michall.m 17.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, jak ja płaczę w czasie tego programu... Ciecina moja chce mieć pokoik zawsze taki jak w nowym odcinku.... Jak program bedzie w Polsce- zgłaszam się... Będę krzyczeć, płakać, a nawet zrobię minę karpia, co tylko tam trzeba, ale dom w siedem dni za free....baaardzo chętnie, dużą działkę mam, obecny może zostać jako domek dla gości...no to pobujałam w obłokach, a teraz jadę zobaczyć czy rurę kanalizacyjną zakopali i pewnie znów zakpie się w błocie na drodze prywatnej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 14.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 program rzeczywiście kiczowaty , ale domki ? super , jesteśmy z żoną zafascynowani , duże przestronne a nie takie klitki jak w polskich projektach i w dodatku te zadaszone werandy , 99% domków w stylu country lub victorian nadaje się na działkę z wjazdem od połódnia , w polskich projektach jest dokładnie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.04.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Domy rzeczywiście wyglądają rewelacyjnie.Ale tam nikt nie buduje domu na kilka pokoleń.Dlatego z dykty i papieru.U nas za to mamy piękne schrony atomowe z betonu i stali w kształcie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 16.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 mają swój urok , ten bardzo mi się podoba i o dziwo mojej żonie też http://www.westhomeplanners.com/db/images/3501Rendering600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A my znowu po swojemu. Wszystko jest be. Trzeba się tam urodzić i żyć, żeby co nieco zrozumieć. Żyją inaczej, inaczej budują, lubią się rozczulać i robić ze wszystkiego TV show... No i co z tego? Każdy jest inny. Inny kraj, inne zwyczaje. Trzeba to uszanować, a nie wytykać ludziom ze są inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 21.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no i rozsądne słowa na sam koniec Zeljka Program jest z rozmachem w myśl amerykańskiego stylu, życia, posiadania takiej a nie innej (Polska np. ) gospodarki i zapotrzebowania na tego typu zjawiska. Skoro kręcą, puszczają w takiej a nie innej formie to znaczy, że jest na to zapotrzebowanie, ludzie chcą to oglądać i tyle. Pomijając aspekty technologiczne i fachowe - każdy z piszących zapewne nieraz spojrzał i w którymś domu spodobała się jakaś część wyposażenia bądź urządzenie w taki lub inny sposób jakiegoś pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Bo Zeljka zawsze rozsądnie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Bo Zeljka zawsze rozsądnie pisze wlasnie , wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Qurka, ja dzis dopiero tu zerknelam, a mnie tu chwala... tylko czemu tak malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie zauwazyliscie, ze rodziny, ktore dostaja "w prezencie" dom to w wiekszosci rodziny z chorymi dziecmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie zauwazyliscie, ze rodziny, ktore dostaja "w prezencie" dom to w wiekszosci rodziny z chorymi dziecmi Ja zauwazylam , a sadze , ze to dlatego , ze sposrod wielu wybieraja do programu najbardziej potrzebujacych. Mi to nie przeszkadza. Nie rozumiem po co ten cudzyslow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ze sposrod wielu wybieraja do programu najbardziej potrzebujacych. ja bym to nazwał najbardziej spektakularnymi przypadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Moze i masz racje Heath Tak czy owak reklamujac Sears daja cos innym. Z tego co znam tamtejsze realia Sears i bez tego show mial sie dobrze , zycia wiec sobie w ten sposob nie ratuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie zauwazyliscie, ze rodziny, ktore dostaja "w prezencie" dom to w wiekszosci rodziny z chorymi dziecmi Czyli inaczej mówiąc, ludzie potrzebujący pomocy. p.s. Czy jest cos lepszego niż wnieść trochę światła i nadziei w życie ludzi którzy na co dzień borykają się z poważnymi problemami. A ze przy tym idą reklamy, a gdzie ich dziś nie ma, są wszędzie... Cale życie publiczne to jedna wielka reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 24.04.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 U nas ta formuła programu nie przejdzie. Jeśli musieliby przebrnąć przez załatwianie papierków- pozwolenie na rozbiórkę starego, postawienie nowego- z których każdy musi sie uprawomocnić, a "pani co sietym zajmuje" akurat na urlopie, " a wypisane, ale nie ma tego kto pieczątkę postawi" , " a dzisiaj u nas dzień bez interesanta" to musieliby serial kręcić. W jednym odcinku absolutnie nie da rady przez to przejść. I ze względu na drastyczne sceny ( przmoc wzgledem inwestora)emisja raczej po 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 U nas ta formuła programu nie przejdzie. Jeśli musieliby przebrnąć przez załatwianie papierków- pozwolenie na rozbiórkę starego, postawienie nowego- z których każdy musi sie uprawomocnić, a "pani co sietym zajmuje" akurat na urlopie, " a wypisane, ale nie ma tego kto pieczątkę postawi" , " a dzisiaj u nas dzień bez interesanta" to musieliby serial kręcić. W jednym odcinku absolutnie nie da rady przez to przejść. I ze względu na drastyczne sceny ( przmoc wzgledem inwestora)emisja raczej po 22. No i sąsiad może nie dać zgody na zmiany, a wtedy to na prawdę będzie serial.., brazylijski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 24.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 U nas ta formuła programu nie przejdzie. Jeśli musieliby przebrnąć przez załatwianie papierków- pozwolenie na rozbiórkę starego, postawienie nowego- z których każdy musi sie uprawomocnić, a "pani co sietym zajmuje" akurat na urlopie, " a wypisane, ale nie ma tego kto pieczątkę postawi" , " a dzisiaj u nas dzień bez interesanta" to musieliby serial kręcić. W jednym odcinku absolutnie nie da rady przez to przejść. I ze względu na drastyczne sceny ( przmoc wzgledem inwestora)emisja raczej po 22. ostatnio chyba był taki głośny program z pompą przy kamerach co to bodajże niejaki pan Michał W. z niesamowitego zespołu pokazywał jak zbierają pieniądze, wybierają działkę i dla jakiejś rodziny dom budują - ciekawe czy jak zgasły kamery doprowadzono ten dom do użyteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.04.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 podobno nie ale tak to juz czasem bywa, ze jak ktos patrzy to warto cos zrobic, a jak juz nie to ... po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 25.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Sebastiano napisał: ostatnio chyba był taki głośny program z pompą przy kamerach co to bodajże niejaki pan Michał W. z niesamowitego zespołu pokazywał jak zbierają pieniądze, wybierają działkę i dla jakiejś rodziny dom budują - ciekawe czy jak zgasły kamery doprowadzono ten dom do użyteczności Dom budowali w Czaplinku. Program nazyawł się Miasto marzeń czy tak jakoś. Może jest na Forum ktoś z Czaplinka, kto zna sprawę. A jednak zrobiono wiecej niż pokazała TVP. Dom dla Agnieszki sie buduje Prowadzona jest zbiórka pieniedzy na ten cel. Dla zainteresowanych adres: http://wrota.czaplinek.pl/content/view/65/186/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 25.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 a ja właśnie mam.... dom w 7 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od 3 dni mam swój domek, nie jest wprawdzie taki wielki, nie ma wyposarzenie, ale tempo i tak imponujące, no i jeszcze jeden mankament....musiałam za niego zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts