mbz 08.09.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Niezniszczalni czyli Stallone i inni. Bum bum ciach. Bez ciacha. Ooo, ja bardzo przepraszam, jak to bez ciacha??? A Jason Statham to co, pies??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.09.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ooo, ja bardzo przepraszam, jak to bez ciacha??? A Jason Statham to co, pies??? No dobra. Niechaj będzie. Statham to biszkopcik. Inni, to pierniki. - i to jeszcze na dodatek stare. Na wszelki wypadek - to też ciacha - tyle że inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.09.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hehe - z tych piernikow to jeszcze Brusik wymiata A na temat Jasona to ja bym mogla dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 27.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) SAGA PRASTAREJ PUSZCZY Najwspanialsza wspaniałość! Film po prostu wymiata! Głos narratora mi się spodobał.Kto mi napisze gdzie to kupić - najchętniej całą serię. Wspaniałe kino dla całej rodziny.http://www.youtube.com/watch?v=tLQg1eNvLdIhttp://www.filmpolski.pl/fp/index.php/4219583Dobre bo polskie! Edytowane 28 Września 2010 przez marekcmarecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiaczek14 05.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 A ja to najbardziej chyba lubie Seksmisję Stary, dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Temple Grandin - pół filmu przeryczałam, nawet mój mąż uronił łezkę . Polecam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 17.11.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nastka, dzięki za Temple Grandin. W rewanżu polecam My name is Khan - przeryczysz cały:yes: - podobna tematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.12.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nastka, dzięki za Temple Grandin. W rewanżu polecam My name is Khan - przeryczysz cały:yes: - podobna tematyka Raczej się nie skuszę, bo nienawidzę Bollywood ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 23.01.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Obejrzałem wczoraj na canal plusie raz jeszcze Avatara. To był mój już chyba dwudziesty Avatar. i za każdym razem robi niesamowite wrażenie. Ktoś kiedyś zebrał powody, dla których trzeba obejrzeć ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.01.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja zacząłem oglądać i wielce się rozczarowałęm. Czym prędzej przerzuciłem kanały na cinemax, gdzie był jeden z moich ulubionych filmów wszechczasów "Nocny Kowboj" i... też mnie nie zachwycił. Taki miałem dzień. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 24.01.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jola Krzysiek to chyba Twój nie najlepszy dzień był. Dziś usłyszałem ciekawą wiadomość. Nasza duma narodowa, czyli Bolek i Lolek mają być nakręceni w wersji 3D. Zupełnie jak Avatar. Powstaje film o przygodach chłopców w najnowszej technologii 3D! Niestety... na razie prace zostały wstrzymane, bo producentom zabrakło pieniędzy:(Jestem bardzo ciekaw. Moja córka niestety bojkotuje tę fajną bajkę, bo twierdzi, że fakt pominięcia w tytule Toli jest jawną dyskryminacją. ?? No cóż, może jej kiedyś przejdzie i doceni najlepszą polską kreskówkę o przygodach Bolka i Lolka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dla naszych dzieciaków, czyli pokolenia cartoon network czy mtv, bajki typu Bolek i Lolek nie są zbyt ciekawe. Mój znajomy zachwalał swojemu dzieciakowi właśnie Bolka i Lolka i został zaskoczony pytaniem: a z kim oni się bili? Bajka bez łomotu jest mało zajmująca.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 25.01.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ostatnio ogladałem koreański "Oldboy"... robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.01.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja zacząłem oglądać i wielce się rozczarowałęm. K. Hmmmmm... u nas w pracy też jeden - wielki miłośnik komiksów- obejrzał 15 minut i stwierdzil ze to kicz ze scenami żywcem ściągnietymi z Matrixa:D Po co czytać ksiażki, skoro po wstępie już niektórzy wiedzą jak się skończy, po co słuchać piosenek, nie wystarczy przygrywka? AVATARA obejrzałam pierwszy raz i jedno czego żałuję to że ten pierwszy raz nie był w kinie 3D. Rzeczywiście przez pierwsze kilkanaście minut myślałam że to kolejne "Gwiezdne wojny" czy inne sf wymyślone bzdety gdzie ludzie-roboty tłuką się super broniami, ale ponieważ wiele o nim słyszałam to wytrwale oglądałam i im dalej tym bardziej byłam zauroczona! 2,5 godziny minęły jak chwila. Najważniejsze że jest to film z głęboką ideą: że można żyć w zgodzie z naturą i że zawsze znajdzie sie grupa pazernych, prymitywnych bezmózgów którzy dla kasiory zniszczą największe świętości, no i że miłość wszystko zwycięży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 26.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Też wybrałaem się do kina zobaczyć to dzieło... i nie powiem na pewno robi wrażenie, ale byłem jednak zawiedziony tym 3D... chyba spodziewałem się czegoś głębszego, poza tym trochę przydługie to było i nawet mi się zdrzemneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 27.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hmmmmm... u nas w pracy też jeden - wielki miłośnik komiksów- obejrzał 15 minut i stwierdzil ze to kicz ze scenami żywcem ściągnietymi z Matrixa:D Zwracam tylko uwagę, że ja nie twierdzę iż to zły film itp. itd. Stwierdziłem tylko, że się rozczarowałem. Może za stary jestem na takie nowinki, chociaż jak byłem z moim synem na bajce Pszczoły w 3D, to nawet mi się podobało . K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.01.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A ja po raz n-ty obejrzalam Dziecko Rosemary. Klasyka, ktora rzuca na kolana. Ale jednak ksiazka lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O tak! To dzieło sztuki w każdej warstwie, szczególnie w muzycznej:http://www.youtube.com/watch?v=deyc4uLg8ew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Polecałam już ten film kilka stron wcześniej. W niedzielę o 14.00 na Polsacie Maria Antonina Sofii Coppoli. Oskar za kostiumy. Prawdziwa uczta dla oczu. Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandala 25.05.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A ja polecam film, na który natknęłam się calkiem przypadkiem na youtubie. Zatytułowany "Przyjdź do mnie" z młodą aktorką Olgą Serebryakovą w roli głównej. Film jest krótkometrażowy, został nawet nagrodzony na festiwalu w Gdyni i powiem szczerze, że długo po obejrzeniu nie mogłam przestać o nim myśleć. I to na pewno zasługa Olgi S. - matko, jak ona tam zagrała. Jest tak przejmująca, tak prawdziwa w swojej roli, że aż żałuję, że nie miałam okazji jej wcześniej w niczmym oglądać. Nie zdradzam fabuły, ale nie szykujcie się na kino akcji - to zdecydowanie film o codzienności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts