Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hehehe czytałem twoje posty w innych wątkach wszędzie tylko trolujesz, nie masz pojęcia o sterowniku z mojego kotka a się wypowiadasz by zaśmiecać ten wątek, gdy ja tu zaczynałem pisać ty sikałes w pieluchy. Rada dla ciebie nie wtykaj nosa gdzie mądrzejsi od ciebie rozmawiają, doczytaj i wróć z poprawną odpowiedzią, kiedyś to były czasy takich troli się banowało...

Złoto :popcorn:

• Odpowiedzi 22,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Jarecki79

2372

• karoka65

1606

• zawijan

1504

• darase

1326

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Złoto :popcorn:
Oooo – Aaaa – Eeee – Noooo i sławetny jak do tej pory ze spalania opon – sławetny z plucia na węgiel kamiennego i jarania nim - sławetny z kopcenia drewnem i sławetny z kopcenia zrembką między innymi tu na FM-ie @mtedeusz czyli z zadupia ukrainiec, również znany pod kryptonimem oponiarz - do swego lustrzanego odbicia dobił - a obecnie występujący pod kryptonimem operacyjnym TW j/w!!!

Ciągle mnie to zastanawia – jakim sposobem opuszczasz gałąź swego stwórcy, swego protoplasty – Judasza???

Aaaa gdzież się podziewa twoja połowica co wierszem pluje, co wierszem bluzga???

Ciągle za tym patrzę i wyglądam ale ni widu ni słychu o tym jak wam się jara tym waszym niebieskim w tym waszym Atmosie???

Nooo i by nie było, że z braku szacunku zapomniałem zapytać – Nooo cóż tam – Nooo cóż tam słychać u hieny i szakala - Nooo jak tam - nie charczą, nie plują???

samsu a gdzie się podział mtadeusz ? coś ucichło z jego strony .
Nic nie ucichło – pytanie do tego jest takie : jak to się stało, że jego konto : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?368906-Kocio%C5%82-Atmos-DC-18-s-problemy&p=8019081&viewfull=1#post8019081 jest zamknięte jak i jego świątynia o tytule „spalanie śmieci” też zamknięta została. Działa na YT pod posiadany kryptonimem operacyjnym TW rey112 a tu na FM-ie pomału zaczyna się rozkręcać : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?374171-Atmos-DC20GS&p=8087125&viewfull=1#post8087125 – co i w tym temacie widać.