Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Pogorzelaków

Recommended Posts

No tak, to nasze doświadczenia z ekipą to pikuś przy waszych. Ja znalazłam naszą ekipę przez znajomych , którzy mieszkali na naszym osiedlu (sprawdziliśmy TYLKO dwie ekipy :oops:). Jak ekipa wykańczała im dom, to pojechałam tam pogadać z tym gościem (koleżanka powiedziała mi, że on wykańcza, ale jego szwagier buduje i właśnie ten dom był zbudowany przez niego). Poogladałam sobie ich robotę, porozmawiałam z panem Darkiem i umówiliśmy się, że jak bede miała projekt, to się spotkamy.

Najlepsze było to, że z p. Wieśkiem poznaliśmy się dopiero ze 2 mies. przed budową, bo wszystkie sprawy załatwiane były przez jego szwagra - p. Darka.

Pamiętam, że przy pierwszym naszym spotkaniu też miałam mieszane uczucia, jak ty podczas pierwszej rozmowy - p. Wiesiek był baaardzo poważny, wcale się nie uśmiechał (a wiesz, Eliza, jak on lubi żartować), "uratowało" go tylko to, że zadawał właściwe pytania 8) i był bardzo konkretny. :wink: Później zdzwanialiśmy się jeszcze kilka razy i juz było dobrze (pamiętam, że bardzo byłam tym zaskoczona).

A teraz to wiesz... jesteśmy jak rodzina :D

I wcale nie odbija się to na jakości, wręcz przeciwnie. Taka scenka na przykład:

Podchodze do ściany, którą muruje pan Władek (ten starszy gość):

-Panie Władku, ten bloczek jakiś dziwny (chyba był ukruszony, czy coś tam)

- Nie podoba się pani? Nie ma sprawy, juz wymieniam...

:lol:

To tyle tych wspomnień :oops:

Jutro wasz Wielki Dzień - trzymam kciuki!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...