Pazer 04.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Czy da się zamontować do okien pcv okucia które umożliwił by ich uchylanie, część okien w moim mieszkaniu ma takie uchyły niestety firma u której okna zamawiałem zrobiła mi te uchyły nie na wszystkich oknach a firma już nie istnieje. Z tego co słyszałem to istnieja taka możliwośc, jeśli ktoś coś takiego robił to może by napisał od czego zacząć i jak się do tego zabrac ?Chciałbym jeszcze dodać że przeglądałem wiele tematów na tym forum o oknach ale niestety nie udało mi się nic znajść odnośnie mojego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 13.09.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 czesc z tego co wiem da sie ale to bedziesz musial cale okucia wymienic bo jesli masz tylko rozwieralne czyli takie co sie tylko da otwozyc a chcesz z uhylem jeszcze to na nowe bedziesz musial wymienic pkucia a ze producent okien nie istnieje to nic nie szkodzi oni i tak tylko skladaj okna a nie je produkuja no hoc mozna tak to nazwac poprostu profile kupuja u jednego a czasem nawet okucia u innego producenta tylko teraz pytanie jest od jakiego producenta masz w swoich oknach zamontowane okucia poszukaj moze gdzies bedzie napisane lub w dokumentacji bedzie powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts