Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Atika jedź i kup, nie kupuj na odległość popatrz na zdjęcia poczytaj opisy.

Zobaczymy jakim handlowcem jest pan Jarecki jeśli dobrym to kupisz Skam-pa, jeśli słabszym to Sztokera, jeśli sama pomyślisz to kupisz kociołek ze sterownikiem eCoal. :)

Panie Włodku czy udostępni pan dla 3 chętnych osób pumę do testów tak jak to zrobili twórcy eCoala?

• Odpowiedzi 22,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Jarecki79

2372

• karoka65

1606

• zawijan

1504

• darase

1326

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapomniałeś tylko dodać ze jesteś dystrybutorem i montujesz PC,(jak ktoś czyta forum to wie nawet jakiej firmy sprzet sprzedajesz) powiem brutalnie SPADAJ Z TĄ REKLAMĄ Z TEGO WĄTKU....

Jesteś głupi BOBEK gdzie tu widzisz reklamę.Równie dobrze ty działsz jak konkurencja.Ja montuję ale też użytkuję takie pompy .

Jeden z oich pracowników też ma ekogroszek .planuje założyć popmpę.Już kilka osób dostawiło sobie pompę nawet taką za 6000 zł.

Ale nie wszyscy o tym wiedzą .A forum ma dawać wiedzę .Tylko Bobkowi nie pasuje to zabrania i obraża jak Jarek

Atika, tak się składa,że cały ten weekend majowy spędzam w Poznaniu.

Jutro po 16ej mam trochę czasu, możemy porozmawiać, mogę obejrzeć Twoją kotłownię, jeżeli chcesz.

Ty to masz szczęście.... tam gdzie klient zainteresowany, tam jesteś w pobliżu..

Zawijan

Nie mam sobie nic do zarzucenia w sprawie prac rozwojowych oraz przeprowadzanych testów wyrobów, produkty weryfikuje rynek a nie zazdrość pracownika laboratorium. Miałeś zaproszenie, mogłeś dojechać i sprawdzać.

Swoje kompetencje w tym zakresie już pokazywałem.

Z czystym sumieniem mogę wyroby polecić.

Wracając do pytania Atiki.

Pozostaje pytanie, ile koleżanka ATIKA ma wybudowane?, bo wprowadzić się może np. za rok albo 2lata.

Czy to same fundamenty jeszcze są, czy budynek w stanie surowym?...

Porozmawiać można natomiast jutro, jeżeli jest taka ochota.

Poznać się wzajemnie, uzyskać kilka odpowiedzi na nurtujące pytania z pominięciem złośliwości Zawijana i Darase.

Atutem polecanych wyrobów jest bliskość, wysoki poziom serwisu, pomoc kompetentnych osób na forum oraz wymiana doświadczeń z użytkownikami.

Można porozmawiać w jakimś miejscu w Poznaniu, zapraszam do kontaktu na priva, bo jak widać napastliwość i zawiść nie zna granic.

ps. do Krotoszyna śmigam często, do Kalisza mam rzut kamieniem, tez jestem często a w Poznaniu akurat spędzam weekend majowy, bo też mam blisko.... i też tu często bywam.

Wczoraj usłyszałem takie fajne słowa w piosence Ryśka Riedla:

"Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy"

Edytowane przez Jarecki79

O wiele można by Cię czasami posądzać. Ale o kradzież ?

Eee, no raczej nie.

W połowie 2009r. - kiedy to założyłem znanego Wam bloga - pierwszymi dyskutantami byli Jarecki i Włodek_PID, którzy zaczęli dyskusję właśnie od zarzutów o kradzież przez nas cudzych myśli. Myślę, że nie zapomnieli tym jeszcze, choć już tego nie podnoszą. Ja czasami zaglądam sobie do archiwum komentarzy zdjętych z czasem z tego bloga, żeby - broń Boże - nie zapomnieć.

karoka65 a skad wiesz??? moze zawijan to jakiś oprych?? albo jaki bandzior i mówiąc językiem młodzieżowym jeszcze "zajuma" sterownik haha ;D

Ciebie jak zwykle humor nie opuszcza. Wydaje mi się że za poważny facet i nie musi kogoś okradać, choćby z wartości intelektualnej, tak ładnie się chyba to nazywa.

Ja czekam już 10 miesięcy.

Ale rozumiem to. Mogę przecież ukraść te nie dające się opatentować rozwiązania.

Jacek, nie przekraczaj granic przyzwoitości. Nigdy

nie oskarżałem Cię o takie rzeczy. To, co piszesz,

nie jest śmieszne.

Umówiliśmy się, że do testów dostarczę Cobrę. Mówiłeś,

że Puma Cię nie interesuje. W sumie słusznie, bo jest droższa

a jej funkcjonalność dostosowana do kotła na biopaliwa.

1. Cobra jest w sprzedaży od kwietnia, czyli 1 miesiąc.

2. Napisałeś, że kończysz ze mną współpracę.

Jak mam to rozumieć?

Pozdrowienia,

Włodek

Zawijan

Nie mam sobie nic do zarzucenia w sprawie prac rozwojowych oraz przeprowadzanych testów wyrobów, produkty weryfikuje rynek a nie zazdrość pracownika laboratorium. Miałeś zaproszenie, mogłeś dojechać i sprawdzać.

Swoje kompetencje w tym zakresie już pokazywałem.

Wczoraj usłyszałem takie fajne słowa w piosence Ryśka Riedla:

"Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy"

No to teraz pokaż jeszcze te wyniki. Czemu ich nie pokazujesz? Może się ich wstydzisz?

Mnie te Twoje badania nie interesują, bo nie mam zamiaru kupować Twoich kotłów.

Inni jednak może chcieliby je zobaczyć?

Zapewniam Cię, że - moim zdaniem - jeszcze nie zszedłeś na psy. Ale czy tak będzie zawsze...? Nie znam Cię aż tak dobrze, żeby za Ciebie ręczyć.

Nie jestem filozofem, więc jak będziesz mi odpowiadał, to proszę raczej merytorycznie niż filozoficznie.

Edytowane przez zawijan

W połowie 2009r. - kiedy to założyłem znanego Wam bloga - pierwszymi dyskutantami byli Jarecki i Włodek_PID, którzy zaczęli dyskusję właśnie od zarzutów o kradzież przez nas cudzych myśli. Myślę, że nie zapomnieli tym jeszcze, choć już tego nie podnoszą. Ja czasami zaglądam sobie do archiwum komentarzy zdjętych z czasem z tego bloga, żeby - broń Boże - nie zapomnieć.

Nigdy nie napisałem niczego, co mogłoby choćby sugerować,

że wykorzystałeś jakikolwiek mój pomysł.

Żądam sprostowania lub cytatu.

Włodek