Krystian 28.09.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 ,,Stara Baśń" - kapitalna bajka... dla trochę starszych dzieci Polecam, może się podobać, a już na pewno mogą się spodobać te średniowieczne słowianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 http://www.gilotyna.pl/galeria/sko/skorys/sko11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.09.2003 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 A ja wczoraj obejrzalam sobie trzy romantyczne komedie: "Moj chlopak sie zeni" ( z Julia Roberts), "Emma" (z Gwyneth Paltrow) i "Kawaler" ( z Chrisem O'Donnellem i Renee Zellwegger). I mam zamiar ogladac jedna co wieczor, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 A jak odbieracie ,,24 godziny" ??? Podobał mi się ,,Kolekcjoner", lubię akcję z dreszczykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A dzisiaj obejrzę [lub chociaż nagram, jak czasu nie stanie] "Akwizytorom dziękujemy" w reż. Bugajskiego... widziałem jego "Niuz" i byłem od wrażeniem To teatr TV, ale myślę że nie będziemy zakładać na ten niszowy produkt oddzielnego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2003 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Polecam: "Gra o milosc"(Bounce) z Gwyneth Paltrow i Benem Affleck, taki troche ckliwy melodramat, ale bardzo ladny oraz "Romans Sidlo" (Town&Country) z Warrenem Beatty, Diane Keaton, Goldie Hawn, Andie MacDowell, Nastassia Kinski, Charltonem Hestonem (to miedzy innymi ) - swietna obyczajowa komedia o malzenstwie, zdradzie i relacjach miedzyludzkich - naprawde super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 06.10.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 a ja dla tych ktorzy lubia absurdalny humor polece "Johny English" z Rowanem Atkinsonem i totalnie zakrecony film, ciezki do obejrzenia na trzezwo, "Las Vegas Parano"- polski tytul, oryg. "Fear & Loathing In Las Vegas", z Johnym Deppem i Benicio Del Toro, poza tym odswiezylem sobie "Fight Club", "Porachunki" i "Przekret", a w telewizji ostanio obejrzalem ( po raz n-ty ) "Swietych z Bostonu", wszystkie te filmy moge smialo zaliczyc do moich ulubionych, polecamTomek a i wczorajszy Pulp Fiction- mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2003 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 TommyT, to obejrzyj koniecznie "Skok zycia" z Gerardem Depardieu i Harvey Keitelem, chyba nalezy do gatunku twoich ulubionych (jest troche w stylu Przekretu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 06.10.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 na dzis na wieczór mam Gotyk Kena Russela z Gabrielem Byrne, a i inne filmy tego reżysera są warte obejrzenia, szczególnie " Odmienne stany świadomości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.10.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Dla Warszawy i okolic - w kinie Muranów "Koyaanisqatsi" i "Powaqqatsi". Kto nie widział, polecam z całego serca. Koyaanisqatsi Powaqqatsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.10.2003 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 a dzis w tv "Backdraft" czyli "Ognisty podmuch", ja wiem, ze pewnie troszke przeslodzony typowo po amerykansku, ale za to jakie wspaniale efekty specjalne, zwlaszcza dzwiekowe (nominowane zreszta do Oscara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Znowu, z uporem godnym lepszej sprawy, teatr.... TVP 1 "Dwoje na huśtawce". Za każdym razem ogląda się to inaczej, bo inne są konteksty w człowieku... Proponuję zostawić magnetowidy włączone do końca progamu na Jedynce.... jeśli nie zmienią programu, gorzej - albo lepiej - trafić nie mogli...Henryk Machalica... szkoda kolejnego dobrego człowieka, który odszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.11.2003 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 niezapomniany Dionizy Zlotopolski, bardzo szkoda, zwlaszcza, ze wiele jeszcze mogl zagrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.11.2003 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Czy ogladal ktos w sobote "Wichry namietnosci"??? Ja obejrzalam to pierwszy raz tak naprawde od poczatku do konca, no i qrka, zaczal mi Brad Pitt podobac choc wczesniej w ogole nie darzylam go atencja zadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 04.11.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 a ja go polubiłem dopiero po Przekręcie i Fight club, kurcze wczoraj Donnie Brasco dziś Skazani na Shawshank, a w środę Mała Odessa z Timem Roth'emTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2003 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 wiesz Tommy, rzeczywiscie po Przekrecie odkrylam, ze potrafi grac, ale teraz po "Wichrach" zaczal mi sie podobac (bo wczesniej to w ogole nie moglam zrozumiec tych zachwytow tlumow fanek ), to samo mam zreszta z Johnny Deppem, wczesniej mi sie w ogole nie podobal (aktorsko zwlaszcza), dopiero po "Dziewiatych wrotach" przypieczetowanych "Czekolada" i "Blow" dostrzeglam w nim prawdziwego aktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 05.11.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 a widziałaś jak wygladał Depp w Las Vegas parano ???? no i Benicio Del Toro , który do tego filmu przytył z 20 kg, a sam film!! tak zakręconego drugiego filmu chyba nie widziałemTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.11.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 A nikt nie lubi"Wojny państwa Rose"?Oj,chciała bym mieć taki żyrandol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Sprowokowana tytułem wątku Stowarzyszenie Budujących Poetów w ramach odpoczynku po pracy na budowie obejrzałam po raz n -ty "Stowarzyszenie Umarłych Poetów " i po raz n-ty mnie tak samo wzruszył i po raz n-ty końcówka była "łzawa" Ech ten Robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.11.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 A "Przebudzenie" z nim i z de Niro ?Archipelag wzruszeń... ech, ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts