dominikams 02.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Niniejszym ogłaszam, że - z powodu przeoczenia autorki Dziennika Pogorzelaków - mam zaszczyt założyć wątek z komentarzami do ww. dziennika Eliza, napisz jutro c.d. tej historii, bo jestem strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.09.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No tak, to nasze doświadczenia z ekipą to pikuś przy waszych. Ja znalazłam naszą ekipę przez znajomych , którzy mieszkali na naszym osiedlu (sprawdziliśmy TYLKO dwie ekipy ). Jak ekipa wykańczała im dom, to pojechałam tam pogadać z tym gościem (koleżanka powiedziała mi, że on wykańcza, ale jego szwagier buduje i właśnie ten dom był zbudowany przez niego). Poogladałam sobie ich robotę, porozmawiałam z panem Darkiem i umówiliśmy się, że jak bede miała projekt, to się spotkamy. Najlepsze było to, że z p. Wieśkiem poznaliśmy się dopiero ze 2 mies. przed budową, bo wszystkie sprawy załatwiane były przez jego szwagra - p. Darka. Pamiętam, że przy pierwszym naszym spotkaniu też miałam mieszane uczucia, jak ty podczas pierwszej rozmowy - p. Wiesiek był baaardzo poważny, wcale się nie uśmiechał (a wiesz, Eliza, jak on lubi żartować), "uratowało" go tylko to, że zadawał właściwe pytania i był bardzo konkretny. Później zdzwanialiśmy się jeszcze kilka razy i juz było dobrze (pamiętam, że bardzo byłam tym zaskoczona). A teraz to wiesz... jesteśmy jak rodzina I wcale nie odbija się to na jakości, wręcz przeciwnie. Taka scenka na przykład: Podchodze do ściany, którą muruje pan Władek (ten starszy gość): -Panie Władku, ten bloczek jakiś dziwny (chyba był ukruszony, czy coś tam) - Nie podoba się pani? Nie ma sprawy, juz wymieniam... To tyle tych wspomnień Jutro wasz Wielki Dzień - trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ojej, ale fajne zdjęcia Coś dziwnie znajomo mi to wygląda czuje się, jakbym zdjęcia z własnej budowy oglądała Dobrze, że pogoda ładna. Wrzuć jutro następne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.09.2006 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 A ty co, usnęłas przy tym komputerze? Gdzie te nowe zdjęcia? Dawaj te świeżutkie ściany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.09.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Jak dziś będziesz na budowie to mam nadzieję, że trzaśniesz kilka zdjęć Ile jeszcze tych silikatów bedziesz zamawiać? Aha - dlaczego nie dodasz w stopce linków do dziennika i komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts