Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zawijan, jeszcze 2 lata temu jechałeś po Jareckim jak..... ( każdy dopisze sobie co chce) hehe nie ma to jak dać zlecenie na przeglady w ipchw :p

Małe sprostowanie.

To nie ja "jechałem po Jareckim". To Ty, do spółki z Jareckim, jechaliście po nowym forumowiczu ZawiJanie, który pojawił się na forum i miał czelność podważać Wasze twierdzenia i poglądy. Z biegiem czasu Jarecki trochę się douczył, trochę zmienił poglądy. Rozwinął się i wydoroślał - tak bym to określił z perspektywy mojego blisko 70-letniego doświadczenia życiowego.

A Ty Pietruś biegasz ciągle w kółka i kółeczka. Nie wyrwiesz się już z tego zaklętego kręgu (jak Ci to napisałem). Porównaj, jak od pewnego czasu pisze na forum Jarecki, a jak Ty. On poleciał do przodu, a Ty się cofasz. Ale pisz sobie, pisz... Każdemu wolno.

• Odpowiedzi 22,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Jarecki79

2372

• karoka65

1606

• zawijan

1504

• darase

1326

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małe sprostowanie.

To nie ja "jechałem po Jareckim". To Ty, do spółki z Jareckim, jechaliście po nowym forumowiczu ZawiJanie, który pojawił się na forum i miał czelność podważać Wasze twierdzenia i poglądy. Z biegiem czasu Jarecki trochę się douczył, trochę zmienił poglądy. Rozwinął się i wydoroślał - tak bym to określił z perspektywy mojego blisko 70-letniego doświadczenia życiowego.

A Ty Pietruś biegasz ciągle w kółka i kółeczka. Nie wyrwiesz się już z tego zaklętego kręgu (jak Ci to napisałem). Porównaj, jak od pewnego czasu pisze na forum Jarecki, a jak Ty. On poleciał do przodu, a Ty się cofasz. Ale pisz sobie, pisz... Każdemu wolno.

Tak,tak, wiem Zawijan :) nawet na emeryturze można sobie dorobić (umowa-zlecenie) :p

Nie chce mi się szukać :)

Wcześniej też nie szukałeś i wymyśliłeś to sobie na poczekaniu - dlatego nie ma sensu szukać.

Miej chłopie jaja i przyznaj, że się pomyliłeś bo ja Ci nie odpuszczę pisania bzdur dokąd ich nie zdementujesz, bo uwierzy w to ktoś nie znający tematu i sobie narobi bigosu - a potem napisze, że mu tak na FM poradzili [co będzie świadczyć także o mnie].

To nie są "osobiste wycieczki", ani moje opinie. To są suche fakty. Do rozważenia.

Nic więcej.

Zawijan, dobrze że ludzie mają oczy.

Szli żeście na noże z Jareckim a teraz jeden drugiemu w dupę włazi.

Wystarczy poczytać do tyłu jaki jesteś wiarygodny.

To nic innego jak prywatne wycieczki proszę pana, te wyłuszczenia i pisanie zawistnych opinii.

Już Co pisałem kilka razy, całe szczęście że nie TY wystawiasz mi opinię a moi klienci.

Co nie mogłeś się doczekać aż noga mi się powinie to zacząłeś kąsać w inny sposób ?

Ja ludzie czytają to wiedzą od kogo co mogą uzyskać.

Wiem że czytasz co ludzie o mnie piszą i szlak Cię trafia.

Jak ktoś coś potrzebuje to wie że zawsze uzyska ode mnie pomoc.

Jeśli ktoś źle napisze o Twoim kotle to zostanie przez Ciebie nazwany, nieukiem i wyśmiany jak można to było nieraz zaobserwować w lekturze forum.

Taka między nami różnica p. doktorze.

W sumie to dziękuję za te oszczerstwa i takie Twoje działania :)

Zgadzam sie z Zawijanem w 100% jakby nie fora i PR na nich ,to te kotły powinny stać na jednej półce z kotłami np Dziubarczyka ...

Zawijan chyba tak nie twierdzi ?

... nie -to że są złe! bo złe nie są! są po prostu przeciętne ale że co niektórzy ładnie o nich pisza i czytajac ma się wrażenie że to nie wiadomo jaki wyrób

Tu się z Tobą nie zgodzę bo wg mnie są bardzo dobre co pokazały ostatnie wyniki badań.

Inną sprawą są relacje personalne, ale np. to, że ktoś nie lubi producenta czy dilera jakiegoś samochodu nie oznacza, że produkt jest kiepski.

Nie miałem zamiaru pisać oszczerstw.

Co uważasz za oszczercze? Napisz, proszę. Przeproszę Cię natychmiast.

Prawie cały Twój elaborat który napisałeś jest w takim tonie.

Nie zależy mi na Twoich przeprosinach u nie potrzebuję ich z Twojej strony.

Mam za dużo do roboty żeby się tu z Tobą wykłócać.

Ludzie mają oczy i ci co śledzą forum na bieżąco szybko wyciągają wnioski.

Pozdrawiam.

Prawie cały Twój elaborat który napisałeś jest w takim tonie.

Nie zależy mi na Twoich przeprosinach u nie potrzebuję ich z Twojej strony.

Mam za dużo do roboty żeby się tu z Tobą wykłócać.

Ludzie mają oczy i ci co śledzą forum na bieżąco szybko wyciągają wnioski.

Pozdrawiam.

Nie chodziło mi o przeprosiny.

Chodziło mi o oszczerstwa.