retrofood 03.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam. Wszystkim wiadomo, że tysiąc lat to więcej niż sto lat (wiek).Dlaczego więc "tysiącletni" to okres krótszy niż "wieczny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 wieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam. Wszystkim wiadomo, że tysiąc lat to więcej niż sto lat (wiek). Dlaczego więc "tysiącletni" to okres krótszy niż "wieczny"? Tego nie wie nawet Albert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 04.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ciekawe tez dlaczego "wiekowy" nie zawsze oznacza stuletni Nurtuje mnie tez pytanie , ktory wiek byl najbardziej wietrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Chetnie bym sie dowiedzial co jeszcze was ciekawi i nurtuje w temacie - czas.Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ?No i czy mozna cos zmienic i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 04.09.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dlaczego zlotowka to 100 groszy a godzina to tylko 60 minut? Przeciez mowi sie , ze czas to pieniadz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 04.09.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ? No i czy mozna cos zmienic i jak ? Zegarek Ci spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam. Wszystkim wiadomo, że tysiąc lat to więcej niż sto lat (wiek). Dlaczego więc "tysiącletni" to okres krótszy niż "wieczny"? Tysiąc lat to 10xwiek wieczny to wiek wieków(100xwiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ? No i czy mozna cos zmienic i jak ? Zegarek Ci spieszy. Spieszy czy pozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 06.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ? No i czy mozna cos zmienic i jak ? Zegarek Ci spieszy. Spieszy czy pozni Wszystk0 jedn0 , ale ja bym nie przestawial A jak t0 zegar bi0l0giczny t0 nawet lepiej , ze p0zni. Sprawdz w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ? No i czy mozna cos zmienic i jak ? Zegarek Ci spieszy. Spieszy czy pozni Wszystk0 jedn0 , ale ja bym nie przestawial A jak t0 zegar bi0l0giczny t0 nawet lepiej , ze p0zni. Sprawdz w lustrze Lustro , lustro powiedz przecie , o co k...a chodzi na tym swiecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 06.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ? No i czy mozna cos zmienic i jak ? Zegarek Ci spieszy. Spieszy czy pozni Wszystk0 jedn0 , ale ja bym nie przestawial A jak t0 zegar bi0l0giczny t0 nawet lepiej , ze p0zni. Sprawdz w lustrze Lustro , lustro powiedz przecie , o co k...a chodzi na tym swiecie ! 0 czas czyli pieniadze , inaczej m0wiac zeby byc wiecznie ml0dym i b0gatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 07.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Niech mi ktos wytlumaczy , dlaczego wiem to , co dopiero sie wydarzy , jutro , za miesiac , za kilka lat ? No i czy mozna cos zmienic i jak ? Zegarek Ci spieszy. Spieszy czy pozni Pierwy śpieszy, późni późni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts