Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, staram się o kredyt w PKO BP. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że bank dostał info z bik-u, że mam podobno zaległość w jakimś banku z 2001r na .....30 zł. Wszystko byłoby ok, gdybym wiedziała jaki to bank, bo wpłaciłabym tą kwotę i byłoby po kłopocie. Niestety PKO nie ma takiej informacji. Ja mogę ją dostać z bik-u wysyłając prośbę o osobisty raport. Niestety trwa to około miesiąca. Nie jestem w stanie sobie przypomnieć w jakim banku miałam ten kredyt. Czy jest jakaś możliwość przeskoczenia tego raportu z bik-u, tak żeby nie wstrzymywac kredytu?
https://forum.murator.pl/topic/60889-k%C5%82opoty-z-kredytemprosz%C4%99-o-pomoc/

Witam, staram się o kredyt w PKO BP. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że bank dostał info z bik-u, że mam podobno zaległość w jakimś banku z 2001r na .....30 zł. Wszystko byłoby ok, gdybym wiedziała jaki to bank, bo wpłaciłabym tą kwotę i byłoby po kłopocie. Niestety PKO nie ma takiej informacji. Ja mogę ją dostać z bik-u wysyłając prośbę o osobisty raport. Niestety trwa to około miesiąca. Nie jestem w stanie sobie przypomnieć w jakim banku miałam ten kredyt. Czy jest jakaś możliwość przeskoczenia tego raportu z bik-u, tak żeby nie wstrzymywac kredytu?

witam

wydaje mi sie ,że nie przeskoczysz tego raportu, ponieważ domniemam ,że zapaliła sie lampka bieglemu z PKO BP i to poprzez jego analize bank traktuje Cie jako tego "bee".w odp na druga częśc pytania to jest do załatwienia w W-wie na Pruszkowskiej 17 przy dobrym humorze urzedniczek otrzymasz raport plus od reki lub na drugi dzien.

pozdro.

https://forum.murator.pl/topic/60889-k%C5%82opoty-z-kredytemprosz%C4%99-o-pomoc/#findComment-1339150