, że to film nie dla mnie... Tymczasem polecam "Świetliki w ogrodzie", nawet dzieciom, no ok może od lat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.04.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 W połowie zasnęłam, rano pytałam o wrażenia męża - zabronił mi oglądać Nadal się zastanawiam czy Mu wierzyć, że to film nie dla mnie... Tymczasem polecam "Świetliki w ogrodzie", nawet dzieciom, no ok może od lat 12 No nie wiem, ja bym go nie posluchala w tym przypadku. Robi ten film wrazenie. Chyba, ze jestes bardzo delikatna i wrazliwa, to moze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A Wy ciągle o "Domie złym" gadacie ? Mam mieszane uczucia . Fabuła jak na realia sypiącego się PRL-u odrobinę naciągana . Muzyka na dłuższą metę odrobinę wkur...a , chyba że ktoś taką lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 "It's complicated" ... spodziewałam się maaasy radości jak w Lepiej późno niż później ... ale jest dużo słabszy.. proponuję nie nastawiać się za bardzo na szał radości bo się zawiedziemy.. a ja sie setnie ubawiłam na tym filmie może dlatego ,że bohaterowie są w prawie w moim wieku i doskonale zrozumiałam przekaz ....obśmiałam sie jak norka bo obejrzałam go 2x i dokładnie w tych samych momentach wybuchałam śmiechem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 13.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Moj kilkuletni syn poleca rowiesnikom nastepujace filmy:- Auta- Tomek i przyjaciele- Kurczak Maly- Odlot- Gdzie jest Nemo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 16.06.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 "Kac Vegas"-dla śmiechu"Domy Irminy"-reportaż (nie znam oryg.tytułu)"Chleb powszedni"-dokument "Wszystko będzie dobrze"-polski psychologiczny To tak na szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.06.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Polecam : Wyspa skazańców Z DiCaprio. To film, który trwa jeszcze długo w dziwnym przeświadczeniu..nie napiszę jakim, bo o to właśnie chodzi. DiCaprio grający że palce lizać. Nowa córka Kevin Costner i śliczność z "Labiryntu Fauna" w horrorze. Najfajniejsze jest to, czego nie widać, nie słychać i co siedzi w głowie widza. Prorok - okrutne studium psychiki człowieka z punktu Francuskiego więzienia. Twardy, przerażający, samczy film. Oklaski na stojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.08.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Incepcja Zdania podzielone - męska część zachwycona, damska wyszła z kina z poczuciem niedosytu. Muzyka powaląca. Parę pomysłów naprawdę niezłych.Całość - taki mix z Matrixa z Wyspą Skazańców. W tle Mission Impossible. Zabrakło Czerwonego Kapturka i Amerykanckiej powiewającej flagi . Gołej baby też nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.08.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 "You don't know Jack" - ciężki temat, bo o eutanazji, długo pozostaje w pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Polecam także proroka i głód - przejmujący film o bojownikach IRA nad któymi znęcano się w więzieniu, film na faktach autentycznych. Piorynujące wrażenie na mnie zrobił.Prorok z kolei to dzieło, piękne zdjęcia, niesamowite miejsca na pograniczu Turcji. Wspaniały ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.08.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Incepcja Zdania podzielone - męska część zachwycona, damska wyszła z kina z poczuciem niedosytu. Muzyka powaląca. Parę pomysłów naprawdę niezłych. Całość - taki mix z Matrixa z Wyspą Skazańców. W tle Mission Impossible. Zabrakło Czerwonego Kapturka i Amerykanckiej powiewającej flagi . Gołej baby też nie było. Mam przerąbane z powodu tego filmu, bo poszłam z córką i teraz mnie dręczy, czy mi się wydaje, że Leonardo się wybudził, czy nie Cokolwiek powiem, to jest analiza wersji przeciwnej i tak od kilku dni... A film mi się podobał. Ciekawy pomysł na scenariusz i nie wolno opuścić chwili, bo nie będzie wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 20.08.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) - Z Emmą Thomson ' Nanny McFee ' . I Spike'a Lee ' Inside man ' - film teoretycznie o napadzie na bank . Ale tylko teoretycznie. świetnie pokazana różnorodność Nowego Jorku . - Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.08.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 "Poważny człowiek" braci Coen. wybitny film, ze smakowitym ,choć czarnym, humorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.08.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Papieżyca Trochę podkolorowana historia z epoki czarno - białej. Ale za to jaka fajna !!! Tudors sezon ostatni. Czyli o tym , jak duży facet przechodzi drugą młodość, trzecie zęby i co z tego wynikło na koniec. Jak zwykle oklaski, wiwaty i powiewające proporcje. Trzeba by zmusić Henryka, żeby się ożenił jeszcze z 5 razy - widzom ku uciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kindyk 31.08.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 O tak, "A serious man", naprawdę dobry film. Ogólnie filmy braci Cohen są jednymi z moich ulubionych. Dodatkowo polecam "Bękarty wojny". Nie wiem czy znacie, bo jest to trochę mniej znany film, ale "Into the wild", po polsku "Wszystko za życie" (trochę głupie tłumaczenie). Bardzo fajny i klimatyczny film. No i oczywiście nie można zapomnieć o polskiej klasyce komedii, jak Miś, Rejs, a z tych nowszych Chłopaki nie płaczą i Czas surferów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 01.09.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 "Into the wild" załapał się na pierwszy seans filmowy w nowym domku... Całkiem dobry wybór, mimo że ze trzy dni wymyślałam inne zakończenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 (edytowane) Dzisiaj obejrzałem w tv. Przypadkowo.Duński film - "Tuż po Weselu". Z 2007 roku. Piękny! Wszystkim gorąco polecam.Wrażliwi obowiązkowo chusteczki. Edytowane 5 Września 2010 przez marekcmarecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Niezniszczalni czyli Stallone i inni. Bum bum ciach. Bez ciacha. Odświeżam Sprawa honoru. Córka generała z Johnem Travoltą. Na czarny wieczór polecam Paranormal activity Horror smaczek ( styl Blair Which Project ). Obowiązkowo podkręcony dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 08.09.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No paranormal activity robi niezłe wrażenie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts