Afgan 04.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Czesc,Jak w temacie.Dzieki z gory,Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 04.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 łojej, pamiętam, ze 2 lata temu to ja trawę kosiłąm w styczniu !!!! nie było śniegu i ciepło było tak naprawdę to sie nie da powiedzieć kiedy - od pogody zależy i szybkości rośniecia trawy... ma być max któtko na zimę i najlepiej wyaerowana a liguster??? no cóż, ja tnę o róznych porach roku a on rośnie i rośnie i rośnie i zupełnie przycinania nie zauważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 04.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 OK, a w takim razie kiedy należy potraktować trawnik areatorem?Tuz przed zima czy tak aby zdążyła jeszcze odbić po rujnacji trawnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 04.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 hm... tego nie wiem... my areujemy przed pierwszymi zapowiadanymi przymrozkami średnio odrasta po ruinacji, ale na wiosnę znowu ją "rujnujemy", więc nam nie zależy za to potem jest piękna i gęsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afgan 04.09.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dzieki za podpowiedzi, a czy nikt mi nie powie : Tak ,tniemy ostatni raz w pazdzierniku,a ligustra np w listopadzie?Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 04.09.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 na ligustrze się nie znam a jeśli chodzi o trawę - zależy od temperatury jesienią (czy nawet jak pisała Inka - też wtedy zimą kosiłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 04.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dzieki za podpowiedzi, a czy nikt mi nie powie : Tak ,tniemy ostatni raz w pazdzierniku,a ligustra np w listopadzie? Pawel nie, nikt tak Ci nie odpowie, chyba, że przedstawisz tu prognoze pogody na te miesiące.... przecież nikt nie jest wróżką i nie odpowie kiedy będzie jaka temperatura i kiedy w związku z tym trawa Ci będzie rosła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 04.09.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 @Afgan Dzieki za podpowiedzi, a czy nikt mi nie powie : Tak ,tniemy ostatni raz w pazdzierniku,a ligustra np w listopadzie? Trawę kosimy wtedy jak urośnie a z cięciem ligustru można już wstrzymać się do lutego/marca (w zależności od pogody). .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afgan 05.09.2006 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 J.W.Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts