Ariakan 24.06.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Pytanie raczej nie aktualne, znalazlem kilka tematow nizej watek na ten temat. Sorki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.06.2003 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Mnie Wladca pierscieni - film bardzo sie podobal, a ksiazki nie czytalam , wiec nie mam porownania. Chce ja przeczytac, jak juz obejrze trzecia czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.06.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 mbz - zacznij od Hobbita , a całość przeczytaj koniecznie przed ,,Powrotem Króla"...miłej lektury, też sobie znowu przeczytam (?-raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Z dziką przyjemnością oglądam wznowienie "07 zgłoś się" i "Ekstradycji"... tylko o Borewiczu jego szef nie mówił "prawdziwy pies"... Mimo że przeszło tyle lat, ten serial nie jest przaśny, ma coś w sobie. A potem, z wideo, "Kryminalne zagadki Las Vegas", taka współczesna "Kobra", tyle że laboratoryjna tylko proszę się nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.07.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=6833 przecież to mój ukochany film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.07.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 I w 07.. ludzie są jacyś tacy żywi - palą (czego nie pochwalam), wkurzają się ... teraz już takich seriali nie ma... A jaka obsada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 A dzisiaj "Ekstradycja" - Syty wykończy Cyrka i będzie niezłe bagno... Do Textów nadawałby się tekst AloszyA.:-A kto ci tak fiołków nasadził? (do Wąsika-sprzedawczyka). 07 the best!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.07.2003 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Z wakacyjnych powtorek, to ja teraz ogladam Polskie drogi, wreszcie jakos tak dokladnie, kazdy odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 03.07.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Szykuję sobie na weekend oglądanie "Ediego"? Czy ktoś widział a jeśli tak to jakie odczucia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 03.07.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Wpadłam tu przypadkiem i ogarnęło mnie przerażenie. Większości opisywanych tu filmów nie znam, w zasadzie w ogóle nie oglądam filmów, dzisiaj nie włączyłam jeszcze telewizora. Jeszcze troche, to będę się zastanawiać, co to za mabel miedzy szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.07.2003 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Jolana, jak juz zamieszkasz w domku, to musisz koniecznie nadrobic zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 04.07.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Od czasu kiedy dzielę czas pomiędzy pracę zawodową a budową widzę, że telewizor to zbędny mebel. No może na długie zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 07.07.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Wczoraj obejrzałam Ediego i jestem pod wrazeniem. Naprawdę dobre polskie kino. Polecam kino i tele -maniakom. Poprawiam oczywiśscie chodziło o film EDI _Leszku dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 07.07.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 A czy nie przypadkiem Ediego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 A kto oglądał "Białą sukienkę" w Boże Ciało? Moim zdaniem świetne. Doskonały temat, szybki montaż.... uwielbiam, kiedy akcja prowadzona jest w ten sposób... "I tak zbliżają się do siebie, bezlitośnie" [Kleyff] Z powtórek, oczywiście "Polskie drogi", ale i "Boża podszewka"...I z Teatru Telewizji "Niuz" Bugajskiego... to jest artycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2003 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 A widzial ktos Monidlo w niedzielny wieczor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2003 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 A jutro dwa bardzo dobre filmy. Najpierw jeden z moich ulubionych Ostatni Mohikanin ( ach ten Daniel Day-Lewis ), a potem Amistad, naprawde piekny film z dobrymi aktorami ( chociaz Anthony Hopkins wyglada tka, ze poznalam go dopiero po ... napisach koncowych ). Goraco polecam obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 tak w ogóle fajne rzeczy "idą" w tej publicznej, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2003 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Wlasnie, jakos tak ostatnio sie poprawilo, miejmy nadzieje ze na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.07.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 I nagrodę dostali... I Rywin zagrał [powtórkowo] rolę swego życia [w Ekstradycji ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts