aspidisca 03.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mam w kuchni 8 m kw skosu skośnej ściany. Zaczyna się 1 m nad podlogą a kończy w połowie sufitu kuchni. Pod tym skosem mamy stół, taki normalny stól do jedzenia. No i wisi taki kawał ściany nad głową, ogólnie jest tam bardzo ponuro, jak w norze. Może maci ludkowie jakiś pomysł jak taką ścianę ożywić? Może coś powiesić? Już myślałam o jakiejś makatce, ale będzie wyglądała jak spadochron na takim skosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 04.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Hmm... jeśli pomieszczenie jest dość duże, to ja bym się chyba pokusiła o zrobienie zabudowanych szafek wzdłuż ścianki kolankowej, dzięki czemu optycznie troszkę zmniejszy się norę, a zyska się dodatkowe miejsce na przechowywanie rzeczy. A skos na przykład można wykończyć bielonym drewnem, albo jakimkolwiek jasnym drewnem- będzie przytulniej Nie wiem, czy lubicie takie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Wątek sprzed 6 lat odkopany przez spamera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts