Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Jarecki79

2372

• karoka65

1606

• zawijan

1504

• darase

1326

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak zaczynałem palić nikt mi nie mówił, że to nie zdrowe. Później przez X lat byłem na to gówno skazany. Z grzaniem węglem jest podobna analogia.

To poszukaj wątku z leczeniem raka a nie zmianą sposobu palenia!

Poza tym 30 lat temu to aż huczało o szkodliwości palenia. Jeden kopciuch mniej czy więcej to ani cię nie zabije ani nie wzmocni.

A czy Wy kapujecie,że nie wszyscy mają NOWE DOBRZE IZOLOWANE DOMY albo po prostu nie chcą innego rozwiązania?

Nie chcą? A kto się mnie pyta czy sąsiad może ogrzewać węglem? Jak ma postawić drewutnie to pytają, ale jak ma grzać gównem to nie!

I nie mówię o starych domach, wszystkie ogrzewane węglem są stare. Mówię o domach nowych!

Nie chcą? A kto się mnie pyta czy sąsiad może ogrzewać węglem? Jak ma postawić drewutnie to pytają, ale jak ma grzać gównem to nie!

I nie mówię o starych domach, wszystkie ogrzewane węglem są stare. Mówię o domach nowych!

A po co ma się pytać?

No i co? Chcesz wszystkie te domy wyburzyć?

Sąsiadka jest taka strasznie eko ,śmieci segreguje a petami w śmieciuchu pali,nowy dom kocioł gazowy stoi w kotłowni a obok niego śmieciuch.Chcesz dowodów?

Jej frajer ( nie lubię gościa) na radnego startuje choć z góry jest przegrany bo wszyscy ich znają jak tróją dookoła spalając plastik!!!

A Ty mi pieprzysz o nowych domach? Kto się buduje eko i ma kasę to i takie ogrzewanie wybiera !!!

A po co ma się pytać?

No i co? Chcesz wszystkie te domy wyburzyć?

Sąsiadka jest taka strasznie eko ,śmieci segreguje a petami w śmieciuchu pali,nowy dom kocioł gazowy stoi w kotłowni a obok niego śmieciuch.Chcesz dowodów?

Jej frajer ( nie lubię gościa) na radnego startuje choć z góry jest przegrany bo wszyscy ich znają jak tróją dookoła spalając plastik!!!

A Ty mi pieprzysz o nowych domach? Kto się buduje eko i ma kasę to i takie ogrzewanie wybiera !!!

Dlatego tylko zakaz nas uratuje, idiotów w Polsce nigdy nie zabraknie. Dziękuję ci Unio...

Dlatego tylko zakaz nas uratuje, idiotów w Polsce nigdy nie zabraknie. Dziękuję ci Unio...

Zakaz? Ta UNIA to Ci jeszcze bokiem wyjdzie...poczekaj a wspomnisz moje słowa.Ty się produkuj a sąsiad z za płota cię chemią zabija.Modyfikowana żywność jest gorsza od tego co wdychasz.Puchniesz z jedzenia byle czego i Twoja UNIA na to pozwala.Nasze zdrowe żarcie jest drogie,popatrz na półki,wyparła je tandeta UNIJNA .Kto ma kasę je nasze Polskie produkty,kto jej nie ma sam się modyfikuje.I to legalnie i przepisowo.

Zakaz? Ta UNIA to Ci jeszcze bokiem wyjdzie...poczekaj a wspomnisz moje słowa.Ty się produkuj a sąsiad z za płota cię chemią zabija.Modyfikowana żywność jest gorsza od tego co wdychasz.Puchniesz z jedzenia byle czego i Twoja UNIA na to pozwala.Nasze zdrowe żarcie jest drogie,popatrz na półki,wyparła je tandeta UNIJNA .Kto ma kasę je nasze Polskie produkty,kto jej nie ma sam się modyfikuje.I to legalnie i przepisowo.

Tak tak mineta, szczególnie to widać po długości życia obywateli. Teorie spiskowe zachowaj dla swojej rodziny.

Nie trzeba budować domu eko,jak to nazywasz żeby nie miec syfu w domu,i nawet nie trzeba mieć kupy kasy,wystarczy ruszyć kiepełą.

Miałes swojego klienta ,któremu pocisnąłeś RBR,bodajże też z Wodzisławia,duży,nowy dom 300m2,on też kasy nie miał budując taki dom ? A syf w domu,mądre to jest ?

Dobre :)

Nie wiem o kim mowa ale mniejsza z tym.

Przeczytaj sam siebie co piszesz.Jak by miał kasę to nie kupuje kotła na paliwo stałe.Przecież on będzie ten dom użytkował a nie ja.Wciskasz mi podjęcie decyzji za niego? Dobre hehe

Dobre :)

Nie wiem o kim mowa ale mniejsza z tym.

Przeczytaj sam siebie co piszesz.Jak by miał kasę to nie kupuje kotła na paliwo stałe.Przecież on będzie ten dom użytkował a nie ja.Wciskasz mi podjęcie decyzji za niego? Dobre hehe

nawet trochę zmniejszyłem jego dom:

Ja aktualnie ogrzewam moją 17 kW nieocieplony "hotel za 1 000 000" o powierzchni 350m2 z czego nie ogrzewam garażu 58m2 w którym i tak mam 17*C :)

Zapewne nie miał biedaczek kasy budując dom 350m2...

U nas SKR postanowił wyjałowić swoje pola po żniwach. Opryskali je roundupem. (wszyscy wiedzą, co to za trucizna)

Sąsiad miał 4 ule i wszystkie pszczoły zdechły.

Brawo zyzol, zakaz trucia, czy to roundup czy to dym z węgla, zakaz i już. Zaczynasz myśleć, a się nie spodziewałem po koledze... :D