Agnieszka123 04.09.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Zamierzam kupić działkę budowlaną z przetargu Urzędu Miasta. Posiadają oni całe pole działek budowlanych. Działki są nie uzbrojone.Kto powinien budować wodociąg i kanalizację sanitarną? Jak zmusić UM do wybudowania wodociągu badź parcypowaniu w kosztach? Do mojej działki od istniejącej sieci wodociągowej i kanalizacji sanitarnej jest około 30m. Droga jest miejska. (no jeszcze jej nie ma bo jest pole).Byłam w wodociągach i powiedzieli, że miasto powinno wybudować wodociąg.Poradźce co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 04.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Poszukaj troszkę, temat już był wałkowany kilka razy.Ogólnie - przymusić UM nie dasz rady, bo jak powiedzą że kasy nie mają, to na tym skończysz temat "przymuszania".Idż, dowiedz się, może są jakieś plany w niedalekiej przyszłości.Czy tylko Ty jestesa tym zainteresowana??Cos mi mówi ze najszybciej będzie samemu "pokonac" te 30 metrów (póki tej drogi w rzeczywistości nie ma).Niestety, nie jest to rozwiązania ani najtańsze, ani proste, bo papierkologii trochę będzie. Ale jednak chyba najszybsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka123 04.09.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Narazie tylko ja jestem. Gmina dalszych działek jeszcze nie sprzedała.Czytałam że mogę wystąpić do gminy o dotację. Jak to powinno wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts