Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Jarecki79

2372

• karoka65

1606

• zawijan

1504

• darase

1326

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko zależy od wielkości komory.Ja w Ogniwie przy wyjętym popielniku raz miałem popiołu na równo z powierzchnią dyszy palnika.

Wybrałem wtedy ok 50l popiołu.

Ja od dłuższego czasu tak robię bo do popielnika wchodzi ok. 4 kg a po węglu, który kupiłem jesienią zostaje sporo popiołu, więc po co się brudzić 2 razy.

Jak na przyszły sezon zdobędę Wesołą i będzie taka jak do tej pory to też będę opróżniał tylko popielnik co zasyp ...

Tak w ogóle to niezły zastój jest w branży bo widzę, że walka na forum jest o każdego klienta - dobrze, że wybiera wśród najlepszych [dlatego się nie wtrącam] ;)
Każdy i tak zakupi co zechce i u kogo chce.Ważne aby był zadowolony z wyboru.Ja tutaj raczej walki o klienta nie widzę poza tym,że nie widać tutaj innych polecających.Gdyby byli wtedy mogło by być ciekawie.

Aha, czyli RBR daje najlepszą prowizję? Bo teraz to jest nr 1... :)

Włodku wydaje mi się że to kolejna złośliwość z Twojej strony.

Mam w ofercie 4 producentów i na każdym mam taką samą prowizję.

Na początku najmniej miałem na Sztokerze ale już dość dawno jest tak samo jak u innych.

Myślę że wyciąganie takich rzeczy i pisanie o nich na forum jest co najmniej niesmaczne.

Jak na przyszły sezon zdobędę Wesołą i będzie taka jak do tej pory to też będę opróżniał tylko popielnik co zasyp ...

Musisz uważać, bo powoli każdy czarny kamyczek zaczyna się nazywać Wesoła....

:)

Był już czas taki,że wsio co czarne i się świeciło było pieklorzem....

Zresztą nie ma się co martwić węglem, za chwilę maj i majóweczki a słyszałem,że w maju ma być tak ciepło,że będzie można w klapkach po śniegu latać... ;)

Włodku wydaje mi się że to kolejna złośliwość z Twojej strony.

Mam w ofercie 4 producentów i na każdym mam taką samą prowizję.

Na początku najmniej miałem na Sztokerze ale już dość dawno jest tak samo jak u innych.

Myślę że wyciąganie takich rzeczy i pisanie o nich na forum jest co najmniej niesmaczne.

Naprawdę, nic nie rozumiem. Jestem tylko elektronikiem.