Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam: "Gra o milosc"(Bounce) z Gwyneth Paltrow i Benem Affleck, taki troche ckliwy melodramat, ale bardzo ladny :) oraz "Romans Sidlo" (Town&Country) z Warrenem Beatty, Diane Keaton, Goldie Hawn, Andie MacDowell, Nastassia Kinski, Charltonem Hestonem (to miedzy innymi :)) - swietna obyczajowa komedia o malzenstwie, zdradzie i relacjach miedzyludzkich - naprawde super!

a ja dla tych ktorzy lubia absurdalny humor polece "Johny English" z Rowanem Atkinsonem i totalnie zakrecony film, ciezki do obejrzenia na trzezwo, "Las Vegas Parano"- polski tytul, oryg. "Fear & Loathing In Las Vegas", z Johnym Deppem i Benicio Del Toro, poza tym odswiezylem sobie "Fight Club", "Porachunki" i "Przekret", a w telewizji ostanio obejrzalem ( po raz n-ty ) "Swietych z Bostonu", wszystkie te filmy moge smialo zaliczyc do moich ulubionych, polecam

Tomek

a i wczorajszy Pulp Fiction- mniam mniam

• 4 weeks później...

Znowu, z uporem godnym lepszej sprawy, teatr.... TVP 1 "Dwoje na huśtawce". Za każdym razem ogląda się to inaczej, bo inne są konteksty w człowieku...

Proponuję zostawić magnetowidy włączone do końca progamu na Jedynce.... jeśli nie zmienią programu, gorzej - albo lepiej - trafić nie mogli...

Henryk Machalica... szkoda kolejnego dobrego człowieka, który odszedł...

wiesz Tommy, rzeczywiscie po Przekrecie odkrylam, ze potrafi grac, ale teraz po "Wichrach" zaczal mi sie podobac :oops: (bo wczesniej to w ogole nie moglam zrozumiec tych zachwytow tlumow fanek :lol: ), to samo mam zreszta z Johnny Deppem, wczesniej mi sie w ogole nie podobal (aktorsko zwlaszcza), dopiero po "Dziewiatych wrotach" przypieczetowanych "Czekolada" i "Blow" dostrzeglam w nim prawdziwego aktora.

Sprowokowana tytułem wątku Stowarzyszenie Budujących Poetów w ramach odpoczynku po pracy na budowie obejrzałam po raz

n -ty "Stowarzyszenie Umarłych Poetów " i po raz n-ty mnie tak samo wzruszył i po raz n-ty końcówka była "łzawa" Ech ten Robi...